Yorumlarınızı merak ediyorum

çocuk tabiki deri giyecek sağlık için anlamıyorum ben bu eli sıkı erkekleri

Esim hicbirseyi esirgemez bizden...
Siz bosuna boyle dusunmussunuz..
Ustelik ayakkabiyida esim begendi ve onerdi bana
Ustelik bende pahali buldum ama aldik.
Esirgemek baska birsey pahali bulmak baska birsey.

Esim hicbirseyi esirgemez bizden...
Siz bosuna boyle dusunmussunuz..
Ustelik ayakkabiyida esim begendi ve onerdi bana
Ustelik bende pahali buldum ama aldik.
Esirgemek baska birsey pahali bulmak baska birsey.
yok ben size özel yazmadım genel olarak çocuk deri gıymeli dedim ben de araştırıp alırım en uygununu deri ayakkabıların mağazadan pek almam markalar nette daha ucuz çünkü

Reactions: nio
yok ben size özel yazmadım genel olarak çocuk deri gıymeli dedim ben de araştırıp alırım en uygununu deri ayakkabıların mağazadan pek almam markalar nette daha ucuz çünkü

Sonucta birkac ay giyebilecek, sonra yenisi aliniyor aman canlari sagolsun yeter ki.
Biraz istismar var cocuk giyim-kusaminda

konuyu okudum ama içim şişti bu tarz konuların yüzde doksaninda olduğu gibi bunda da ay benim kocisim söyle süper böyle süper elim sıcak sudan çıkmaz temalı mesajlarla dolmuş

yönetimden rica ediyorum koca ovme topigi falan açsın da şunları oraya alsın.

bu herif benim koca olsa demek ki bir hafta da boşardı ha ha

niye yaa benim kocam mesela her altı ayda bir arabamı değiştirir evde 2 hizmetçim bir ahçım var şoförü saymıyorum bile çocuğum sadece Fransız dadıyla yetişir hermes çanta ısmarladı cici kocam 70 bin dolara sıramız gelince gönderecekler platin card ım var e daha ne olsun çatlayınnn kadınlar kulübünün fakir kadınları ha ha

Bu acidan cok sansliyimdir esim her istedigimi alir ama ben kolay begenen bir insan degilim esim begen yeterki alalim der hep

Ben kimseyi kiskandirmak icin yazmadim ayrica kiskanilacak birseyde yazmadim

Okudukça gerildim bu evlilik değil ki, ev arkadaşlığı dicem onu bile daha samimi yaşayan var, misafir gelecek diye de korkuyodur bu

Bebek doğduktan sonraki masrafların ne olacağını şimdiden konuşun bence. Kötü sürprizlerle karşılaşmayın lohusa halinizle. Ailesiyle konuşsanız diyeceğim onlarda böyle diyorsunuz. Kolaylıklar diliyorum size. Anormal bir kocanız var ve siz bu haliyle kabul etmişsiniz madem çok gaza gelmeyip kendinizi sakinleştirmeye çalışın stressten uzak durun. Ya da restinizi çekip cıngarınızı çıkarın. Ay çok zor valla

ayy uzuldum sıze.nekadar ayıp bısey esınızın yaptıgı... kınadım yanıı..benım esım tam tersıdır desem yerı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…