çocuk tabiki deri giyecek sağlık için anlamıyorum ben bu eli sıkı erkekleri
yok ben size özel yazmadım genel olarak çocuk deri gıymeli dedim ben de araştırıp alırım en uygununu deri ayakkabıların mağazadan pek almam markalar nette daha ucuz çünküEsim hicbirseyi esirgemez bizden...
Siz bosuna boyle dusunmussunuz..
Ustelik ayakkabiyida esim begendi ve onerdi bana
Ustelik bende pahali buldum ama aldik.
Esirgemek baska birsey pahali bulmak baska birsey.
yok ben size özel yazmadım genel olarak çocuk deri gıymeli dedim ben de araştırıp alırım en uygununu deri ayakkabıların mağazadan pek almam markalar nette daha ucuz çünkü
bu herif benim koca olsa demek ki bir hafta da boşardı ha haSen çalışmasan demek ki sana hiç bir şey almayacaktı.
Ben bu çalışan kadınların çoğunu anlamıyorum. Ben çalışmadığım halde kocam aldığıma karışmaz hatta kredi kartı genelde ben de durur ama çevrem de çalışan arkadaşlarıma bakıyorum neredeyse sakız alırken kocalarından izin alacaklar.
niye yaa benim kocam mesela her altı ayda bir arabamı değiştirir evde 2 hizmetçim bir ahçım var şoförü saymıyorum bile çocuğum sadece Fransız dadıyla yetişir hermes çanta ısmarladı cici kocam 70 bin dolara sıramız gelince gönderecekler platin card ım var e daha ne olsun çatlayınnn kadınlar kulübünün fakir kadınları ha hakonuyu okudum ama içim şişti bu tarz konuların yüzde doksaninda olduğu gibi bunda da ay benim kocisim söyle süper böyle süper elim sıcak sudan çıkmaz temalı mesajlarla dolmuş
yönetimden rica ediyorum koca ovme topigi falan açsın da şunları oraya alsın.
bu konuda yaşlandım ben baston kullanmaya başladım ha haBir yaşıma dağa girdim o kadar diyim
vaşşşş çok kıskandık çokkkkkBu acidan cok sansliyimdir esim her istedigimi alir ama ben kolay begenen bir insan degilim esim begen yeterki alalim der hep
ben yazdım benimkini ama kıskanılmasın diye az yazdım he heKonu sahibi konu sonunda sizinkiler de böyle mi demiş ya ona istinaden yazıyo heralde millet kocasını
Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?