Yorumlarınızı merak ediyorum

Bu adamların böyle olduğunu, bu huylarını flört döneminde ve nişanlı iken anlayamıyor musunuz ? Prensken evlenince kurbağaya mı dönüşüyor bu adamlar. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Bu adamların böyle olduğunu, bu huylarını flört döneminde ve nişanlı iken anlayamıyor musunuz ? Prensken evlenince kurbağaya mı dönüşüyor bu adamlar. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Dayimin kizi aslinda hem cok caliskan hemde becerikli bir kizdi.
Ama nasip kismeti cikmadi kizcagizin.
Sonra biriylegorucu usulu tanisti,
Beraber dolmusa biniyorlarmis beraber oglan tavana bakiyormus kiz dolmus parasini vermek istedigini ama utandigini soyluyordu.bakmis adam orali degil cikarip zamanin parasi 1,5 tl iki kisi veriyormus.
Birgun 2 tl vermis sofor para ustunu geciktirince ecel terleri dokmus adam...
Birgun kiz bana ne cicek ne hediye almiyorsun degince bir demet cicek toplayip bahceden sapinida iple baglamis vermis kiza.
Ama kiz birakmak istesede hem yas gecti hem adi nisan atti olmasin diye birazda cevre baskisi yuzunden devam etti.
En son kiz susamis su buralarda 25 kr. Adama susadim.su alalim demis oglan az ilerde hayrat var bosa para verme degince oracikta cikarip vetmis yuzugu.
Nisan atilinca oooo birsuru olaylar..
Yani farkina varilir elbette ama iste....

Bu ne allah aşkına ya. Siz çalışmayan biri de olabilirdiniz eee kimbilir o zaman neler yapacaktı. Hayret ya gerçekten hayret evlilik demek BEN olmaktan çıkıp BİZ olmaktır. Ama maalesef senin cimri eşin bunu hiç ama hiç beceremiyor. Ne demek yarısını ben ödemesem daha neler yapar. Bende 6 aylık hamileyim ve şuan çalışmıyorum eşim sürekli ısrar ediyor sana bişeyler alalım, rahat edeceğin kıyafetler alalım diyor. İnan okuyunca çok tuhafıma gitti. Böyle evlilik olur mu hiç yarısını sen var, yarısını o. Tövbe ya daha neler duyacağız burada. Allah yardımcın olsun böyle biriyle işin çok zor

E sen dogum iznine ayrilinca napcak bu adam? Dogum masraflarinin faturasini getirip yarisini odeyeceksin dese sasirmam. Siz hayatinizi birlestirmissiniz bana sacma geliyor bot aldim yarisini sen ode, ot aldim yarisinin parasini ver muhabbetleri. Sanmıyorum bu saatten sonra huyunun degisecegini

Son düzenleme:
Yarısını ödemek nedir anlamadım.
Evlilikte senin benim olmaz, bizim olur.
O zaman hiç çalışmayın her şeyi o karşılasın, eşiniz haksız.

Gerçekten şok oldum. Öyle biri ile evleneceğine hiç evlenmesin daha iyi. Hayirlisi olmuş hakkında bence.

çocuk tabiki deri giyecek sağlık için anlamıyorum ben bu eli sıkı erkekleri

bu adam ölünce bence eski mısırdaki firavunlar gibi altınını parasını dolarını Euro sunu hatta arabada kalan benzinini bile yanında gömdürür ayrılamaz onlardan ha ha

Sen çalışmasan demek ki sana hiç bir şey almayacaktı.
Ben bu çalışan kadınların çoğunu anlamıyorum. Ben çalışmadığım halde kocam aldığıma karışmaz hatta kredi kartı genelde ben de durur ama çevrem de çalışan arkadaşlarıma bakıyorum neredeyse sakız alırken kocalarından izin alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…