Dayimin kizi aslinda hem cok caliskan hemde becerikli bir kizdi.Bu adamların böyle olduğunu, bu huylarını flört döneminde ve nişanlı iken anlayamıyor musunuz ? Prensken evlenince kurbağaya mı dönüşüyor bu adamlar. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Dayimin kizi aslinda hem cok caliskan hemde becerikli bir kizdi.
Ama nasip kismeti cikmadi kizcagizin.
Sonra biriylegorucu usulu tanisti,
Beraber dolmusa biniyorlarmis beraber oglan tavana bakiyormus kiz dolmus parasini vermek istedigini ama utandigini soyluyordu.bakmis adam orali degil cikarip zamanin parasi 1,5 tl iki kisi veriyormus.
Birgun 2 tl vermis sofor para ustunu geciktirince ecel terleri dokmus adam...
Birgun kiz bana ne cicek ne hediye almiyorsun degince bir demet cicek toplayip bahceden sapinida iple baglamis vermis kiza.
Ama kiz birakmak istesede hem yas gecti hem adi nisan atti olmasin diye birazda cevre baskisi yuzunden devam etti.
En son kiz susamis su buralarda 25 kr. Adama susadim.su alalim demis oglan az ilerde hayrat var bosa para verme degince oracikta cikarip vetmis yuzugu.
Nisan atilinca oooo birsuru olaylar..
Yani farkina varilir elbette ama iste....
yok artık daha neler duyacagızAynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
çocuğu yap adamı kapının önüne koy kanser eder böyleleri adamıSor canım, anne olmak istedim, 36 yaşıma gircem, bende ki koca böyle
gittikçe daha da şaşırıyorum sanki iş ortagınızYok cnm hamilelikte de böyle yapınca oha dedim, kendi teklif eder ; ozaman maaş aldığında eve ekstra şu kadar fazla ödüycen der, komedi gibi demi
adam gram gram yaşıyor sanki öğrenciYok canım yemek market alışverişinde şöyle diyim alır ama az az, yarım kg peynir, 300-400 gr zeytin gibi, et 300-400 gr gibi, az az
cimrilikte master yapmış adamCimri, pinti , rezil.
gittikçe daha da şaşırıyorum sanki iş ortagınız
çocuk tabiki deri giyecek sağlık için anlamıyorum ben bu eli sıkı erkekleriEvet cok haklisiniz katiliyorum...
Ama konu sahibi sizinde esiniz boyle mi deyince orneklemek istedim kendi adima.
Benim esimde paraciklari gidince uzulur ama bisey demez kirmaz dokmez.
Bide ben calismiyorum.
Mesela kiza bot aldik pahaliydi ben daha giymedim yuzdeyuz deri dedi gulduk.
Ama pahali buldu biliyorum.
her gün yeni bir level atlıyorum şaşırmakta bir daha kocamdan şikayet etmeyeceğim vallaCeycey sen bu topikten git yoksam kalp krizi geçirip kalacaksın
birisi vardı tanıdık
markete gidiyomuş sonra fişi getirip eşinin önüne koyuyomuş 50 tl tuttu yarısını ver diye
sonuç : evlilikleri 1.5 yıl sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?