Yorumlarınızı merak ediyorum

. Tek başıma yapmadım ya versin, bi başıma bakacaksam gölge etmesin bari
Yani aslında demek istediğim o kadar masraf çıkarıyor ki hamilelikte hastaneler o test bu test derken e herkes yaptırıyor doktor yaptırmasam deyince gözlerini deviriyor mecbur kaldığın şeyler oluyor onlara olmaz yaptırma derse üzüleceksin.
Belki sana da gereksiz gelecek bazı şeyler ama sırf para gitmesin diye yaptırmayalım almayalım dedikçe sinirleneceksin.
Çok sakin olmaya çalış bebiş üzülmesin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Teşekkür ederim,amin

Bana da devlette bebeğin kalp atışını çok az duyuyorum yok geride haftası haftaya gel kürtaj olman lazım demişti öyle olunca bir daha önünden geçmiyorum korkudan. Sonra Allah'tan özel sigortayla hallettik her şeyi yoksa aman Allah'ım o ne fiyatlar öyle.

Kendim için alacağım kıyafetleri ona sormam..Bizimki beni alışverişe dahil etme de ne alırsan al modundadır..

yarısını ben vericem kısmı benim garibime gitti.bi hayatı paylaşan insanların parasının senini benimimi olur ya.ilk evlendiğimizde çalışmıyodum eşim sağolsun istemeye çekinirim diye hem eve para bırakır hem cüzdanımı kontrol ederdi varmı param diye.işe başlayıncada ben onunlayken pek çanta taşımayı sevmem ,parada olmaz yanımda ne farkedecek alacağım bişey varsa eşim veriyo zaten ikimizin parası

2 li yaptırdım 4 lü yaptırdım ayrıntılı ultrason yaptırdım hepside özelde ne paralar harcamışız ya ilk hamilelik olunca marsta test yapıcaz deseler uzay mekiği nerde diye soracakmışım.

Aynen ya amma soyulmysuz...
Bende hem 3 lu hem 4 lu hem 2 li hepsini yaptirdim ayrintili ultrasyon vs..
Bide elimize dort boyutlu fotograf verirlerdi dunyalar bizim olurdu. baka baka bi hal olurduk..

sizi ilgilendiren bi durum yok ben soylemek istedim sadece BU BENIM YORUMUM .hem konu sahibi de anlamistir benim ne soylemek istedigimi nl

Çok acımasız görebiliyorum kiminizi, benim eşimm ne istesem alır, aa parada verir falan. Anladım sizin eşleriniz çok çok iyi allah daha da iyi etsin. Ama ne bileyim benim eşim bahsettiğimin tam tersi olsa(pinti olmayan) ben diyemem karşımda bu konuda dert yanan kimseye, niye bu kadar acımasız olabiliyoruz

acımasızlık neresinde anlayamadım,sizin eşlerinizde böyle mi diye sordunuz bende nasıl olduğunu yazdım,sadece hayır böyle değil demem yeterli olacağını bilsem kısa ve net cevap verirdim amacım sizin eşinizin cimriliğinden öte senin param benim param durumunun başlı başına yanlış bi durum olduğunu anlatmaktı.ben kendi paramı kazanırkende kazanmazkende eşimin bu şekilde tavır takınmadığını anlatmaya çalışmıştım.sizin eşlerinizde böylemi diye sormasanız kendi evliliğimle ilgili açıklama yapmaz sadece sizin durumunuzu yorumlardım

Belki hormonlardan ben yanlış yorumluyorum. Olabilir

bizde kesemiz ortaktır, hatta eşim maaşı yatınca bana verir, bi dönem maaş kartı da bendeydi. kim daha tutumluysa para idaresini o yapmalı diye düşünüyorum. kaldı ki siz ihtiyaçtan kıyafet-papuç almışsınız ve bence sorgulamanız gereken neden yarısını ben vereyim, yarısını sen ver diyorsunuz? eşiniz işsiz kalsa siz evinizi geçindirmeyecekmisiniz? eviniz kiraysa kim ödüyor? siz işsiz kaldığınızda ihtiyaçları kim giderecek. pintilik çok kötü olsa gerek, erzak alırken dahi yapıyormuş bunu... allah ıslah etsin.

Belki hormonlardan ben yanlış yorumluyorum. Olabilir
bazen yazarak bişeyi anlatmak konuşurkenki gibi vurgular tonlamalar anlaşılmadığı için farklı bi dille yazılmış gibi anlaşılabiliyor amacım sizi üzmek ya da baaak bakkk benim kocam böööölee tarzı bişey yazmak değildi :) eşinize güzellikle anlatmaya çalışın şuan buna ihtiyacınız olduğunu,bende yeni doğum yaptım hamileliğimi elbise ve sandaletle geçirdim yaza denk geldiği için,düz taban ayakkabı şart.hala anlayıssızlıklık yapıyosa sormayın kafanıza göre alın şuan buna hem ihtiyacınız var hem mecbursunuz

Ayyy bu mesajı okuduktan sonra kocamın kıymetini bir kez daha anladım. Benim ki de ne alsam iyi yaptın senden kıymetli mi diyor. İşten gelsin kokulu kokulu öpcem ayol.

Teşekkür ederim

Ben tee öğlen bi telkinde bulunmuştum kızlar kocanızın cömertliğinden bahsetmeyin diye ama hala aynı yerdeyiz anlaşılan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…