- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Yani aslında demek istediğim o kadar masraf çıkarıyor ki hamilelikte hastaneler o test bu test derken e herkes yaptırıyor doktor yaptırmasam deyince gözlerini deviriyor mecbur kaldığın şeyler oluyor onlara olmaz yaptırma derse üzüleceksin.. Tek başıma yapmadım ya versin, bi başıma bakacaksam gölge etmesin bari
Teşekkür ederim,aminYani aslında demek istediğim o kadar masraf çıkarıyor ki hamilelikte hastaneler o test bu test derken e herkes yaptırıyor doktor yaptırmasam deyince gözlerini deviriyor mecbur kaldığın şeyler oluyor onlara olmaz yaptırma derse üzüleceksin.
Belki sana da gereksiz gelecek bazı şeyler ama sırf para gitmesin diye yaptırmayalım almayalım dedikçe sinirleneceksin.
Çok sakin olmaya çalış bebiş üzülmesin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde ilk gebeliğimdi
Özele gittim tiroidim varmış diye bugün yaptır burda yoksa düşük yaparsın diye gerim gerim gerip bi dünya tahlil daha yazdılar öncekilerin yanı sıra
Aha dedim ayvayı yedik her geldiğimizde bu kadar tahlil 240 gibi bir para ödeyeceksek ayvayı yedik
Endokrinleri yoktu o gün diye kaldı bende araştırdım devlete gittim , ticari amaçlı panik yaptırmışlar ilaç kullandım tiroid için bu kadar
birisi vardı tanıdık
markete gidiyomuş sonra fişi getirip eşinin önüne koyuyomuş 50 tl tuttu yarısını ver diye
sonuç : evlilikleri 1.5 yıl sürdü
Arkadaşım merak ettim böyle birinden neden çocuk yaptın çocuk demek masraf demek hemde en alasından her dk suratını çekerekmi ömrünü geçiriceksin2 li testler falan ne kadar?
2 li yaptırdım 4 lü yaptırdım ayrıntılı ultrason yaptırdım hepside özelde ne paralar harcamışız ya ilk hamilelik olunca marsta test yapıcaz deseler uzay mekiği nerde diye soracakmışım.
sizi ilgilendiren bi durum yok ben soylemek istedim sadece BU BENIM YORUMUM .hem konu sahibi de anlamistir benim ne soylemek istedigimi nlÇok iç gıcıklayıcı oluyor böyle yorumlar hakketen
Ama ayıp değil mi diyede sormuş, tavsiye istemiş özellikle ona da yorumunuz olsa sırıtmazdı bu kadarNeyse Allah bozmasın sizdeki durumu da konu sahibi de derdine çözüm bulur İnşallah : )
Çok acımasız görebiliyorum kiminizi, benim eşimm ne istesem alır, aa parada verir falan. Anladım sizin eşleriniz çok çok iyi allah daha da iyi etsin. Ama ne bileyim benim eşim bahsettiğimin tam tersi olsa(pinti olmayan) ben diyemem karşımda bu konuda dert yanan kimseye, niye bu kadar acımasız olabiliyoruzyarısını ben vericem kısmı benim garibime gitti.bi hayatı paylaşan insanların parasının senini benimimi olur ya.ilk evlendiğimizde çalışmıyodum eşim sağolsun istemeye çekinirim diye hem eve para bırakır hem cüzdanımı kontrol ederdi varmı param diye.işe başlayıncada ben onunlayken pek çanta taşımayı sevmem ,parada olmaz yanımda ne farkedecek alacağım bişey varsa eşim veriyo zaten ikimizin parası
acımasızlık neresinde anlayamadım,sizin eşlerinizde böyle mi diye sordunuz bende nasıl olduğunu yazdım,sadece hayır böyle değil demem yeterli olacağını bilsem kısa ve net cevap verirdim amacım sizin eşinizin cimriliğinden öte senin param benim param durumunun başlı başına yanlış bi durum olduğunu anlatmaktı.ben kendi paramı kazanırkende kazanmazkende eşimin bu şekilde tavır takınmadığını anlatmaya çalışmıştım.sizin eşlerinizde böylemi diye sormasanız kendi evliliğimle ilgili açıklama yapmaz sadece sizin durumunuzu yorumlardımÇok acımasız görebiliyorum kiminizi, benim eşimm ne istesem alır, aa parada verir falan. Anladım sizin eşleriniz çok çok iyi allah daha da iyi etsin. Ama ne bileyim benim eşim bahsettiğimin tam tersi olsa(pinti olmayan) ben diyemem karşımda bu konuda dert yanan kimseye, niye bu kadar acımasız olabiliyoruz
Belki hormonlardan ben yanlış yorumluyorum. Olabiliracımasızlık neresinde anlayamadım,sizin eşlerinizde böyle mi diye sordunuz bende nasıl olduğunu yazdım,sadece hayır böyle değil demem yeterli olacağını bilsem kısa ve net cevap verirdim amacım sizin eşinizin cimriliğinden öte senin param benim param durumunun başlı başına yanlış bi durum olduğunu anlatmaktı.ben kendi paramı kazanırkende kazanmazkende eşimin bu şekilde tavır takınmadığını anlatmaya çalışmıştım.sizin eşlerinizde böylemi diye sormasanız kendi evliliğimle ilgili açıklama yapmaz sadece sizin durumunuzu yorumlardım
bazen yazarak bişeyi anlatmak konuşurkenki gibi vurgular tonlamalar anlaşılmadığı için farklı bi dille yazılmış gibi anlaşılabiliyor amacım sizi üzmek ya da baaak bakkk benim kocam böööölee tarzı bişey yazmak değildi :) eşinize güzellikle anlatmaya çalışın şuan buna ihtiyacınız olduğunu,bende yeni doğum yaptım hamileliğimi elbise ve sandaletle geçirdim yaza denk geldiği için,düz taban ayakkabı şart.hala anlayıssızlıklık yapıyosa sormayın kafanıza göre alın şuan buna hem ihtiyacınız var hem mecbursunuzBelki hormonlardan ben yanlış yorumluyorum. Olabilir
Teşekkür ederimbazen yazarak bişeyi anlatmak konuşurkenki gibi vurgular tonlamalar anlaşılmadığı için farklı bi dille yazılmış gibi anlaşılabiliyor amacım sizi üzmek ya da baaak bakkk benim kocam böööölee tarzı bişey yazmak değildi :) eşinize güzellikle anlatmaya çalışın şuan buna ihtiyacınız olduğunu,bende yeni doğum yaptım hamileliğimi elbise ve sandaletle geçirdim yaza denk geldiği için,düz taban ayakkabı şart.hala anlayıssızlıklık yapıyosa sormayın kafanıza göre alın şuan buna hem ihtiyacınız var hem mecbursunuz
Ben tee öğlen bi telkinde bulunmuştum kızlar kocanızın cömertliğinden bahsetmeyin diye ama hala aynı yerdeyiz anlaşılan..Çok acımasız görebiliyorum kiminizi, benim eşimm ne istesem alır, aa parada verir falan. Anladım sizin eşleriniz çok çok iyi allah daha da iyi etsin. Ama ne bileyim benim eşim bahsettiğimin tam tersi olsa(pinti olmayan) ben diyemem karşımda bu konuda dert yanan kimseye, niye bu kadar acımasız olabiliyoruz
Bizim yerimize de öpAyyy bu mesajı okuduktan sonra kocamın kıymetini bir kez daha anladım. Benim ki de ne alsam iyi yaptın senden kıymetli mi diyor. İşten gelsin kokulu kokulu öpcem ayol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?