- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Çocuk evde göremediği anne sevgisini arkadaşınızda gideriyor ve aşk sanıyor. Çok net.Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
O ablanın yaşı 29 daMerhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
Böyle cahil insanları da memur yapıyorlar ya ben ona şaşırıyorumMerhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
hı hı kiraladığı arabayla kız kaçırma gibi müthiş planından da belli olgunluğuDediğine göre çok olgunmuş ama 19 yaş ne kadar olgun olabilir ki :/
hani lisede yapardı ya bazı çiftler. kırtasiyeden beş liralık yüzük alıp takardı kendi aralarında ya da arkadaşlarıyla filan. kafe nişanı
çocuk seviyo olabilirMerhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
İnşallahla maşallahla olsaydı bu işler...Kızlar yorumlarınızın hepsini okuttum ağladı seviyorum dedi
İki tarafın ailesi de bilmiyor evlendikten sonra söyleyeceklermiş
Çocukla küçük bir yerde yaşayacaklarmış çocuğun sevgisinden eminmiş
Ne diyelim ALLAH utandırmasın inşallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?