- 5 Mayıs 2019
- 1.077
- 1.068
- 123
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Bahsedilen genç 19 yaşinda ve olgunlaştıkca baska kadınları tanımak isteyecek bu sebepten ötürü bile şuanki duygularıyla yola çıkılmaz.Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
tek sorun yakışmaları mı ciddenŞöyleki bence yaşlar biraz daha ileri olsa çocuk büyük dursa kadın ufak dursa sıkıntı olmaz. Böyle bir çift tanıyorum çünkü. Çocuk 35 kadın 45 olsa belki olur fakat sorun şu an çocuğun 19 yaşında olması. Belkide olur ama hayırlısı diyelim.
Yakışmakla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum.tek sorun yakışmaları mı cidden
Nereye kaciracakmis? PehhArkadaşınız ergenlikten çıkmamış biriyle evlenmek istiyorsa devam etsin.Araba kiralamış da kaçıracakmış da
ama işte o da yetmeyebilirYakışmakla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum.
Öyle olsa idi; Yakışıyorlarsa mutluluklar derdim.
Genelde yaş farkı, görsel olarak insanları huzursuz ediyor. Şu an ki yaşlar 35 45 olsa birde adam büyük görünen , kadın da küçük görünen biri olsa hiç problem olmaz demeye çalışıyorum.
Bu akilla elinin körüneNereye kaciracakmis? Pehh
arkadaşınız aklını peynir ekmekle mi yemiş? ailesine atar gider yapan ergenin tekine annelik yapmak mı istiyo?Merhaba kızlar bugün açacağım konu benimle ilgili değil ablam yerine koyduğum bir komşumla ilgili.Bu gece bende kalmaya gelecek ve ben yorumlarınızı okutacağım çünkü büyük bir yanlışa sürüklendiğini düşünüyorum.Kendisi 29 yaşında ve 19 yaşında biriyle kendi aralarında nişanlanmışlar.Oğlanın küçüklükten beri ailesiyle arası iyi değil ailesi onu umursamıyor gibi bir şeymiş.Arkadaşım memur ve iyi bir maaşı var çocuk ise erkek berberinde çalıyor.Arkadaşımın anlattığına göre ve çocuğun mesajlarını okuduğuma göre arkadaşıma gerçekten aşık.Ya da ben öyle düşünüyorum :/ Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım falan yazmış mesajlarda.Arkadaşım da seviyor ama ben şiddetle karşı çıkıyorum olmaz diyorum.Benden başka birkaç kişi dışında kimseye anlatmamış bu durumu.Size anlatacağımı söyledim kabul etti yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?