Yorumlarınızı okutacağım

Bahsedilen genç 19 yaşinda ve olgunlaştıkca baska kadınları tanımak isteyecek bu sebepten ötürü bile şuanki duygularıyla yola çıkılmaz.

Biraz daha büyüsün çocuk, eğer gerçekten işini tutabilecek, düzgün biri çıkarsa ve hala ilgili ise kişi evlenebilirler.

tek sorun yakışmaları mı cidden

Kızcağız arzularının ve evde kaldım korkusundan bir an önce inanmak istemiş sanırım ama feci bir son bekliyor olabilir. Duyulursa ve ortada kaldırsa kendisi için ciddi sıkıntı olur. Bekle anacım azıcık daha, gitsin askere, büyüsün biraz yav. İşi olsun, istikrarı görürsen tamam.

Böyle kucuk erkekler doyasıya gencliklerini yasayamadiklari icin sonradan hic iyi seyler olmuyor

tek sorun yakışmaları mı cidden
Yakışmakla ilgili bişey söylediğimi hatırlamıyorum.
Öyle olsa idi; Yakışıyorlarsa mutluluklar derdim.
Genelde yaş farkı, görsel olarak insanları huzursuz ediyor. Şu an ki yaşlar 35 45 olsa birde adam büyük görünen , kadın da küçük görünen biri olsa hiç problem olmaz demeye çalışıyorum.

İnsan yaşaya yaşaya öğrenir. Onun da insanı önce tartıp biçmesi gerektiğini bu vesileyle öğrenecektir

adam reşit olalı daha ne zaman olmuş , lütfen arkadaşınız çok fazla kendini kaptırmasın gerçekten çocuk akıllı oluyor bazıları. Veya çok seviyor da olabilir arkadaşınız ona da karşı çıkamam herkesin kendi hayatı velakin ilerde bu yaş konusuyla alakalı çok fazla problemle karşılaşacaklar , hele biraz beklesin oğlan biraz büyüsün ,aklı kemale ersin sonra bunları konuşuruz.

Araba tutmuş kaciracakmis kısmında koptum. Herkes gerekeni yazmış. Umarım burda yazilanlarla aydınlanma yaşar arkadaşınız. Evlilik yanına yakismasi ile cinsellikle geçen bir süre değil ki. Bir sürü iviri ziviri var. Kv kp,görümce eltiler, vs vs. Belli bir olgunluk dayanma gücü istiyor. Erkekte bu toyluk olduğunda nasıl basedilecek sorunlarla. Seviyorumlara kaciririm gibi laflara kanmasin.

ama işte o da yetmeyebilir
belki bunları okuyunca biraz oturup düşünür arkadaşınız

Yok artık! 19 yaş çocuktur ya, yazıktır.. çocuğun ana babasına da yazık
Berber çırağı olarak ev mi geçindirecek, baba mı olacak ?
bıraksın yakasını da çocuk iş güç sahibi olsun, büyüsün bi yaaa!

29 yasinda birisinin daha olgun dusunmesi gerekmez mi? Tamam 19 yasindaki ergen cocuk daha saglikli dusunemez anlarim da... Benim 22 yasindaki ogrenciletim daha cocuk. Degil ki 19 yas. Seni kaciririm demesi bile cocukca. Evlenseler ne olacak ki? O yasta o cocuk o aorumlulugu kaldiramaz ki. Hem de cabuk sıkılır. Hangimiz ilk flortumuzle evlendik ki? 19 yasindaki bir cocuk da bir iki yil sonra hayat rutine binince birakir gider. Baska baska iliskiler yasamak icin. Hic oluru yok. Cok mantiksiz. Hadi buyuk olan erkek olsa neyse.

Arkadasina da yaziklar olsun.kücücük cocugun aklını çelmiş.ergenlikten çıkamamış oldugundan dolayi ailesiyle problemli olan cocukla evlilik konuşmak nedir ya.resmen düşman başına bir gelin adayı

Hadi 19 yaşındaki bir erkeğin kanı deli akıyor gözleri pek birşey görmüyor olabilir. Ya arkadaşınız nasıl böyle birini kabul edip ilişki yaşayabiliyor. Bu davranışlarının altında başka nedenler olabilir bence kendi iç dünyasına dönüp hesaplasmasi gerekiyor. Bu arada arkadaşınız inşallah öğretmen değildir.

arkadaşınız aklını peynir ekmekle mi yemiş? ailesine atar gider yapan ergenin tekine annelik yapmak mı istiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…