Yorumlarınızı okutacağım

Saçmalardan secmeler. Ya hu hadi 19 yaşındaki daha ergen de 29 yaşında ki kocaman kadın. Biraz mantık yani. Aşk bu değil. Neyine aşık olmuş? Aşkta bi yere kadar. Aşık oldum evlendim ee sonra ? Sanki hayat toz pembe hiç devamı yok her gün gezelim eğlenelim mi olacak yani böyle geçtiğini sanıyorsunuz heralde

Allah akıl fikir vermiş bence arkadaşınız bunu kullanmalı. Hadi diyelim ki evlendiler eee bu çocuk daha 19 yaşında ve en gec 30 yaşına geldiğin de karısı 40 yaşında olacak. O kadar bile beklemez de neyse ışte az büyüsün ben ne yapmisim diyecek ve sonu ayrılık. Cicim ayı geçsin bi hele de dünyanın kac bucak olduğunu görür. Az mantıklı olmaya davet ediyorum arkadaşınızi.

Dediğine göre çok olgunmuş ama 19 yaş ne kadar olgun olabilir ki :/
Olamaz. Hiç olgun olamaz. Olgunluk karakterle ağırbaşlılıkla sağlanan bir sey değil olgunlaşmak için yaş almak gerekir. Ben de 29 yaşındayım. Geçen seneki düşüncemi bile değiştirmiş, geliştirmiş buluyorum kendimi. Şimdilik insanın gözü bir sey görmez heyecandan. Yarın evlenir çocuk yapar kendi çöker. Kocası hala çocuk olduğu için başlar sorunlar...

Hadi cocugu geçtim de kadında hiç akli bir olgunluk yok yahu. Gram ilerlememiş heyecan arıyor sanırım hayatında. O cocuk daha her önüne gelene asık olur kadını da yuzustu bırakır kalır öyle. Aman neyse ayrılmaz arkadaşın illa yaşaması lazım bin musibet ister genelde Boyle insanlar nasihate bakmazlar.

Araba kiralama kısmı ne kadar erkekce.. Hayda bree dıyıp kadını kacıracak kadar asık cocuk

Kadında cocuk eylemekten zevk alıyor anlasılan.
19 yasında yegenlerım var seslenirken 'guzel kızım' diyorum bu da tam oglum..

Sultan gelin filminde türkan şoray bebekle nisanlaniyordu ya aklıma sebepsizce o geliyor...

28 yaşında kiz arkadaşım var ve erkek kardeşi var üniv 2. Sınıfta. 20 yaşında oda. Her cuma evde arkadaşımla kavga ediyor. Haftasonu arabanı ver kızlarla gezicem diye ve tam bir ergen davranışları konuşmasi falan.
8 yaş küçük ve dayanamıyorum onun hareketlerine sevgili olduğumu düşünmeye çalisinca error veriyor beynim. Millet kaçmayı okeyliyor cidden böyle konuları 2 kere okuyorum ben doğru mu anladım diye

Arkadasımın kocasını biliyosun kafe acmak isteyen ıkı kız kestı diye kendını al pacıno sandı hayatını degıstırmek istiyor malum erkegın kucugu eziyet gıbı.

Keske bız kadınlar aklımızı kullansak biraz, hayat arkadası secerken. Sonra kumsalda kafe acmakla ugrasıcaz haberimiz yok

Hahahaha ayy o tam ergen ama eşi çoluğu çocuğu işi gücü bırak kumsala para yiyici kızların peşine git cafe ac kesin 2 kuruş parası vardır onu da orada cafeye kızlara yedirip batırıp eski eşe geri döner
onu zaten merak ediyorum son durumlarını cidden haber verin

Ailem izin vermezse kaçarız araba tuttum kaçıracağım seni senden vazgeçmem için beni öldürmeleri lazım

Sevgili konu sahibinin arkadaşı ben bu satırları yazarken umarım tutulan arabayla kaçmış olmazsınız

Aşkın gözü de bir yere kadar kördür. Aşk evliliği önemli derken mantığınızın kafasına sıkın demiyorlar.

Şu alıntıladığım cümlede mi açmadı gözünüzü. Kendi kararlarını veremeyen bir çocuk var karşınızda. Doğal olarak veremiyor zira henüz reşit olmuş kendisi. Bir de sizi araba tutup kaçırmaktan bahsediyor. Ona göre mantıklı. Çünkü tam arabayla kaçmanın her şeyi halledeceğini düşünebilecek yaşta.

Siz 5 sene önce muhtemelen memurken yabda memuriyet peşinde koşarken bu arkadaş muhtemelen ortaokul sıralarında muhtemelen ilk kopyasını filan çekiyordu.

Konu yaş farkı değil. Konu karşınızdakinin henüz birey olmayı bile bilmeyen bir çocuk olması. Hayatınıza yazık etmeyin.

Düşünsenize arkadaşınız evlenmiş birgün işden geliyor evde 17 ,19 yaş arası ergen bebeler parti yapıyo.Hayır kızsa bebeler ağlar ,kızmasa durum acayipp bi hal alır
Yani şaka bi yana ya arkadaşın 39 sevgilisi 29 olaydı neyse 19 nedir ,askerlik desen yok ,iş desen yok .Hayır bu yaşlar da mantıkta aramak suç kızdıklarında herşeyi yapar ergenler,yarın bir gün kavga edince ver misketlerimi ben gitcem derse bilemedim ki

Ben 19 yaşındaki sevgilime 19 yaşımdayken tahammül edemiyordum 18 yaşlarında evlenen arkadaşım vardı fakat oğlanın babası fabrikatördü ve o da fabrikada çalışıyordu dolgun maaşı vardı ailelerin onayı vardı falan. Bu konunun olumlu hiçbir yeri yok

Bu isin elle tutulur hic hir yani yok. Ne kizin ailesi oglani ister ne de oglanin ailesi kizi. Bosuna zamanini harcamasin bence. Hayir yani bir de o cocukla ne paylasabiliyor ki.. 29 yasinda akli selim bi insan. Erkekler 30 yasinda bile cocuk kaldi ki 19 yasinda bu bebe.

Beyin bedava ya. Arada kullanmak lazım onu. 19 yaşında çocuğu alıp kendine koca etmeyi düşünmek nedir. Ergen daha o, aklı bi karış havadadır. Sen 29 yaşında olgun bi bireysin. Nasıl böyle saçma bi fikre kaptırdın kendini. Allah akıl fikir versin.

Yeğenim var 19 yaşında yanında durmaya tahammül edemiyorum demekki arkadaşınızın zeka seviyesi aynı
Çocuk bakımı konusunda arkadaşınız iyiyse ona anne olabilirçocuk anne sevgisi arıyor sorunlu aile var ne romantik bir Polat Alemdar arabayla kaçıracakmış arkadaşın doktora gitsin kafada sıkıntı var çocuğunda üniversiteye yönlendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…