Yorumlayamadığım bir durum

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hanımlar çok da samimi olmadığım biri var henüz yeni tanıştım. Bugün bana mesaj yazmış yazmış silmiş mesajlar silindi bildirimi geldi sadece. Sonra 4 5 saat sonra bir şeyler soran mesajlar attı. İnsan neden yazdığı şeyi siler garip geldi bana ama silme bildiriminden sonra hiçbir şey sormadım kendi tekrardan yazdı. Gayet havadan sudan normal şeyler. Ben öyle bir bildirim gelmemiş gibi davrandım. Ama merak da ettim ne yazıldı da silindi. Mesela siz ne yazınca siliyorsunuz ben silmem yazdığımı pek.

Hanımlar çok da samimi olmadığım biri var henüz yeni tanıştım. Bugün bana mesaj yazmış yazmış silmiş mesajlar silindi bildirimi geldi sadece. Sonra 4 5 saat sonra bir şeyler soran mesajlar attı. İnsan neden yazdığı şeyi siler garip geldi bana ama silme bildiriminden sonra hiçbir şey sormadım kendi tekrardan yazdı. Gayet havadan sudan normal şeyler. Ben öyle bir bildirim gelmemiş gibi davrandım. Ama merak da ettim ne yazıldı da silindi. Mesela siz ne yazınca siliyorsunuz ben silmem yazdığımı pek.
Yazdigina pisman olmus olabilir, dusundugunde mantiksiz gelmistir. Yahut gercekten yanlislikla yazilmistir eli filan dokunup, onu silmistir. Neden sormuyorsunuz ben olsam sorarim :)

Size böyle bir bildirim geldiğini biliyordur .. keşke aklınızda kalacağına sorsaydınız .. anladığım kadarıyla az da olsa bir sohbetiniz var , bu soruyu soracak kadar ..

baskasina yazacagi mesaji yanlislikla size gondermis olabilir

ben azindan benim basima gelince boyle dusunuyorum, hic sormuyorum bu sebeple.
Sonra da tekrar yazdı silmedi tabi onları ben kimseye yanlışlkla mesaj atmam ama demek ki olabiliyor. Takılmamak lazım o zaman

Maksadını aşan şeyler yazmıştır :KK45:

Valla ben en son neden mesaj sildiğimi unuttum. Sanırım yanlış kişiye yanlış bir şey sormuşumdur :)

Yazdigina pisman olmus olabilir, dusundugunde mantiksiz gelmistir. Yahut gercekten yanlislikla yazilmistir eli filan dokunup, onu silmistir. Neden sormuyorsunuz ben olsam sorarim :)
Bir de dört satır yazılmış silinmiş tek satır değil.

Servis grubumuzdan bi arkadas aşkısına yazmıstı onu sildi mesela :)
Genelde yanlıslık yapıldıgında siliniyor

Size böyle bir bildirim geldiğini biliyordur .. keşke aklınızda kalacağına sorsaydınız .. anladığım kadarıyla az da olsa bir sohbetiniz var , bu soruyu soracak kadar ..
Sormam içşn yazıp silmiş olabilir mi :) Ne yazdınız da sildiniz diye :)

Muhtemelen yazdıktan sonra pişman olmuştur silmiştir ya da dikkat çekmek için de olabilir
Önemli birşey olsa silmezdi boşver :)
Dikkat çekmek için olabilir yani. Aslında tek satır yanlış yazılır belki ki ben onu da yazmam ama 4 satır yani

Benim yanlış kişiye veya gruba yazıp silmişliğim çoktur. Hatta bir sürü satır yazdıktan sonra fark ettiğim ve hepsini sildiğim de. Öyle olabilir. Biri bana yazıp silse merak etmezdim. Ama siz madem ettiniz, sorsaydınız.

Bekleyelim bakalım daha yazarsa bilerek yaptığını düşünücem. Yazmazsa yanlışlık

Back
X