- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Ben sormam meraklı gibi görünmek istemem İçten içe merak ederim böyle :)Belki de neden olmasın .. ben meraklı bir tipimdir kim olursa olsun sorardım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sormam meraklı gibi görünmek istemem İçten içe merak ederim böyle :)Belki de neden olmasın .. ben meraklı bir tipimdir kim olursa olsun sorardım :)
Evet açıklama falan yok ben de sormadım sonra tekrat mesaj ama. İlginç. Bir de 4 satır olması tuhaf.Kisiye degil ama yanlis gruba yazip rezil oldugum cok oldu. O zamanlar silme de yoktu.bence yanlislikla yazmasi dusuk bir ihtimal cunku daha once mesajlasmadigin biriyse once listeden secip sonra yaziyorsun.zaten oyle olsa en azindan aciklama filan yapardi.ya pisman oldu yazdigindan ya da merak uyandirmak istedi
O kişiye sorsanız bu durumuHanımlar çok da samimi olmadığım biri var henüz yeni tanıştım. Bugün bana mesaj yazmış yazmış silmiş mesajlar silindi bildirimi geldi sadece. Sonra 4 5 saat sonra bir şeyler soran mesajlar attı. İnsan neden yazdığı şeyi siler garip geldi bana ama silme bildiriminden sonra hiçbir şey sormadım kendi tekrardan yazdı. Gayet havadan sudan normal şeyler. Ben öyle bir bildirim gelmemiş gibi davrandım. Ama merak da ettim ne yazıldı da silindi. Mesela siz ne yazınca siliyorsunuz ben silmem yazdığımı pek.
Soracak samimiyette değilimO kişiye sorsanız bu durumu
Bir daha yazdı zaten aynı gün yanlış olsa hiç yazmazdı veya yanlışıkla yazdım derdi gibi geliyorYazdıktan sonra incelediğinde mantıksız,saçma veya yanlış gelmiştir.Yanlışlıkla dört satır yazılmaz..
Valla kestiremedim ben de tekrar yazmasa yanlışıkla dicem deBaşkasına yazacağı şeyi size yazmış bence
4 5 satır yolladığınız oluyor mu peki farketmedenYanlislikla baskasina yollarsam siliyorum..
Yazmış silmis ve bunun sizin gördügünüzü de bildiği icin havaya suya bağlamıştır.Yazmak icin yazmıştır yani.Bir daha yazdı zaten aynı gün yanlış olsa hiç yazmazdı veya yanlışıkla yazdım derdi gibi geliyor
Hayır gayet resmiyizYazmış silmis ve bunun sizin gördügünüzü de bildiği icin havaya suya bağlamıştır.Yazmak icin yazmıştır yani.
Size karşı bir ilgisini hissettiniz mi hiç?
Bir de tekrar yazınca yanlışıkla yazdım demssi gerekmez miYazmış silmis ve bunun sizin gördügünüzü de bildiği icin havaya suya bağlamıştır.Yazmak icin yazmıştır yani.
Size karşı bir ilgisini hissettiniz mi hiç?
Yakın zamanda hoşlandığını belirten cümleler kurarsa veya duygularini açmak için sizinle görüsmek isterse şaşırmayın..Hayır gayet resmiyiz
Aslında ben yazma silmesinden çok tekrar yazmasına takıldım yani yanlışsa gerek yok tekrar yazmaya sanki yazdı sildi çocukça yaptığım şey gördü de yazıp sildiğimi saçma oldu diye düşündü o yüzden tekrar yazdı gibi geldi olbilir mi sizceYakın zamanda hoşlandığını belirten cümleler kurarsa veya duygularini açmak için sizinle görüsmek isterse şaşırmayın..![]()
:) Yazmistir pisman olup silmistir simdi yanlis yazdim kusura bakma dese aciklama yapmak zorunda hissedecegi icin baska bir konudan giris yapmistir.Aslında ben yazma silmesinden çok tekrar yazmasına takıldım yani yanlışsa gerek yok tekrar yazmaya sanki yazdı sildi çocukça yaptığım şey gördü de yazıp sildiğimi saçma oldu diye düşündü o yüzden tekrar yazdı gibi geldi olbilir mi sizce
Bakalım ben bir şey sormamakla iyi yapmışım değil mi:) Yazmistir pisman olup silmistir simdi yanlis yazdim kusura bakma dese aciklama yapmak zorunda hissedecegi icin baska bir konudan giris yapmistir.
Ama gercekte yazacagi seyleri elbet yazar bugun yarin ne kadar icinde tutabilir ki.