- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Silinmis mesajlar var? Yazabilirsiniz merak ediyorsaniz şayet..Bakalım ben bir şey sormamakla iyi yapmışım değil mi
Ama hic ilginizi cekmeyen biri ise sormaya çok da gerek yok bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silinmis mesajlar var? Yazabilirsiniz merak ediyorsaniz şayet..Bakalım ben bir şey sormamakla iyi yapmışım değil mi
Soramam artık tekrar yazınca sorulabilirdi aslında ama o da merak ettiğimi anlardı o zaman. Hiç öyle bir konu olmamış gibi davrandım şimdi dönemem :)Silinmis mesajlar var? Yazabilirsiniz merak ediyorsaniz şayet..
Ama hic ilginizi cekmeyen biri ise sormaya çok da gerek yok bence..
Öğrenmek istedikten sonra.. :)Soramam artık tekrar yazınca sorulabilirdi aslında ama o da merak ettiğimi anlardı o zaman. Hiç öyle bir konu olmamış gibi davrandım şimdi dönemem :)
Yok ben yapamam bekleyeyim bakalım ne olacak belki de hiçbir şey olmayacak. Olacaksa da kendi kendine olsun :)Öğrenmek istedikten sonra.. :)
O sirada uygun değildim soramadim ama silinen mesajlarin ne olduğunu anlatirsan dinlerim :) vs vs yazın.Hemen o an olmak zorunda değil ki bazı şeyler..![]()
O cesaretin tekrar gelmesini bekleyeceksiniz.. :)Yok ben yapamam bekleyeyim bakalım ne olacak belki de hiçbir şey olmayacak. Olacaksa da kendi kendine olsun :)
Valla ben artık hiç kimse için bir şey yapamam yeterince yıprandım daha öncesinde artık atlattım ama kimseye de fazla değer vermemek gerekiyor. Değer verdikçe bir değişik tavırlar vs. zor günletdi geçti. Ben oturup mutluluğun gelmesini beklicem gelir belki :)O cesaretin tekrar gelmesini bekleyeceksiniz.. :)
Hayati bazen akarken yakalamak lazım..
Yanlıs kisiler icin biseyler yaparken doğru insanlari kaçırıyoruz sanırım.Valla ben artık hiç kimse için bir şey yapamam yeterince yıprandım daha öncesinde artık atlattım ama kimseye de fazla değer vermemek gerekiyor. Değer verdikçe bir değişik tavırlar vs. zor günletdi geçti. Ben oturup mutluluğun gelmesini beklicem gelir belki :)
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler öncede olsa her insan yeni biri neticede der ve iyi düşünceler içinde olurdum ama kalbim haddinden fazla kırıldı uzun bir süre önce o yüzden temkinliyim artıkYanlıs kisiler icin biseyler yaparken doğru insanlari kaçırıyoruz sanırım.
Nasil içinize siniyorsa öyle yapın tabiki.
Ama hayatta kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerekir.
Oturup mutluluk beklerseniz gelmez.
Biraz siz gidin biraz o gelsin olmaz mi?
Hayaliniz kurduğunuz hersey sizinle olsun inşallah..
Hanımlar çok da samimi olmadığım biri var henüz yeni tanıştım. Bugün bana mesaj yazmış yazmış silmiş mesajlar silindi bildirimi geldi sadece. Sonra 4 5 saat sonra bir şeyler soran mesajlar attı. İnsan neden yazdığı şeyi siler garip geldi bana ama silme bildiriminden sonra hiçbir şey sormadım kendi tekrardan yazdı. Gayet havadan sudan normal şeyler. Ben öyle bir bildirim gelmemiş gibi davrandım. Ama merak da ettim ne yazıldı da silindi. Mesela siz ne yazınca siliyorsunuz ben silmem yazdığımı pek.
Hadi ya kapatayım mı bu konuyu o zaman düşünmeye gerek yok :)Ben yanlış yazınca siliyorum yanlış bişey gönderirsem siliyorum öyle bişey olmuş olabilir
Hadi ya kapatayım mı bu konuyu o zaman düşünmeye gerek yok :)
Bilmiyorum :)Özel biri mi bu kişi:)
Bilmiyorum :)
Bilmiyorum canım ya ama kimseye fazla kafa yormamak lazım ben bunu adım kadar iyi öğrendim değer vermeyeceksin fazla. Çabalamak olmayacak. Bir insan gelirse kendisi gelir zaten.Buraya konu actiriyorsa öyle sanki :)
Ben de öyle düşündüm yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın falan derdi bir şey sormayınca daha şık oldu. Zaten tekrar yazdı yani. Bir şey sorsam bence o da merak etti diye düşünecekti yanlış yazdım diyecekti ve kapanacaktıdikkat cekmeye calismis bence muhabbet acmak icin sorsaydiniz yanlislikla sana yazdim derdi
Olabilir yani aynı gün tekrar yazdı zaten ve hiçbir açıkşama yapmadı yanlış yazdım sildim vs ben de sormadım yazdıklarına cevap verdimTek mesaj olsa yanlışlıkla olmuş dicemde
Öyle de değil
Bende meraklandım şimdi
Ya adam merak edip sor diye şeyettiyse
Ve ne meraklı derdi bence sizcedikkat cekmeye calismis bence muhabbet acmak icin sorsaydiniz yanlislikla sana yazdim derdi
Ya nerden biliyorsunBen de öyle düşündüm yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın falan derdi bir şey sormayınca daha şık oldu. Zaten tekrar yazdı yani. Bir şey sorsam bence o da merak etti diye düşünecekti yanlış yazdım diyecekti ve kapanacaktı