Yazdigina pisman olmus olabilir, dusundugunde mantiksiz gelmistir. Yahut gercekten yanlislikla yazilmistir eli filan dokunup, onu silmistir. Neden sormuyorsunuz ben olsam sorarim :)Hanımlar çok da samimi olmadığım biri var henüz yeni tanıştım. Bugün bana mesaj yazmış yazmış silmiş mesajlar silindi bildirimi geldi sadece. Sonra 4 5 saat sonra bir şeyler soran mesajlar attı. İnsan neden yazdığı şeyi siler garip geldi bana ama silme bildiriminden sonra hiçbir şey sormadım kendi tekrardan yazdı. Gayet havadan sudan normal şeyler. Ben öyle bir bildirim gelmemiş gibi davrandım. Ama merak da ettim ne yazıldı da silindi. Mesela siz ne yazınca siliyorsunuz ben silmem yazdığımı pek.
Sonra da tekrar yazdı silmedi tabi onları ben kimseye yanlışlkla mesaj atmam ama demek ki olabiliyor. Takılmamak lazım o zamanbaskasina yazacagi mesaji yanlislikla size gondermis olabilir
ben azindan benim basima gelince boyle dusunuyorum, hic sormuyorum bu sebeple.
Bir de dört satır yazılmış silinmiş tek satır değil.Yazdigina pisman olmus olabilir, dusundugunde mantiksiz gelmistir. Yahut gercekten yanlislikla yazilmistir eli filan dokunup, onu silmistir. Neden sormuyorsunuz ben olsam sorarim :)
Sormam içşn yazıp silmiş olabilir mi :) Ne yazdınız da sildiniz diye :)Size böyle bir bildirim geldiğini biliyordur .. keşke aklınızda kalacağına sorsaydınız .. anladığım kadarıyla az da olsa bir sohbetiniz var , bu soruyu soracak kadar ..
Mantıklı da bir tip maksadını aşan bir şey bilemiyorum :)Maksadını aşan şeyler yazmıştır
Valla ben en son neden mesaj sildiğimi unuttum. Sanırım yanlış kişiye yanlış bir şey sormuşumdur :)
Belki de neden olmasın .. ben meraklı bir tipimdir kim olursa olsun sorardım :)Sormam içşn yazıp silmiş olabilir mi :) Ne yazdınız da sildiniz diye :)
Dikkat çekmek için olabilir yani. Aslında tek satır yanlış yazılır belki ki ben onu da yazmam ama 4 satır yaniMuhtemelen yazdıktan sonra pişman olmuştur silmiştir ya da dikkat çekmek için de olabilir
Önemli birşey olsa silmezdi boşver :)
Nasıl anlayamadım :)Servis grubumuzdan bi arkadas aşkısına yazmıstı onu sildi mesela :)
Genelde yanlıslık yapıldıgında siliniyor
Yanlışlıkla değildir 4 satır sonuçtaDikkat çekmek için olabilir yani. Aslında tek satır yanlış yazılır belki ki ben onu da yazmam ama 4 satır yani
Yani dimi insan farkederYanlışlıkla değildir 4 satır sonuçta
Demek ki olabiliyor öyle şeyler ben dikkatliyim demek kiBenim yanlış kişiye veya gruba yazıp silmişliğim çoktur. Hatta bir sürü satır yazdıktan sonra fark ettiğim ve hepsini sildiğim de. Öyle olabilir. Biri bana yazıp silse merak etmezdim. Ama siz madem ettiniz, sorsaydınız.
Servis Grubumuz var hani iş cıkısı minibüse binilen bu aksam geliyorum veya gelmiyorum diye belirtilen bir WhatsApp grubu :)Nasıl anlayamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?