Yorumlayamadığım bir durum

Ya nerden biliyorsun
Belki adam sen sorunca "bişey söylicektim ama tepkini kestiremedim sildim" diye girecekti olaya:110:
Öyle dümdük ben sana yürüyorum diyemiyorsa hani :deli:
Bilmiyorum ama bir şey söyleyecek insan er ya da geç söyler gerekirse mektup yazar belki yazmaz günümüzde ama faks çeker falan gene söyler bence :)

Bilmiyorum canım ya ama kimseye fazla kafa yormamak lazım ben bunu adım kadar iyi öğrendim değer vermeyeceksin fazla. Çabalamak olmayacak. Bir insan gelirse kendisi gelir zaten.

Kesinlikle baglanmayin geç cevap verin sonra erken cevap verin hep kafası karışsın o planlar yapsin sizin için inanın ki böylesi daha iyi iliskikovubal var ınstagram da takip edin çok şeyler ogrenirsiniz

Kesinlikle baglanmayin geç cevap verin sonra erken cevap verin hep kafası karışsın o planlar yapsin sizin için inanın ki böylesi daha iyi iliskikovubal var ınstagram da takip edin çok şeyler ogrenirsiniz
Yok artık bağlanma falan zaten gerek de yok geçmişte ne kadar anlayışla karşılamışım her şeyi. Artık inceldiği yerden kopuversin ve ben kopartıvereyim kafasındayım

Ne demis mevlana;farzet ki dediklerimi anladin ya anlayamadiklarin?ya yazip sildiklerim?ya hic yazamadiklarim?? Sizin durumu iyi oldu;)

Back
X