- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Gamze bilmiyorum ama çok yazık oluyor çocuklara :/
https://www.youtube.com/results?search_query=gamze
gamze şu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gamze bilmiyorum ama çok yazık oluyor çocuklara :/
Ay bide Gamze var değil mi. Videoların yorumlarını kapatmışlar ne kadar kötü yorum geliyorsa artık. Bir anne baba buna nasıl izin verir aklım almıyor.Bir kez şu Gamze'yle babasına denk geldim. Oturdum izledim. Evlerden ırak, ikisi de şülür sebebi yeminle. He dünyanın parasını kazanıyorlar o ayrı. Misal o Gamze kız büyüyünce çok çekecek o videolardan.
Nasil bir azimse cocuga edilen o kadar kufur hakarete ragmen hala cok iyi ismis gibi video paylasmaya devam ediyorlar. Akil alir bir durum degil ya..
Nasil bir azimse cocuga edilen o kadar kufur hakarete ragmen hala cok iyi ismis gibi video paylasmaya devam ediyorlar. Akil alir bir durum degil ya..
Iste ogretiyorlardir baba deli . anneyi hic gormedim o hep ceken heralde. Bende sasirmam.çocuğun da davranışları anormal. videolarda abartılı oyunculuklar, garip tavırlar. evet rol ama o rol üzerine yapışmış gibi. babası da anormal. adamın çocukları fiziksel olarak istismar ettiği ortaya çıksa şaşırmam açıkçası.
çocukları internete bagimli yapar bu durum. kapatmak mantıklıhayırlı sabahlar
Anksiyite sorunu olan bir anneyim ,eltim kendi çocuğuna youtube kanalı açtı .Bunun üzerine bizde açtık 3 ay kadar önce ama aktif değildik.Şimdi ben pişmanım açtığıma ama evham mı yapıyorum sizce ?
Kanalı silsem eşim yine kafanda kuruyorsun diyecek .
sizcede kafamda mı kuruyorum
silmeli miyim kanalı ?
Para tatlı.Ay bide Gamze var değil mi. Videoların yorumlarını kapatmışlar ne kadar kötü yorum geliyorsa artık. Bir anne baba buna nasıl izin verir aklım almıyor.
En azından anneler izletmese mi acaba ?bilemiyorum kiYoutube kanallari, instagram cocuk sayfaları, uzmanim diyen ama uzmanligi olmayan sosyal mom kullanicisi daha neler neler prim yaparken bu ülkede kamuoyu olusturulsa ne olur olusmasa ne olur...