youtube da çocuk kanalı açmak

youtube da çocuk kanalı olurmu?

• olabilir

OY: 9 7,0%
  • olamaz

OY: 88 68,8%
  • duruma ve yaşa göre değişir

OY: 31 24,2%

• Ankete Katılan
    128
  • Anket Kapalı .
Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Çok özür dilerim, konu dışı olacak. @Kazen ağabey denmiş bir yorumda. Sitenin admini bir erkek mi? Ben buradaki herkesin kadın olduğunu sanıyordum. Eğer öyleyse erkek üyenin yasak olduğu bir forumda erkek admin biraz ilginç olmuş. :KK64:
Kazen abi sahibi sitenin bunu herkes bilir canım

Sadece adı baska bisey yok. Biz genelde oyun etkinlik paylaşıyoruz.

Bu istismardir baska birsey degil. Ben YouTube degilde instagramda cok görüyorum. Böyle pembik gelinlerin cocuklari ile poz vermesi. Kim bilir o cocuklar ile kac tane foto cikmistir sirf 1 tanesini insta'ya koymak adina. Yarin birgün o cocuklar okula gittiginde, ise girdiginde o video ve fotolar kolaylikla bulunur, yazik degil mi?

Aklima bide citos efe geliyor. Cok üzülüyorum o cocuga. O cocugu öyle tüm dünya görecek sekilde dans ettirmeleri. O cocugun ilerde cok sorunlari olacak vücüdü ile, özgüveni ile. Simdiki yaptiklari yaramazliklari tatli bulanlar, yarin büyüdügünde tatli bulmazlar. Söhreti kalmaz. Umarim ben yanilirim ama bence cocuk travma yasiyor adeta.

Bu istismardir baska birsey degil. Ben YouTube degilde instagramda cok görüyorum. Böyle pembik gelinlerin cocuklari ile poz vermesi. Kim bilir o cocuklar ile kac tane foto cikmistir sirf 1 tanesini insta'ya koymak adina. Yarin birgün o cocuklar okula gittiginde, ise girdiginde o video ve fotolar kolaylikla bulunur, yazik degil mi?

Aklima bide citos efe geliyor. Cok üzülüyorum o cocuga. O cocugu öyle tüm dünya görecek sekilde dans ettirmeleri. O cocugun ilerde cok sorunlari olacak vücüdü ile, özgüveni ile. Simdiki yaptiklari yaramazliklari tatli bulanlar, yarin büyüdügünde tatli bulmazlar. Söhreti kalmaz. Umarim ben yanilirim ama bence cocuk travma yasiyor adeta.
Çatafatlı evler ,öyle vıcık vıcık klip tarzı paylaşımlar ,acayip sunumlar :deli:
Bide kapalı bir kız var sevgili şarkı gibi birşey söylüyor kız acayip harketlerle dans ediyor
İnstagram tam bir facia :/

Kaygılarınızda haklısınız. Bünün sapığı, manyağı, pedofili hastaları var. Ben de düşündüm sonra çocuklarım afişe olacağı için vazgeçtim.

eşimden ve diğerlerinden sende iyice abarttın lafını duymamak için ses etmedim ama içim rahat değildi videoysa telefonda dursun ben göreyim yeter
Videoları sadece siz görebilecek şekilde güvenlik ayarı yapabilirsiniz.

Telefon bozulabilir veya kaybolanlar diye ben Google photos kullanıyorum. Çok memnunum. Sadece siz ve paylaştığınız kişiler görebiliyor. Yüz tanıma özelliği var. Yani oğlumun yüzünü tanıtım. İsmi ile aratıyorum onun resimleri videoları çıkıyor. Güzel uygulama. Amacınız yedekleme ve kolay paylaşım ise bunu kullanabilirsiniz. YouTube gibi herkese yayinlamiyorsunuz

Ah, o pembiş fotoğraflar ne ki. Bebeğinin bezinden kakası taşmış -afedersiniz- onu paylaşıyor sözde çok masumane annesi. Anlatırken midem kalkıyor inanın. :kusmuk:

Videoları sadece siz görebilecek şekilde güvenlik ayarı yapabilirsiniz.

Telefon bozulabilir veya kaybolanlar diye ben Google photos kullanıyorum. Çok memnunum. Sadece siz ve paylaştığınız kişiler görebiliyor. Yüz tanıma özelliği var. Yani oğlumun yüzünü tanıtım. İsmi ile aratıyorum onun resimleri videoları çıkıyor. Güzel uygulama. Amacınız yedekleme ve kolay paylaşım ise bunu kullanabilirsiniz. YouTube gibi herkese yayinlamiyorsunuz
Aslında bu tür uygulamalar çok kullanışlı gibi görünüyor ama bence bunlar da büyük tehlike. Hacklendiğinde insanların özel fotoğrafları ortalığa saçılabiliyor. Ben şahsen hiçbir fotoğrafım için Google, iClouds vs. kullanmıyorum. Ne olur ne olmaz. En temizi hard disk veya hafıza kartı. Takın bilgisayara ya da televizyona, anılarınızı yâd edin. Oh, mis gibi..

Ah, o pembiş fotoğraflar ne ki. Bebeğinin bezinden kakası taşmış -afedersiniz- onu paylaşıyor sözde çok masumane annesi. Anlatırken midem kalkıyor inanın. :kusmuk:

Inanamiyorum! Sirf instagramda popüler olmak adina o cocugu bir dakika olsa bile ekstra kendi kirinde birakiyor. Insanin nasil aklina geliyor ya. Benim kzimdada olmustu ve tek derdim onun temiz olmasi, pisik olmasin ve rahatlasin diye.

Bide bu foto ömür boyu nette kalacak. Lisede kaka'li cocuk olarak bile lakabi olabilir. Yani tersi olup bir evlat kakasini tutamayan yasli babasinin fotosunu nete koysa herkes ayip bulur. Ama bir cocugun böyle fotosu normal oluyor!!

Inanamiyorum! Sirf instagramda popüler olmak adina o cocugu bir dakika olsa bile ekstra kendi kirinde birakiyor. Insanin nasil aklina geliyor ya. Benim kzimdada olmustu ve tek derdim onun temiz olmasi, pisik olmasin ve rahatlasin diye.

Bide bu foto ömür boyu nette kalacak. Lisede kaka'li cocuk olarak bile lakabi olabilir. Yani tersi olup bir evlat kakasini tutamayan yasli babasinin fotosunu nete koysa herkes ayip bulur. Ama bir cocugun böyle fotosu normal oluyor!!
Bunu normal karşılayıp bu tür kişileri takip ederek ve takipçi kazandırarak destekleyen insanlar da en az o anneler kadar suçlu ya neyse. Sonuçta kimse destek bulmasa böyle bir cüreti gösteremez.

Bunu normal karşılayıp bu tür kişileri takip ederek ve takipçi kazandırarak destekleyen insanlar da en az o anneler kadar suçlu ya neyse. Sonuçta kimse destek bulmasa böyle bir cüreti gösteremez.
İşte anne teyze hala olarak izlenmesini engelleyelim bir iki kişi derken yüzler binler olur sonunda rağbet azalınca kalkar kapanır belki

Ay bide Gamze var değil mi. Videoların yorumlarını kapatmışlar ne kadar kötü yorum geliyorsa artık. Bir anne baba buna nasıl izin verir aklım almıyor.

Nasil bir azimse cocuga edilen o kadar kufur hakarete ragmen hala cok iyi ismis gibi video paylasmaya devam ediyorlar. Akil alir bir durum degil ya..

çocuğun da davranışları anormal. videolarda abartılı oyunculuklar, garip tavırlar. evet rol ama o rol üzerine yapışmış gibi. babası da anormal. adamın çocukları fiziksel olarak istismar ettiği ortaya çıksa şaşırmam açıkçası.

Iste ogretiyorlardir baba deli . anneyi hic gormedim o hep ceken heralde. Bende sasirmam.

Bi bakayım dedim bu kadar bahsi geçince ve çocuk da babası da tanıdık geldi.
Bunlar açtıkları yeni kanalları demek. Slime ilk popüler olduğu zamanlarda nasıl yapılır diye aratıyordum öyle, sonra baktım ki çoluk çocuk herkesler slime yapıyor, dev lolipoplar abur cuburlar (Hatta bi ablayla dayı var filan su dolu bidonların içine filan kafalarını bastırıyorlar evin orta yerinde, dev pizzalar yapıp suratlarına basıyorlar filan) öyle bi youtube sörfü sırasında bu kız ve ailesini gördüğümü anımsadım ve arattım. Annesinin net göründüğü bir video olduğunu hatırlıyorum birlikte bi slime filan yapıyorlardı ama muhtemelen silinmiş.
Burada annesi 4.24üncü dakikada merak ederseniz

Söylemem o ki, bu kızı yeniden karşımda görüp biraz izleyince, ruhunun bu süreçte nasıl bozulduğunu, hareketlerinin nasıl korkunç bir dikkat çekme-dikkati tutma çabasına doğru evrildiğini çıplak gözle görmüş oldum, yani öyle özgüveni gelişir olayları hikaye.
Youtubea bağımlı bir aile daha işte, niceleri gibi olan çocuklara oluyor.
Yazık.

Bunlar açtıkları yeni kanalları demek. Slime ilk popüler olduğu zamanlarda nasıl yapılır diye aratıyordum öyle, sonra baktım ki çoluk çocuk herkesler slime yapıyor, dev lolipoplar abur cuburlar (Hatta bi ablayla dayı var filan su dolu bidonların içine filan kafalarını bastırıyorlar evin orta yerinde, dev pizzalar yapıp suratlarına basıyorlar filan) öyle bi youtube sörfü sırasında bu kız ve ailesini gördüğümü anımsadım ve arattım. Annesinin net göründüğü bir video olduğunu hatırlıyorum birlikte bi slime filan yapıyorlardı ama muhtemelen silinmiş.

Söylemem o ki, bu kızı yeniden karşımda görüp biraz izleyince, ruhunun bu süreçte nasıl bozulduğunu, hareketlerinin nasıl korkunç bir dikkat çekme-dikkati tutma çabasına doğru evrildiğini çıplak gözle görmüş oldum, yani öyle özgüveni gelişir olayları hikaye.
Yazık.

Ne kadar normalmis davranislari. Mahfetmisler cocugu.

Ben açmazdım canım senin dediğin gibi yüzü net belli gittiğiniz yaptığınız herşey ortada bunu düşünmek için anksiyite bozukluğu olmasına gerek yok kimsenin anne olması yeterli bence.Şu zamanda hele ki büyük cesaret bence.Ben daha şimdiden okula nasıl göndericem,tek bırakıp yavrumu nasıl gelicem eve endişesine düşmüşüm :KK43:Rabbim yavrularımızı kötülerden korusun :anne:

Cocuk istismari. Net katkisiz cocuk istismari. Akliselim eveveyn cocuguna bu kotulugu yapmaz. Sadece utube kanali degil insta denen sacmalik da buna ek. Tum o cocuklar icin uzuluyorum.
Tercih etme hakkina ayirt etme yetenegine sahip olmayan bir bireyin istismari.
Sacma sapan manasiz videolar. Cocugun nereye gittigini ne yedigini ne giydigini paylassan ne paylasmasan ne.
Biz bile cirkin ciktigimiz hosumuza gitmeyen bir gorseli koymamak icin direnirken zavalli kucugun her hali sirf ebeveynin daha cok begenilme arzusu nedeniyle kullaniliyor.
Pipican bugun tuvalete gitti pipicanla babamizi ziyarete gittik. Pipican kustu. Yarmagul guldu yarmagulle gezmeye gidiyoruz vs vs vs yahu bu ne. Bu videolari cek hatira kalsin ama bu tarz platformlara yukleyecegin ve takip edecegin vakitte yatir bebeni yataga mincir op sıķıştır ya.
Herseyi ama herseyi gectim daha gecen hafta sanirim izmirdeki bir parkta cocuklarin fotograflarini ceken daha once bu suctan hukum giyen muhtemelen bir pedofili yakalandi.
Esinizin sacmaligina bir aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Siz boyle istediginiz. Cocugunuzun saglikli gelecegi icin hepsi bu.
Bir de ne alaka eltiniz acti sonra siz actiniz eltinizle gobeginiz bir mi?
Geçen gün bende çocuklarımı parka götürdüm oynuyorlar baktım adamın biri parmaklıkların ardından dikkatlice parka doğru bakıyor bir yandanda ağır ağır yürüyor parkın etrafında ama nasıl bakmak yürürken bile kafa parkta kızımda o tarafa doğru gidiyordu koştum aldım kızımı belki niyeti kötü değildi bilemiyorum ama bir kere oluyor ne oluyorsa :KK43: Rabbim korusun evlatlarımızı :anne:

Yazık.

Yok artık! Slime videosu 50 milyon izlenmiş. :oha: O baba, o anne neler kazanmıştır bu çocuklar üzerinden bilseniz. Lakin insafa gelip vazgeçmişler herhalde, son video 11 ay önce yüklenmiş.

Back
X