Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artık! Slime videosu 50 milyon izlenmiş.O baba, o anne neler kazanmıştır bu çocuklar üzerinden bilseniz. Lakin insafa gelip vazgeçmişler herhalde, son video 11 ay önce yüklenmiş.
Kanalı dün sildim zatenNeden açıyorsunuz peki? Ne amaçla? İnsanlar sizden ve çocuğunuzdan ne öğrenecek?
Hadi siz açtınız, siz bişeyler anlatıp eğleniyorsunuz... Peki ya çocuğunuz ne yapacak?
Bu biraz çocuğun üzerinden kazanç sağlamak değil mi?
Bu gibi davranışların istismar kapsamına girdiğini, ileride çocuk izinsiz görüntülerini yayınladığınız için, en rezil, en komik anlarını paylaştığınız için size kızarsa ne olacak?
Bunun hakkında ne kadar dava açılıyor haberiniz var mı?
Tüm dünyada çocuğunuteşhir etme diye etiketle kampanyalar düzenlendiğini, avukat Feyza Altun'un ciddi kampanyalarla çocuklarını teşhir edenlere savaş açtığını biliyor musunuz?
Peki o iğrenç çocuk kanallarının çoğunun pedofili hastaları tarafından izlendiğini, ekran görüntülerinin alındığını ve pis emelleri uğruna kullanıldığını?
Herkes bas bas bağırıyor... Çocuklarınızı teşhir etmeyin diye...
Tüm proflar, pedagoglar, psikologlar...
Yapmayın etmeyin...
İnsanlar ne yapsın sizin kanalınızı pedofili değilse.
Bu rezilliğin parçası olmayın lütfen.
Bence de gerek yok. Benim çok tatlı bir Bebeğim var mesela. Herkes çok sever çok beğenir . Çizgi film karakteri gibi bi kızım var, maşallah diyeyim :)herkes her türlü insan ulaşabiliyor videolara bide çocukta beğenilme kabul görme duygusu gelişiyor vs bilmiyorum içim rahat etmedi sildim videoysa telefonumda var video
mesele eşime anlatmak şimdi
Ben o ailenin videolarına Elif i seyrederken denk geldim. 1 defa doktorculuk falan oynuyorlardı. Ama nasıl bir oyun? Korku filmi gibi bir şeydi. Yerde sürünürken kızının bacaklarından kavrıyor yere çarpmaya çalışıyor. Çok absürd anlatılamayacak kadar iğrençti.Hayır, 11 ay önce yüklenmemiş, yeni kanal açmışlar ve türevlerine devam ediyorlarmış. Burada görünce, bir dönem denk geldiğimi hatırladım, sonrasında ekşiye daldım yorumlara baktım. Bir tanesini alıntılayayım hatta:
"slime : evet arkadaşlar. 2015 belki de daha önce açılmış bir kanal vardı life master diye. bu life master isimli kanalda inşaat üzerine videolar vardı. bir inşaatçı, kardeşiyle birlikte işte sıva nasıl yapılır tuğla nasıl şey olur mala nasıl vurulur gibi eften püften izlenim almayan videolar yükler dururdu. günlerden bir gün başka bir kanal slime diye zırvalık çıkardı 2016 başları.
her yer slime herkes slime yapar oldu, evlerinde çocuklar bizde niye yok diye bağırırken .. life master kanalına her gün bir tane slime videosu yüklemeye başladı kıl slime tüy slime sidik slime derken .. 2016 mayıs haziran gibi falan kanal coştu önce 20.000 abone oldu herkes yorumlarda kıyamet koparıyor yaw nasıl sen botsun kılsın malsın vs. bunlar hiç kulak asmadan deli gibi slime a devam ediyor. 50 bin abone oldular ve başladılar kiloluk tutkallar, kilo kilo sakızlarıyla dev slimelar yapmaya. yaza doğru kanal 100 bin aboneyi geçmiş olay patlamış herkes life master izliyor ve baba kızlı videolara gülüyordu derken .. bir gün kanalda küçük kızın kuzenleri tanıtıldı, amcası tanıtıldı. ama bi dakika salih reyiz çok tatlıydı. herkes salih salih diye ağlıyordu. (bunları bu gözler gördü o yorumları tek tek okumak durumunda kaldığım günler olmuştu hey hey)
sonra amcası ayrı kanal açtı life master'dan aboneleri akıttılar bir kaç ayda. kanalda bir gün dev mega slime diye bir şey yaptı 12 milyon izlenmişti ilk iki haftada. sonra bu salih reyisin babası iki çocuğuna da kanal açıp saçmalamaya devam etti. diğer yandan life masterın dedesi ve babaannesi pörtledi. bir kanalları var yaşlı adam yaşlı karısını varil dolu slime'a soktu.. korkunç challengeler yaptılar. onlarda patladı. yani ailece büyük paralar söz konusu oldu. birbirleriyle yarışırken konu buralara geldi.
ama günlerden bir gün youtube dedi ki .. şu bad baby saçmalıklarının alayını siliyorum ... gidiniz efenim. bad baby ise life masterın her gün bir tane koyduğu saçmalık ötesi videolar konseptidir. bir küçük çocuk itina ile itici bir kılığa sokulup absürd videolara konu edilmesi falan filan. gelirler düştü yapıştılar ''learn colors'' olayına. hani biz masumuz renkleri öğretiyoruz adı altında saçma videolar devam ediyor.
bunların kanalları 10 falan sülalece. kazançlarını yazayım da tam olsun.
life master : bad baby konsepti ile silinene videolardan sonra günlük 90 dolara sabit şu an.
life master'da yayın yapan kızın küçük kardeşinin kanalı var family gamestv o da günlük : 550 dolar kazanıyor.
ve salih reisini dünyası ise günlük 2bin dolar. evet yanlış duymadınız. :s çok acı gerçekler. kıyamet gibi izleniyor çünkü. hile hurda yok. denetim yok. silinenenler silindi youtube tam gaz devam.
-Alıntı-
Yani bu sadece bir aile örneği ve daha beter videoların olduğu, silindiği söyleniyor.
Bu baba(!) olacak adamın yaptıkları arasında, uykusunda uyuyan çocuğa böööh diye gelip elinde içi su dolu şırınga, suratında ağız maskesi ile iğne yaparmış gibi yapmak (oğlu korkudan ağlıyor),aniden elinde döner bıçağı, suratında korku maskesi ile ders çalışan kızının odasına dalmak (ve kız korkudan yerinden uçuyor, bildiğin uçup sıçrayıp çığlık çığlığa yere düşüyor) gibi şeyler de var.
Bu çocuklar bu hale boşuna gelmiyor.
Bu zaten katmerli bir istismar örneği ve hala nasıl devam edebiliyorlar da kapılarına polis yığılmamış şaştım.
Ben o ailenin videolarına Elif i seyrederken denk geldim. 1 defa doktorculuk falan oynuyorlardı. Ama nasıl bir oyun? Korku filmi gibi bir şeydi. Yerde sürünürken kızının bacaklarından kavrıyor yere çarpmaya çalışıyor. Çok absürd anlatılamayacak kadar iğrençti.
Gamze,Esma akrabalarmış.
Gamze nin babasının banyoda sözde kızıyla oynarken çekilmiş bir ekran görüntüsünü koymuştu Ekşi Sözlük te biri. Çok ürkütücü.
Ben Elif 'in anasının kızın kafasında çiğ yumurta kırışını hayretler içinde izlerken daha beterlerini görünce nutkum tutuldu.
videoyu bildir dinizmi? şkayet etmekmiş o yeni ögrendimBen o ailenin videolarına Elif i seyrederken denk geldim. 1 defa doktorculuk falan oynuyorlardı. Ama nasıl bir oyun? Korku filmi gibi bir şeydi. Yerde sürünürken kızının bacaklarından kavrıyor yere çarpmaya çalışıyor. Çok absürd anlatılamayacak kadar iğrençti.
Gamze,Esma akrabalarmış.
Gamze nin babasının banyoda sözde kızıyla oynarken çekilmiş bir ekran görüntüsünü koymuştu Ekşi Sözlük te biri. Çok ürkütücü.
Ben Elif 'in anasının kızın kafasında çiğ yumurta kırışını hayretler içinde izlerken daha beterlerini görünce nutkum tutuldu.
Açıkçası hayır. Çünkü youtube alemini tam bilmiyordum. Bu tür videolardan yeni haberdar olmuştum.videoyu bildir dinizmi? şkayet etmekmiş o yeni ögrendim
Rezillik ya, başka bir şey değil. İnşaat işçisi baba da kolay yoldan zengin olmuş işte belli ki. Oh, ne âlâ memleket.Hayır, 11 ay önce yüklenmemiş, yeni kanal açmışlar ve türevlerine devam ediyorlarmış. Burada görünce, bir dönem denk geldiğimi hatırladım, sonrasında ekşiye daldım yorumlara baktım. Bir tanesini alıntılayayım hatta:
"slime : evet arkadaşlar. 2015 belki de daha önce açılmış bir kanal vardı life master diye. bu life master isimli kanalda inşaat üzerine videolar vardı. bir inşaatçı, kardeşiyle birlikte işte sıva nasıl yapılır tuğla nasıl şey olur mala nasıl vurulur gibi eften püften izlenim almayan videolar yükler dururdu. günlerden bir gün başka bir kanal slime diye zırvalık çıkardı 2016 başları.
her yer slime herkes slime yapar oldu, evlerinde çocuklar bizde niye yok diye bağırırken .. life master kanalına her gün bir tane slime videosu yüklemeye başladı kıl slime tüy slime sidik slime derken .. 2016 mayıs haziran gibi falan kanal coştu önce 20.000 abone oldu herkes yorumlarda kıyamet koparıyor yaw nasıl sen botsun kılsın malsın vs. bunlar hiç kulak asmadan deli gibi slime a devam ediyor. 50 bin abone oldular ve başladılar kiloluk tutkallar, kilo kilo sakızlarıyla dev slimelar yapmaya. yaza doğru kanal 100 bin aboneyi geçmiş olay patlamış herkes life master izliyor ve baba kızlı videolara gülüyordu derken .. bir gün kanalda küçük kızın kuzenleri tanıtıldı, amcası tanıtıldı. ama bi dakika salih reyiz çok tatlıydı. herkes salih salih diye ağlıyordu. (bunları bu gözler gördü o yorumları tek tek okumak durumunda kaldığım günler olmuştu hey hey)
sonra amcası ayrı kanal açtı life master'dan aboneleri akıttılar bir kaç ayda. kanalda bir gün dev mega slime diye bir şey yaptı 12 milyon izlenmişti ilk iki haftada. sonra bu salih reyisin babası iki çocuğuna da kanal açıp saçmalamaya devam etti. diğer yandan life masterın dedesi ve babaannesi pörtledi. bir kanalları var yaşlı adam yaşlı karısını varil dolu slime'a soktu.. korkunç challengeler yaptılar. onlarda patladı. yani ailece büyük paralar söz konusu oldu. birbirleriyle yarışırken konu buralara geldi.
ama günlerden bir gün youtube dedi ki .. şu bad baby saçmalıklarının alayını siliyorum ... gidiniz efenim. bad baby ise life masterın her gün bir tane koyduğu saçmalık ötesi videolar konseptidir. bir küçük çocuk itina ile itici bir kılığa sokulup absürd videolara konu edilmesi falan filan. gelirler düştü yapıştılar ''learn colors'' olayına. hani biz masumuz renkleri öğretiyoruz adı altında saçma videolar devam ediyor.
bunların kanalları 10 falan sülalece. kazançlarını yazayım da tam olsun.
life master : bad baby konsepti ile silinene videolardan sonra günlük 90 dolara sabit şu an.
life master'da yayın yapan kızın küçük kardeşinin kanalı var family gamestv o da günlük : 550 dolar kazanıyor.
ve salih reisini dünyası ise günlük 2bin dolar. evet yanlış duymadınız. :s çok acı gerçekler. kıyamet gibi izleniyor çünkü. hile hurda yok. denetim yok. silinenenler silindi youtube tam gaz devam.
-Alıntı-
Yani bu sadece bir aile örneği ve daha beter videoların olduğu, silindiği söyleniyor.
Bu baba(!) olacak adamın yaptıkları arasında, uykusunda uyuyan çocuğa böööh diye gelip elinde içi su dolu şırınga, suratında ağız maskesi ile iğne yaparmış gibi yapmak (oğlu korkudan ağlıyor),aniden elinde döner bıçağı, suratında korku maskesi ile ders çalışan kızının odasına dalmak (ve kız korkudan yerinden uçuyor, bildiğin uçup sıçrayıp çığlık çığlığa yere düşüyor) gibi şeyler de var.
Bu çocuklar bu hale boşuna gelmiyor.
Bu zaten katmerli bir istismar örneği ve hala nasıl devam edebiliyorlar da kapılarına polis yığılmamış şaştım.
ben ögrenince hepsini bildirdim bakalım youtube videoları kaldıracak mı?Açıkçası hayır. Çünkü youtube alemini tam bilmiyordum. Bu tür videolardan yeni haberdar olmuştum.
Bana korkunç geldi ama herhalde normal karşılanıyor diye düşündüm.