- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.090
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
İkinci mesaj uzerıne, kesin bulusma teklif eder sizebunlar
Şey gibi olmuş " aman yarabbi bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum"bunlar
Bu kadar darlamanın üstüne şahsen ben dönmezdim mesajınıza.bunlar
Mesajların çok etkileyici bence hemen cevap vericek sen gelinlik bakmaya başla canımbunlar
1k mı? Çok azmış yav.Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Valla aşkım osbirini çek yat, ben de Andrea Denver’dan etkilendiydim zamanında, böyle yaptım. Bize mi bakacaklar.Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Staj işi ne oldu senin? Bulabildin mi yer?Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
ya kızlr bu çocuk youtubeda kadınlardan hoşlandığıma nasıl bu kadar eminsiniz demiş.
gay mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?