Youtuberdan Etkilenmek

Anlaşılan şimdi takıntı yapma beni seviyor mu bana aşık mı deme sırası youtuber geldi daha bu gözler nelere takılacak soracaksın daha hangi mesajlarını okuyacak 👀👀👀👀 Ben senin tamamen artık bi takıntı vakası olduğunu düşünüyorum içindeki sevgi boşluğu ailevi durumları sağdan soldan a bu baktı beğendi mi a şu bunu dedi aşık mı diyerek dolduramadı bence kök sorunların için geleceğin için çöz hayatını kendi ellerinle gereksiz şeyler gereksiz konular için harcıyorsun bende sana abla tavsiyesi anlayana...

Vanessam kuzum benim güzel kardeşim tamam biz sana takılıyoruz kızıyoruz ama canım kendi elimle kendi geleceğini duygularını en önemlisi hayallerini enerjini o kadar etrafa döküp saçıyorsun ki bi fark etsen bi görsen bi kendine çeki düzen versen ilerisi için ne umudun kalacak ota boka hayal umutlarını dökup saymaktan nede yaşama karsı inancın hayata bakış açım güvenin kendine kendin yapıyorsun kuzum......

ah kızlar ölüyorum ben.
cidden çok tatlı ya günledir sesini duyabilmek için videolareını izleyip duruyorum.kendisi aşırı saygılı birisi
yaptığı videolar da feminist videolar yani diğer incellerin aksine kadın düşmanlarına ağzının payını veriyor.
ve çok gizemli

Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Dönerse senindir :dua:
Ses ve dış görünüş etkili ama huyunu suyunu da bilmek lazım sonrasında.

ah kızlar ölüyorum ben.
cidden çok tatlı ya günledir sesini duyabilmek için videolareını izleyip duruyorum.kendisi aşırı saygılı birisi
yaptığı videolar da feminist videolar yani diğer incellerin aksine kadın düşmanlarına ağzının payını veriyor.
ve çok gizemli
Pasiftir belki? Üstü kapalı bir şekilde kadınlardan hoşlanmadığını ima etmiş zaten, daha ne desin?

ah kızlar ölüyorum ben.
ve çok gizemli

Senin bu parktaki cocuga ne oldu ayrildiniz mi? Ben en son orda kaldim.

ah kızlar ölüyorum ben.
ve çok gizemli
Kim bu link atsana tanıyan vardır belki ayarlar 😜

Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Gelinliğini giyip ondan gelecek mesajı bekleyebilirsin 🥰

Back
X