Youtuberdan Etkilenmek

yorumlara çok güel cevaplar vermiş
alfa erkek

Ne alfası yahu adam kadın düşmanı :KK51: Videoyu açtım altında dimdrekt misojini içeriyor yazıyor açıklamada:skandal:Bu ergen arkadaş kadın düşmanı olduğunu açık açık yazmış deli misin divane misin vanesa, kadınlara hakaretler eden biriyle neden olmak istiyorsun:KK51:

ah kızlar ölüyorum ben.
cidden çok tatlı ya günledir sesini duyabilmek için videolareını izleyip duruyorum.kendisi aşırı saygılı birisi
yaptığı videolar da feminist videolar yani diğer incellerin aksine kadın düşmanlarına ağzının payını veriyor.
ve çok gizemli
Vanessa kim bu youtuber bak ben yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi bir kadınım yani senin youtuber ilgi alanıma girmiyor ama cidden merak ettim böyle ayila bayıla anlattığın adam kimmiş

Edit: Aradaki mesajlarda varmış görmemişim simdi baktım. İlk olarak üslubu iğrenç.
İkincisi kadın hakları ayağına kadın ayartmak niyetinde olan ve bunu da çok konuşup laf kalabalıklığı yaparak gölgelemeye çalışan. Birkaç terim kullandığı için kendini entelektüel sanan bir ergenus. Üstüne basa basa kullandığı bir kelime var ki az daha telefona kusuyordum

basedokrasi diye bir kanal

Vanessa kim bu youtuber bak ben yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi bir kadınım yani senin youtuber ilgi alanıma girmiyor ama cidden merak ettim böyle ayila bayıla anlattığın adam kimmiş

Edit: Aradaki mesajlarda varmış görmemişim simdi baktım. İlk olarak üslubu iğrenç.
İkincisi kadın hakları ayağına kadın abartmak niyetinde olan ve bunu da çok konuşup laf kalabalıklığı yaparak gölgelemeye çalışan. Birkaç terim kullandığı için kendini entelektüel sanan bir ergenus. Üstüne basa basa kullandığı bir kelime var ki az daha telefona kusuyordum

Paylaşım sonrası 1-2 içeriğine baktım ; adamın izleyici sayısını arttırmaya değmez diyorum.

Paylaşım sonrası 1-2 içeriğine baktım ; adamın izleyici sayısını arttırmaya değmez diyorum.
Böylelerine de işte bizim Vanessalar düşüyor üzücü. Muhtemelen sap bi delikanlı ama bu şekilde ayılıp bayılan oldukça o da maalesef var olmaya devam edecek.

hanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi

İyi diyelim iyi olalım Vanessa. Etrafinda kız muhabbeti yapıp , beraber güleceğin birileri yoktur belki diye konunuzda size eşlik ediyoruz.

Bir kağıttan yazılmış bir metni hızlı hızlı okuyan bir çocuktan etkilenmişsiniz ; görsel olarak beğendiğiniz insanlara örnek verirseniz sohbete genel beğeniler üzerinden devam edebiliriz.

Konunuzu da bdv den taşıtın isterseniz.

Ne alfası yahu adam kadın düşmanı :KK51: Videoyu açtım altında dimdrekt misojini içeriyor yazıyor açıklamada:skandal:Bu ergen arkadaş kadın düşmanı olduğunu açık açık yazmış deli misin divane misin vanesa, kadınlara hakaretler eden biriyle neden olmak istiyorsun:KK51:
Kendine verdigi deger seviyesi...

Back
X