Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

11 yaşında çocuk bunları yapamaz. Bu çocuğu kurtarmak gerek. Öyle bir tayfada hiç olmadım ama size karşı olabilirim. Bu konuşmaları bir çocuk için yapıyorsunuz. Kim kullanıyor bu çocuğu bilmiyorum ama sevgisiz büyüyor. Çok üzüldüm.

Şok içinde kalarak okudum o yaştaki çocuk nasıl bunları planlamis aklım almıyor. Verdiğiniz değer ve emeğin karşılığı bu olmamaliydi. Gerçekten size hak verdim kim olsa böyle düşünürdü.

Annesi yapmistir cocuk olunca ona birsey olmaz diye onun ustune atmislardir b3nve ayrilin degermi ya bunlarla ugrasmaya bu olaydan sonra bir daha duzelmez o evlilik adamin oglu mecbur gelecek o eve

tabi bu konu bayağı boyut atlamış ama ben oğlumun sevmediğim bir hareketini görünce pişkinliğe vurarak daha çok yapmasına teşvik ediyorum.
Çünkü istedikleri sizin vereceğiniz tepkiyi görmek zaten.
Atıyorum, sinirlenince ağlıyor mu, Aferin yavrum daha çok ağla hatta berbaer ağlayalım diye başlıyorum onu ağla ağla diye teşvik etmeye. Bu sefer susuyor hatta gülmeye başlıyor.

Sizin konunuza gelince, bu çocuğun istediği sizi üzmek sinirlendirmek hatta daha ileriye götürüp babasıyla boşandırmak.
Sizin bu kadar emeklerinizden sonra bunları yapıyor olmasının tek açıklaması da öz annesinin doldurmalarına gelmesi sanırım. Anne akıl vermiş olabilir, bir arkadaşıyla telefonda falan konuşurken "instagram hesabı açıcam. Herkese numarasını dağıtacağım o kadının" diye hakkınızda birisine atıp tutuyorken şahit olmuş olabilir vs, vs..

Bana kalsa, artık üzerinden zaman geçmiş ama şöyle bir sirkelenip " seninle bir şey konuşacağım" diye yanınıza çaığırıp tebessümle " gerçekten neden böyle bir şey yaptın anlayamıyorum. Ama gerçekten artık umrumda değil. Yaptığın hareket çok komik çünkü. Babanın bunlara inanacağını mı sanıyorsun? Devam edebilirsin böyle davranmaya çünkü artık düşündükçe bana bu gereksiz çabaların çok komik geliyor" diyerek yüzüne gülün. Evet bir nevi dalga geçin. Ona istediğini vermeyin.. Çivi çiviyi söker derler ama bazı durumlar için tam tersini uygulamak lazım diye düşünüyorum...

Bir de cinsel içerikli yazılar için de kesinlikle pedagoga görünmesi lazım. Ama lütfen sizin fikiriniz olduğunu asla bilmesin. Babası okulun böyle bir şeyi istediğini söyleyebilir çocuğa..

Bu yaşta bir çocuklar maalesef sırf dikkat çekmek için çok beter şeyleye yol açabiliyorlar. Sakinliğinizi koruyun.

Sevgiler..

Çocuk değil tam şeytan. Sizde yerden göğe kadar haklısınız! İnsan en çok emeklerine acıyor. Bazı yorumlarda çocuk neden bunu yapmış küçük falan diye yazmışlar. Lütfen çocuk katillerin belgeselini izleyin. Bazen çocukların da fıtratları kötü olabiliyor masum çocuk falan yazmayın bence. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bazen ne yaparsanız yapın iyilikle bazı şeyleri yenemiyorsunuz. Umarım küçük şeytanın aklı başına gelir. (Buna benzer şeytanliklari olan ama sonradan düzelen insanlar var) Bu arada 11 yaşındaki çocuk cinsellik mi bilir yazan arkadaşlara sesleniyorum. Kuzum siz hangi ütopya da yaşıyorsunuz? Uyuşturucu bile kullanan var o yasta ne yazik ki. İnternet, tvler ve telefonlar resmen çocukların beyinlerini yıkıyor. Çok üzülüyorum çocukların böyle zehirlenmelerine.

Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
Doktorluk durumu olmadığına ve bosanmis aile cocuklarinin bunu kullandigina nasil karar verdiniz?

Bu cocugun gercek bir yardima ihtiyacı var. Yaptığı korkunc bir sey. Sizin sorumlulugunuzda degil ama anne ve babasi çocuklarini kesinlikle uzmana goturmeli. Memlekette yeterince psikopat varken bir yenisi yetismesin.

Çoğu kişi yardım aldığını düşünmüş.
Bence konuşmaların gün saatlerine bakın.
Sizde kaldığı zamanlarda mı yapmış?
Netleştirin.

cok sinirlisin sonuna kadar haklisin ama bukadar beddua bir cocuk icin agir gibi sanki..
berbat bir durum. evliligine mal olmaz umarim.

Valla yaşadıklarınız şok edici ! Ve gerçekten acı .. ve bu acıyla insan beddua da eder kimse kusura bakmasın , bir telefon numarasını değiştirmeye bakar herşey , dışardan bu kadar kolay olur ama bir kabusu yaşamışsınız .. Allah mantıklı kararlar vermenizi sağlasın

Allah kolaylık versin canım. Eşin yanındaysa destekse eşin için öyle düşünme derim eski yaşantısından uzak durursa onun ve senin için faydalı olacak.

11 yasindaki cocuk kucuk degil ama bence o yapmadi annenin parmagi var bu iste. Vallahi cocuk yapmisssada cocuk filan dinlemem duvara yapistiririm sana beddua kufur edecek tayfa gelsin bana etsin.

Saçmalamayın lütfen sizin yuhalanacağınız bir durum yok. Ama lütfen fevri karar vermeyin, eşiniz de çocuğu bir an önce psikoloğa götürsün ve eski eşinin de bu durumdan haberi olsun. Siz de biraz sakinleşin önce. Çıldırmakta haklısınız.

Beddua etmeyin ama birdahada görüşmeyin. Allah a havale edin. 11 yaşında çocuklar için de artık cinsel içerikli şeyleri bulup öğrenmek o kadar kolayki ne yazıkki. O da demek babasını kıskandı ve böyle bir hata yaptı. Affetmeyin barışmayın ama beddua da etmeyin neticede çocuk.

Siz daha anne olmadan eşinizin çocuğu diye sonsuz merhamet beklemek yalnis bir davranış. Siz herşeye rağmen elinizden geleni yapmışsınız ve yapılan davranış gösterdiğiniz iyi niyet karşısında nankörlük . Şuan olay yeni ve kaldırması zor bir durum haklısınız. Biraz zaman geçsin ofkeniz gecsin eminim böyle dusunmeyeceksiniz. Bu sebepten yuvanizi bozmayin yada şöyle soyleyim biraz zaman verin kendinize .Bu arada kimsenin sizden sonsuz iyi niyet ve hoşgörü beklemeye hakkı yok herkesin bir kırmızı çizgisi vardır. Bunu 3 evlat annesi olarak söylüyorum .

Valahi yuhalayacak değilim 11 yaşında bir çocuk bazı şeyleri anlayacak yaşta kimse kusura bakmasın sizin yerinizde olsam bende asla evime sokmam gitsin annesinde kalsın çocuktur o falan değil bu durum biz onların yaşındayken en yaptığımız aykırı hareket apartmandaki zillere basıp kaçmaktı şuanki nesile bak eyvah ki ne eyvah geleceğinş düşünemiyorum eğer çocuğunuz olursa da bu çocuğuda uzak tutun mümkün mertebe nolur nolmaz

11 yaşındaki çocuk bunları nasıl bilir diyenlere şaşırdım açıkçası. Ben ortaokul yıllarımı hatırlıyorum, sınıftaki erkek çocukların muhabbetlerini duysaydınız ağzınız açık kalırdı. Her şeyi biliyorlar, birbirleriyle her şeyi konuşuyorlardı. Ki bu yıllar önceydi, internet bu kadar yaygın ve kolay ulaşılabilir değildi. Şimdi tablet, telefon 7/24 ceplerinde internet. Her şeye ulaşımları var maalesef.
Çok üzücü bir durum, ne yapılır bilemedim. Çocuklu biriyle evlenmiş olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum. Eşinizin yeğeni falan da olabilirdi bu çocuk. O sebepten kendinizi suçlamayın bu konuda.

Bana neden bunu yaptın diyorum cevap vermiyor. Annenin numarasını birilerine verir miydin, onu rahatsız etsinler ister miydin diyorum hayır diyor. Öz annesinden daha çok sahip çıktım ben ona bu nefreti neden bilemiyorum.

Ben olsam “ben bunu sadece bir çocuğun yapmış olmasına ihtimal vermiyorum” diyerek savcılığa verirdim. Cinsel içerikli konuşmalar yapıp, bu kadar oyun çevirebileceğine inandığım bir çocuğun, annesini korumak için yalan söyleyip göz yaşı da dökebileceğine inanırım. Ayrıca, bu suçu işlemek için kimin motivasyonu var? Çocuğun mu annesinin mi? Çocuğun suç işlemek için sebebi yok, niye böyle bir risk alsın? Ben olsam savcılığa verir, ak koyun kara koyun belli olsun diye beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…