Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

valla bunu yapan çocuğun öncelikle pedegoğa gitmesi lazım babası çocuktur alan diye üstünü kapatmış ama çocuğun psikolojisi bozuk. bu gün size yaptı yarın herhangi bir arkadaşına yapacak. 11 yaşında kardeşine bakan çocuklar var , çalışan çocuklar var. çocuktur iyi niyetlidir falan diyemicem. eğer boşanmayı gözünüz kesiyorsa şikayetçi bile olabilirsiniz sonuçta çocuklarda suç işlediğinde ceza alıyor. ben size çok hak verdim ve çok sinirlendim. yalnız az önce bir yorumunuza rastladım bişeyleri hep kullanıyor boşanmış anne baba çocukları demişsiniz. ben boşanmış bir aile çocuğuyum ve bir çok arkadaşım da aynı şekilde ben hiç bu şekilde davrananı duymadım görmedim.

çocuğun karakterini çok iyi biliyorum kimseyi korumaz bu kadar savcılık vs dediğimiz halde anne adı dahi geçmedi. Annesi yaptırsaydı bunu o saniye itiraf eder olaydan sıyrılırdı.
Kimseyi korumaz diyorsunuz ama aynı şeyi anneme yapmazdım diyen de yine çocuk. Ben işin içinde başkası olduğunu düşünüyorum. Telefonda devem edelim demek bile bir çocuğa göre çok büyük bir laf.

Sana uzuldum ama bunu yapan 11 yasindaki bir cocuksa psikolojisi bozuktur net. Sen fazlaca kisisellestirme. Senin yerinde ayse fatma hayriye olsaydida aynisini yapacakti. Ayy kiyamam sana yaa nasil uzulmussun

İş yerindeyim yaş gözümün ucunda, boğazımda bir yumru öyle canım acıyor ki anlatamam size keşke diyordum o kadar emek vermeseydim bu kadar acıtmazdı

9 yasında cocugum var , 11 yasında da olsa bu tarz bıseyı kendısı yapamaz. Hem korkar hem bunu akıl edıp, bunun planlamasını yapamaz. Bırı yaptırmıstır.
Ayrılın esınızden

Akşam eşimle konuşacağım konuyla ilgili çocuğuna bir yaptırımı olmayacaksa karakola gidip suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü cezasız kalmaması gereken bir konu bu
Daha önce de sordum ama cevap vermek istemediniz. Nasıl bir yaptırım uygulamasını bekliyorsunuz? Benim aklıma çocuğu tedavi ettirmekten başka bir şey gelmiyor. Harçlık kesme falan mı olacak cezası?

Sizi yuhlayacak bir durum yok..son derece haklısınız.11yasındaki bir çocuk bu hale nasıl ve kim tarafından getirilir onu sorgulamak lazım..ona akıl veren birisi mutlaka var..ben bir çocugun bunları yapabilecegine inanmıyorum..annesi çocugunun hesabını kullanıp yapmış olabilir mi diye düşünüyorum..öyle yada böyle yasadığınız durum tabiki çok ama çok kötü..eşinizle bu olayı enine boyuna arastırın..

siz çok merhametli bir insansınız, dedim ya yazdıklarınızdan bile içten olduğunuz anlaşılıyor. dilerim ömrünüz boyunca hep yüzünüz güler.

İş yerindeyim yaş gözümün ucunda, boğazımda bir yumru öyle canım acıyor ki anlatamam size keşke diyordum o kadar emek vermeseydim bu kadar acıtmazdı
Canim kimin garantisi varki? Ilerde benim oz evlatlarimin bana karsi iyi olacaklarini kim garanti edebilir? Sen iyilik yapmissin boyle yikim yasamanda normal. Gerekirse sende psikologa git

Merhaba.Çok geçmiş olsun.Benim kızım 13 oğlum 10 yaşında.Günahını almak istemem ama ben hiç o yaştaki bir çocuğun bunları yapabileceğini sanmıyorum.Yetiştirme tarzından dolayı tabiki fark eder ama yinede çok bağdaştıramadım.Anne yapıp ortaya çıkınca da çocuğa yüklemiş olabilir.Çocuğun itiraf etmesi hiç önemli değil.Anne olarak bir cümlesi yeter “ben yaptım”dedirtmek için.Çok üzücü bir durum.

Aynen ona bunun çok yanlış bir şey olduğunu ve sonuçlarının nereye varacağını anlattı. Benden özür dilettirdi. Bana da çocuk işte sonucunu hesaplayamiyor bişeylerin dedi konuyu kendince kapattı.
11 yaşında bunu yapıyorsa zaten bi daha evine sokma kim bilir aklından daha neler geçer neler yapar Twitter da karısının kardeşinin filan gizli gizli iç çamaşırlarını çekip koyan banyodayken gizli gizli çekenler var bu çocuktanta böyle şeyler beklenir

Çocuğu biliyordunuz da, sapkınlığını bilmiyordunuz heralde. Nasıl bu hale geldi, nasıl öğrendi bunları daha 11 yaşında? Siz kaç yaşında aldınız onu yanınıza?

Öfkelenmekte haklısınız ama bu kadar ilgilendiğiniz çocuk için beddua etmeniz çok çok yanlış. Üstelik kendinizi de sorgulamalısınız. O büyürken birçok şeyini gözden kaçırmışsınız demek ki.

Daha önce de sordum ama cevap vermek istemediniz. Nasıl bir yaptırım uygulamasını bekliyorsunuz? Benim aklıma çocuğu tedavi ettirmekten başka bir şey gelmiyor. Harçlık kesme falan mı olacak cezası?

görüşmeyecek, yok sayacak benim cezadan anladığım bu çok üzgünüm. Ben babamı bu hatayı yaptığım için kaybettim diyecek idrak edecek. Nitekim eşimle az evvel konuştum haklısın aklı başına gelene kadar konuşmayacağım dedi.

Degilmi ki 2. Siniftaki bir kiz ogrenci em fazla 8 yasinda yani ayni siniftaki bir erkek ogrenci onunla ugrasmasin diye siniftaki diger kizin agzindan cocuga ask mektubu yazdigini gordum,bu internet,tv nesil cocuklarindan herseyi beklerim malesef.Su anda 4. Siniflara da giriyorum.Bazen sarki acmamis istiyorlar.Son 5 dk aciyorum.Ozellikle erkek ogrenciler ayni kliplerdeki o seksi danslari yapmaya calisiyorlar.Tavirlari ,ettikleri kufurler ..agzim acik kaliyor.Bunlar 10 yasinda cocuklar.Yapmaz demeyin.

Çoğunluk olarak annesi aklına girip yazdırmıştır diyorum
11 yaşındaki bi çocuğun gizli hesap açması öyle şeyler yazması işi değil yüzde yüz annesi yazdırmıştır

8 yaşında aldım yanıma.. Zaten bu kadar ilgi,sevgi, şefkat duyduğum için içimdeki öfke susmuyor. O herhangi biri değil benim dantel gibi emek emek ördüğüm, gözünün içine baktığım biri

Durumunuz çok tehlikeli dediğiniz gibi babam önemsemedi diyip daha beter şeyler yapabilir ki bence yapacak da bu çocuk yani kusura bakmayın da namus bu eşinizin arkadaşlarına kadar eklenmiş ve telefon numaranız bu şekilde verilmiş eşiniz de nasıl bir miğde var anlamadım boşanmak en sağlıklı çözüm çünkü istediğiniz kadar evime ayak basamaz diyin basacak çünkü evlat yani baba vazgeçmez çocuğundan hele bide sizin de çocuğunuz olursa neler olur düşünmek bile istemem her an diken üstünde yaşamak çok fena bişey ailenizle konuşsanız eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan birileri olsa bari

Kesinlikle yuhlanacak kişi siz değilsiniz,eşinizin çocuğu... Nankörlük bu ama belki annesiyle bir olup yapmıştır belki de kendi kıskançlık duygularına yenik düşmüştür. ben olsam bu kadar sakin kalamazdm size yürekten helal olsun diyorum... sakın ola ki onlar için eşinizi terk etmeyin eğer eşinizle mutluysaniz bırakın başkaları çatlasın...

hanıefendi bu saatten sonra onu psikologa, pedagoga götürecek kişi ben değilim çünkü içinde bulunduğum durum ziyadesiyle çirkin madem ki bir sapık yetişiyor annesi çözsün gerçekten ne yaparsan yap çöp oluyor.

8 yaşında aldım yanıma.. Zaten bu kadar ilgi,sevgi, şefkat duyduğum için içimdeki öfke susmuyor. O herhangi biri değil benim dantel gibi emek emek ördüğüm, gözünün içine baktığım biri
Bayada büyükmüş geldiğinde. 3 yıl içinde hiç kullandığı teknolojik cihazları kontrol etmediniz mi? Nerden ve nasıl öğrenmiş olabilir ki bunu? Çok absürt geldi bu yalta bunları düşünebilmesi. Annesi yapmıştır belki, onu koruyordur. Var mo annesiyle bir düşmanlığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…