- 6 Ekim 2018
- 310
- 612
- 53
- 41
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Durumunuz çok tehlikeli dediğiniz gibi babam önemsemedi diyip daha beter şeyler yapabilir ki bence yapacak da bu çocuk yani kusura bakmayın da namus bu eşinizin arkadaşlarına kadar eklenmiş ve telefon numaranız bu şekilde verilmiş eşiniz de nasıl bir miğde var anlamadım boşanmak en sağlıklı çözüm çünkü istediğiniz kadar evime ayak basamaz diyin basacak çünkü evlat yani baba vazgeçmez çocuğundan hele bide sizin de çocuğunuz olursa neler olur düşünmek bile istemem her an diken üstünde yaşamak çok fena bişey ailenizle konuşsanız eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan birileri olsa bari
Bayada büyükmüş geldiğinde. 3 yıl içinde hiç kullandığı teknolojik cihazları kontrol etmediniz mi? Nerden ve nasıl öğrenmiş olabilir ki bunu? Çok absürt geldi bu yalta bunları düşünebilmesi. Annesi yapmıştır belki, onu koruyordur. Var mo annesiyle bir düşmanlığınız?
Olayı çocuktur deyip kapatmak çok büyük bir hata olur ve ilerde başınıza neler gelir bilemiyorum çok tehlikeli çok kötü bişey bu yaptıkları namusunuzla oynanmış diycem ağır kaçıcak ama çok sinir oldum ben deEvet en çok zoruma giden de eşimin iş arkadaşlarını eklemiş olması
gözünüzde canlandırın adamla yazışacak ve benim numaramı verecek whatsaptan numaramı ekleyip fotoğrafa bakacak eşimle ben bilmem kimin karısı aranıyor, fake hesaplardan kocasını aldatıyor, şirkete gidip gelip beni gördü beğendi ki fake hesaptan yazıyor bunları demez mi o insanlar
Durumunuz çok tehlikeli dediğiniz gibi babam önemsemedi diyip daha beter şeyler yapabilir ki bence yapacak da bu çocuk yani kusura bakmayın da namus bu eşinizin arkadaşlarına kadar eklenmiş ve telefon numaranız bu şekilde verilmiş eşiniz de nasıl bir miğde var anlamadım boşanmak en sağlıklı çözüm çünkü istediğiniz kadar evime ayak basamaz diyin basacak çünkü evlat yani baba vazgeçmez çocuğundan hele bide sizin de çocuğunuz olursa neler olur düşünmek bile istemem her an diken üstünde yaşamak çok fena bişey ailenizle konuşsanız eşinize bu durumun ciddiyetini anlatan birileri olsa bari
Çocuğun yaptığı nasıl ortaya çıktı?Bir de işlediği bir suc bilmiyorum farkında mı?
Demeyin öyle yaptığı doğru değil ama 11 yaşında küçük bir çocuk benimde o yaşta bir oğlum var yazdıklarınızı okuyunca şok oldum benimki bildiğin çocuk .Size kızmayın ceza vermeyin demiyorum ama ne olur öyle bedua etmeyin allah karşısında bile daha hükümsüz çok küçük ne yaşadı ki o minik yüreğinde böyle kötü birşey yaptı .Tavrınızı net alın hiçbirşey yapmamış gibi zaten olmayın haddini bilmeli .Nasıl bir nefret duymuş olabilir aklım almadı galiba boşanmayı kaldıramamış sizi kabullenmiyor sizin suçunuz değilŞayet ben haksızsam o beddua döner dolaşır beni bulur. O yüzden içim rahat
Konu sahibi muhtemeln kim yaptı sen mi annen mi diye sormuştur savcılığa vericem demiştir cocukta tutuşup itiraf etmiş anlaşılan..
Simdi ki çocuklara cocuk diyip geçmeye gerek yok sosyal medyayı telefonu tableti bilirken iyi ama suç işlerken düşünmüyor. Cocuktaki akla bak şeytan papuçu ters giydirir.
Evet bence de bu saatten sonra sizin onu pedagoga götürüp ilgilenmenizi kimse bekleyemez. Annesi çözsün demek boş bir beklenti o kadın kendisi bu kadar takıntılıyken çocuğun sorununu çözmeyeceği gayet ortada hatta çözmeyi geçtim bu sorunun sebebi annesi büyük ihtimalle. Burda iş babasına düşüyor o yüzden babası "çocuk işte" deyip geçmemeli. Siz 11yaşında psikolojik sorunları olduğu çok belli olan bir çocuğu savcılığa şikayet ederek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorsanız biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.hanıefendi bu saatten sonra onu psikologa, pedagoga götürecek kişi ben değilim çünkü içinde bulunduğum durum ziyadesiyle çirkin madem ki bir sapık yetişiyor annesi çözsün gerçekten ne yaparsan yap çöp oluyor.
Keşke yinede şikayetci olsaydınız eşe anlatmadan çocuk boyunun ölçüsünü bir alsaydı . Bir yaptırım olmazdı ama en azından gözü korkardi ve biri azmettirdiyse ortaya çıkardı. Bir kere sizin numaranızı yazmasını geçtim o yaşta bir çocuğun sapikca hareketleri insanı korkutur . Anne ve baba ilgilenmezse kötü olaylara sebep olabilir devamı. Babasına da hayret ettim yani.
bilişim suçlarına gene şikayet dilekçesi vereceğim.
ikinci evliligim ve esimin cocuklari varÖncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Acaba annesi mi yaptırdı diye düşünüyorumÖncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?