Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Evet en çok zoruma giden de eşimin iş arkadaşlarını eklemiş olması
gözünüzde canlandırın adamla yazışacak ve benim numaramı verecek whatsaptan numaramı ekleyip fotoğrafa bakacak eşimle ben bilmem kimin karısı aranıyor, fake hesaplardan kocasını aldatıyor, şirkete gidip gelip beni gördü beğendi ki fake hesaptan yazıyor bunları demez mi o insanlar

Evet var da annesinin bunu yaptığını düşünmüyorum annesi teknoloji ile çok alakalı bir kadın değildir. Kaldı ki annesiyle ortaklaşa yapsa nefes almadan bunu söylerdi.

Olayı çocuktur deyip kapatmak çok büyük bir hata olur ve ilerde başınıza neler gelir bilemiyorum çok tehlikeli çok kötü bişey bu yaptıkları namusunuzla oynanmış diycem ağır kaçıcak ama çok sinir oldum ben de

Tekrar aynı şeyi söylüyorum evime ayak basamaz 10 sene de geçse benim nazarımda bir kıymeti yok. Babası evladını çok seviyorsa tercihini yapar. İkimizin müşterek sofrada oturması dahi söz konusu olamaz.

Çocuğun yaptığı nasıl ortaya çıktı?Bir de işlediği bir suc bilmiyorum farkında mı?

Konu sahibi muhtemeln kim yaptı sen mi annen mi diye sormuştur savcılığa vericem demiştir cocukta tutuşup itiraf etmiş anlaşılan..

Simdi ki çocuklara cocuk diyip geçmeye gerek yok sosyal medyayı telefonu tableti bilirken iyi ama suç işlerken düşünmüyor. Cocuktaki akla bak şeytan papuçu ters giydirir.

Savcılığa suç duyurusunda bulunun zaten bir şey cıkmaz ama bir dahada yapmaya cesaret etmez annesine de söyleyin babası engel olursa iş yerindeki arkadaşların boynuzlu diye arkandan mı konuşsun savcılığa da intikal etti bizim oğlan böyle bir şey yapmış diye işyerinde konuş bunu temizle de bunlara engel olmak isterse de boşan ben boşan kelimesini asla kullanmamıştır hata burada konu açan boşan diye baskı yapanlara da karşıyım ve o konularda özel mesaj atarım gaza gelmeyin diye ama senin durum çok farklı bir şeyler yapmazsan bu çocuk başına Allah korusun bir şey getirtir şimdi arkanda durmayan koca o zamanda durmaz

Esinize artık o çocukla muhattap olmayacağınızı ciddi ve sert bir tavırla söyleyip kenara çekilin,bir süre sinirlerinizin yatışmasını bekleyin. Whatsapp gizliliğinizi sadece arkadaşlar yaparsanız numaranızı eklediklerinde resim falan göremez eşinizin iş arkadaşları. Hatta numaranızı değişseniz daha iyi olur bence.

Şayet ben haksızsam o beddua döner dolaşır beni bulur. O yüzden içim rahat
Demeyin öyle yaptığı doğru değil ama 11 yaşında küçük bir çocuk benimde o yaşta bir oğlum var yazdıklarınızı okuyunca şok oldum benimki bildiğin çocuk .Size kızmayın ceza vermeyin demiyorum ama ne olur öyle bedua etmeyin allah karşısında bile daha hükümsüz çok küçük ne yaşadı ki o minik yüreğinde böyle kötü birşey yaptı .Tavrınızı net alın hiçbirşey yapmamış gibi zaten olmayın haddini bilmeli .Nasıl bir nefret duymuş olabilir aklım almadı galiba boşanmayı kaldıramamış sizi kabullenmiyor sizin suçunuz değil

Bence Tek canınızı yakan Yaptığı terbiyesizlik değil bu veledin,
Ciddi anlamda anne olmaya çalışmışsınız,
Emeklerinize acıyorsunuz,
Asla ve asla affetmeyin ve eşinize de söyleyin arasına belirli bir süre mesafe koysun
Ben babamdan oldum bu eşşekliğimden ötürü diye düşünecek kadar,
Ama bu çocuğu çok hırslandırmayın kezaaaaa bu veledin yapabilecekleri beni bile korkuttu.

Okuldan geldi her okul çıkışı yanıma gelir, yemek yer, harçlığını alır, biraz oturur sonra servisle annesine giderdi. telefonunu verir misin benimkinin şarjı bitti dedim. Aldım elime telefonu instagrama girdiğimi görünce elimden almaya çalıştı instada söz konusu hesap açıktı. Bu hesap kimin dedim bilmiyroum dedi, nasıl bilmiyorum telefon senin dedim sınıf arkadaşımın o açmış açık kalmış dedi. Tamam öğretmenini arıycam hangi arkadaşın bu dedim. Okuldan değil dedi az evvel sınıf arkadaşımın demiştin dedim ağlamaya başladı. Avukatımızı aradım bu konuşmanın arkasından durumu anlattım. Karakola gideceksiniz suç duyurusu için dedi. Bindik arabaya karakola gitmek için benim hesabım yazışmaları da ben yaptım dedi. Anne lafı geçmedi annesinin olsa emin olun o saniye nefes almadan bunu söylerdi.
Neden dedim bilmiyorum dedi tek yanıtı bilmiyorum.

Keşke yinede şikayetci olsaydınız eşe anlatmadan çocuk boyunun ölçüsünü bir alsaydı . Bir yaptırım olmazdı ama en azından gözü korkardi ve biri azmettirdiyse ortaya çıkardı. Bir kere sizin numaranızı yazmasını geçtim o yaşta bir çocuğun sapikca hareketleri insanı korkutur . Anne ve baba ilgilenmezse kötü olaylara sebep olabilir devamı. Babasına da hayret ettim yani.

Evet bence de bu saatten sonra sizin onu pedagoga götürüp ilgilenmenizi kimse bekleyemez. Annesi çözsün demek boş bir beklenti o kadın kendisi bu kadar takıntılıyken çocuğun sorununu çözmeyeceği gayet ortada hatta çözmeyi geçtim bu sorunun sebebi annesi büyük ihtimalle. Burda iş babasına düşüyor o yüzden babası "çocuk işte" deyip geçmemeli. Siz 11yaşında psikolojik sorunları olduğu çok belli olan bir çocuğu savcılığa şikayet ederek sorunu çözebileceğinizi düşünüyorsanız biraz daha düşünmenizi tavsiye ederim.

bilişim suçlarına gene şikayet dilekçesi vereceğim.

O nası bi çocuk be öyle. Neyse anasıyla çocuğundan hiç bahsetmicem ama mutlu hissetmiyorsanız eşinizle kalmayın. Eğer size bu yapılanlar karşısında sessiz kaldığını düşünüyorsanız kendinizi bu kadar yormayın

ikinci evliligim ve esimin cocuklari var
benimde var. o yuzden empati kurabiliyorum bazen ama siz zorlanabilirsiniz ki bu cok nornal gercekten.
insna kendi cocugunun yaptigini dusundugu zaman mahcup olur kizar belkide patlatir bir tane ama ne olursa olsun o onun evladidir. ve ondan aala ayrilmaz. sizin yollariniz ayrilabilir ama o larinki devam eder. siz bence biraz sakinlesmeye calisin. gsrekirse bir uzmandan yardim alin gercekten faydaisni gorursunuz.

Bu normal bir olay degil.hele hele üstü kapatılacak bir olay hiç değil.11 yasında bunları akıl edip yapan daha ilerde neler yapar.kesinlikle kapatmayın elinizden ne geliyorsa onu yapın.topluma millete insanlığa zarar ziyan bir çocuk.

Acaba annesi mi yaptırdı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…