Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

ben hic oyle cocuktur diyemicem,cocuktan cok iblise benziyor,bizde cocuk olduk boyle bel alti mevzulardan bir haberdik,tamam anasi doldurmustur senden nefret ediyodur da bu yaptigi kirk yil dusunulse akla gelmeyecek bir mevzu heleki kucucuk bir veletin,yaptigi goz ardi edilecek vir mevzu degil,kesinlikle yumusamayin evinizin esiginden gecmesine asla izin vermeyin

Son paragraf zor. Es cocugu ne yaparsa yapsin maddi oalrak cocukla ilgilenmek zorunda. Ama nefret konusunda haklisin. Birde saglam bir ceza verilmeli cocuga ki karsiliksiz kalmasin yanina kalmasin. Aman ne de olsa azarlarlar biter diyemesin..

Cinsel içerikli konuşmalar yapıp, bu kadar oyun çevirebileceğine inandığım bir çocuğun, annesini korumak için yalan söyleyip göz yaşı da dökebileceğine inanırım.
Bu yazılana kesinlikle katılıyorum. Siz çocuğun bu kadar oyunu çevirebileceğini kabul ediyorsanız (ki bence de çocuk yapmış olabilir ama annesi etkili diye düşünüyorum ben), aynı çocuğun "nasıl olsa ben çocuğum ceza almam ama annemin yaptırdığını söylersem ceza alır" diye kurnazlık yapıp annesinin adını vermediği ihtimalini gözden kaçırmamalısınız.

Şuan inanılmaz sinirlendim şimdi şu yaşlarda böyle olan çocuk ileride nasıl bir insan olucak kim bilir. Büyüyünce böyle sapkın düşünen bir çocuğa karşı temkinli olmalısınız.
Babasıyla yaşayamamasını, annesiyle babasının boşanmasının faturasını size kesmiş anlaşılan. Ve malesef ileride bu konuda daha büyük sorunlar yaşıcaksınız gibi hissediyorum maddi ve manevi.
Dilim tutuldu kaldı valla eve sokmamayı geçtim şikayetçi olur siciline işletirdim gerekirse gitsin ıslah evine.

Tamamini okumadim.savciliga suc duyurusunda bulunacaginiz kismina kadar okudum.yas 11 12 farketmez sikayette bulunun.kesinlikle ciddiye aliniyor kamu davasi aciliyor

Size sonuna kadar hak veriyorum. O kadar caniniz yanmiski beddua ediyosunuz. Kimse durduk yere beddua etmez.
Cocuk degil seytan mubarek. O evladiysa sizde esisiniz. Bence de saglam bi ceza verilmeli cocuga. Annesi ne guzel cocuk yetistirmis kendiyle gurur duymali !!!

Çocuktur yapar diyip sadece sert bi konuşmayla geçiştirilecek bir şey değil bu yalnız. Bence bu çocuğun annesi ve babası sizden çok bağımsız olarak bu çocuğun psikolojisiyle ilgili önlem almalılar. Çünkü bu ciddi bir durum. İlerde de herhangi bir arkadaşına bu tip zarar verici davranışlarda bulunabilir. İnsanlar da gidip gayet şikayet ederler, çocuktur vs diye düşünmezler. Babası eğer çocuğunu düşünüyorsa kesinlikle bir psikoloğa götürmeli.

12 yaşından küçük çocukların cezai ehliyet ve sorumluluğu yoktur fakat mahkeme duruma göre farklı tedbirlere hükmedebiliyor. Danışman psikolog yardımı VS. Bu çocuk için savcılığa başvurup başvurmamak sizin tercvşhiniz fakat iyi bir cezayı, önlemi, psikolog gibi önlemler gerekiyor. Baba da böyle bir duruma duyarsız kalıyorsa evliliğinin geleceğini düşünürdüm ben. Allah kolaylık versn

bir çocuğun hele de emek verdiğiniz 11 yaşındaki bir çocuğun bu kadar ileri gideceğini sanmıyorum annesi yapmış olabilir.çocuk suçu üstüne almış olabilir, yaşından dolayı hakkında işlem yapılamayacağı için. kadın yaptıysa ve itiraf etse ya da çocuk annem yaptı dese kadın ceza alır ve eski kocasının gözünde de iyice küçülür.bunu göze alamamış o yüzden çocuğa duygu sömürüsü yapmış olabilir.hapse düşerim falan filan gibisinden.

Benim tek merak ettiğim bekar hic evlenmemis kadi larin koca olarak niye boşanmış çocuklu adamlari seçtiği
Bu arada siz ancak kendi hakkınızı haram edersiniz eşinizin çocuğa aldığı ekmeği haram falan edemezsiniz
Dinen ona bakmakla yükümlü her zaman

Yorumlar ı teker teker okud um.. Çocuk iyi değil..Yardi ma ihtiyacı var..O yaptıysa tabi.Bir kac kişi dışında kimse bu çocuk ne yapılabilir demrmis..
Ayrıca evlat iadesi olan bir şey değildir

Telefon numaram tam 13 yillik numarami degistirmeyecegim ama dediginizi yaptim gizlikik ayarlarindan tesekkur ederim

Niyeyse bende boyle düşündüm
Eğer çocuğun yapmadığı ortaya çıkıp anneden alinirsa yine çocuk babaya verilecek

Ben sizi hakli buldum.
Ben olsam ben de evime bir daha sokmam. Babasi da nerede görüşüyorsa görüşsün. Yaptigi yenilir yutulur birsey degil cunku.

Esinizin tepkisi nedir ?

Daha ctesi gunu futbol kursuna gittik yeni sezon esofmanlar gelmis alir miyiz dedi gittik aldik idmanini izledik, ciktik yemek yedik beni kabullenemese her hafta idmanini izlemeye cagirir mi? Okulda veli toplantisina annesi/babasi gelmesin ben geleyim ister mi? Cani acisa abla diye aglar mi? Benim aklim almiyor kendimi kullanilmis, oynanmis gibi hissediyorum butun bunlari yapan cocuk bunu neden yapti? Cevabi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…