Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

pekı ınternetı nasıl saglıyor tum gun pc basında mı nedır olayı
bu cocuk okula gıdıyor gelır gelmez pc basına mı gecıyor yoksa haftasonu mu gırıyor nete haftasonu nerde annesınde mı

Okullar açıldığından beri annesinin tacizleri nedeniyle annede kalıyor. 3 yıldır benim yanımda yaşıyordu. Bu yazışmaları taciz eden kişilerden istedim. Sağolsun hepsi gönderdi ve hep gece 23.00 ve sonrası yapılmış yazışmalar.
 

Annesine anlatsam alacağım tepkiyi az çok kestirebiliyorum. Aslan oğlum iyi yapmış zaten o...p tekisin beter ol
 
11 yaşında ki çocuk cinsel içerikli ne konuşabilir? Kesinlikle annesi yapmıştır. 11 yaşında cinsellikle alakalı bildiğimiz en ayıp şey cinsel organların adıydı. Eğer gerçekten de bunları çocuk yazdıysa çok ciddi problemleri var bence. Kesinlikle pedagog görmeli hiç normal değil.Taciz vs geliyor aklıma. Yaşadığınız çok çok çok çirkin ve sinir bozucu. Sizin yerinize kendimi koydum da kaşım gözüm seyirdi sinirden. Umarım daha fazla sinirleriniz yıpranmadan atlatırsınız bu durumu. Ayrıca sizi bu konuda burda kimse eleştirmez. Hepimiz kadınız ve böyle çirkin bi olayın içinde kim olsa tam da böyle hisseder.
 
Çok doğru düşünüyorsunuz çocuk olan biri bunları düşünemez çocuk diil canavar bunlar ben olsaydın daha beterini yapardım ona.
 
Benim oglum 10 yasinda , seksin ne oldugunu bilmiyor kaldi ki sosyal medyadan seks uzerine konusmalar yapacak
Kusura bakmayin ben bunu cocugun yaptigina inanmadim , istedigi kadar itiraf etsin , belli ki baskasini koruyor

Velev ki cocuk yapti , ben zaten boyle bir cocugun babasiyla evli kalmazdim , aile ne ise cocuk da o olur , kurtarin kendinizi
 
Çocuktur ya densin diye çocugun uzerine atılmıs bir yalan.
Eski es sizin mutsuz olmanizi ayrilmanizi istiyor.
olay bu bence.
 
Ağzım açık okudum.11 yaşındaki bir çocuk bunu nasıl düşünüp yapabilir.ben 11 yaşımda sokakta yasıtlarımla saklambac falan oynuyordum.ne zaman kaybetti çocuk masumiyetini.demenize göre çok iyi davranmis bakmışsınız kendisine.hangi ara bu kadar nefret doldu size karşı.kesinlikle çocuktur diyip geçilecek bir konu değil.psikoloğa falan götürsünler.size de Allah kolaylik versin,bundan sonrası icin
 
cocuk o ustune dusme dıyen bır babanın cocugundan farklı bırsey yapması beklenemez zaten
annesı de benzer turdeyse hepımız adına cocuklarımız adına cok uzgunum haldır haldır sapık nesil ve buna goz yuman ebeveynler cıkıyor

eşinizden cesaret alıyor cocuk. sahsen ben cocuk olsam asla boyle bırsey yapamazdım babam benı kıtır kııtır keserdı .
ben ılk okuldayken evımızde bılgısayarımız vardı ben ortaokuldayken chat programımızda vardı lıseden berı ınternet uzerınden gorustugum arkadaslarım da var . cocugun yaptıgı resmen sapıklık . ınternetı sapıklık ıcın kullanıyor cunku sapık.

her cocuk karakterıyle dogar anne baba belkı torpuler belkı sekıllendırır ama her cocuk karakterıyle dogar . babasının vurdumduymazlıgı onun cesaretı olmus.

cok gecmıs olsun buyuk kaza atlatmıssınız adamlar evınıze bıle gelebılırdı cunku korkunc ya
 
Hani bir hikaye vardır ya. Yılan derki sende bu evlat acısı bende bu kuyruk acısı oldukça hiçbir sey eskisi gibi olmaz diye. Ne siz bunları unutabilirsiniz ne eşiniz çocuğunu yok sayabilir. Bu konu arada oldukça da evlilik normal devam edebilirmi bilemedim. Çok geçmiş olsun üzüldüm. Ama beddua etmeyin. Allah a havale edin sebep olanları her kimse.
 
Bunun çocuklu biriyle evlenmeyle ilgisi yok bana göre, böyle bir şey yaşayacağınızı bilemezdiniz.
Bu kadar büyük bir şey yapmış ve babasının tek dediği "çocuktur yapar" olmamalı, ciddi bir sorun bu, babanın bu tavrı da ciddi bir sorun. Ve böyle bir eş de sizin için sorun olabilir.
Fakat yine de bir çocuk için son cümleleriniz ağır olmuş, davranışların temeli aileden, yetiştirilmeyle gelir genellikle. Kızılması gerekenler ebeveynler.
Ha görüşmek istememekte, öfkenizde haklısınız tabi, çok çirkin bir şey yaşatmış size.
 
ben olsam o velet benim elimde kalmıştı çoktan.anında derhal boşanır sülalesini savcılığa verir şikayetçi olurum.kimse kusura bakmasın da eğer gerçekten o yaptıysa o veledi de eşşek sudan gelinceye döverim.
edit: geleceğin sapık tecavüzcüsünü yetiştirmişler tebrikler
 
Sizin için çok üzüldüm ve kesinlikle haksız olduğunuzu düşünmüyorum.
Yerinizde olsaydım o velet elimden çok çekerdi.
Biz de çocuktuk ama saftık ya. Aklımıza böyle şeyler hiç gelmezdi.
 
Vallahi aynisini bende düsündüm ya benim ya abimin elinde kalmisti o çocuk kimse kusura bakmasin.benim bütün özelimle dalga gececek he benim numarami dagitacak he valla ben cildirdim burda
 
Kanım dondu o çocuğun okuduğu okula gider öğretmen ve öğrencileri uyarırım 11 yaşında bir çocuk bunu akıl ettiyse her haltı yiyebilecek kapasite vardır. Ben kesinlikle şikayet etmeniz taraftarıyım hem sizin numaranızı hem de tanımadığı kadınların resimlerini paylaşmanın bir cezası mutlaka olmalı asla göz ardı etmeyin bu konu basit sıradan bir konu değil.
 
Dayakla çözülür mü konu? Tamam bu çocuk gerçekten kötü bir şey yapmış peki neden bir kişi de çıkıp demedi ki bu çocuğu kurtarın? Geleceğin tecavüzcüsü olmaması için yapılacak bir şey kalmamış mı? Belki gerekli ilgi sevgi ve tadaviyle bu çocuk kurtulur. Neden bu kadar asma kesme meraklısıyız? Anne baba %100 suçluyken neden hep çocuğa yükleniyoruz?
 
Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten.
Anne-babanın ayrı olması bile bazı çocukların olumsuz etkilenmesi için yeterli bir durumken bu çocuğun doktor desteğine ihtiyacı olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Çünkü çocuğun psikolojisinin normal olmadığı belli ve bir doktor desteğine ihtiyacı var. Aynı şeyi yetişkin birisi yapsa "manyak mı bu insan" deriz. Çocuk yaptığında "aa onun herşeye aklı çalışır doktorluk bir durum yok" demek psikolojik destek almayı akli dengesizlik olarak görmektir. Yani "Doktorluk olmak"tan kastınız nedir?
Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
Zaten bir çocuk bizim aklımızın almayacağı şekilde bu durumu kullanıyorsa o çocuk normal bir psikolojide değildir.
 
Ben çocuğun yaptığını düşünmüyorum. İtiraf etti çünkü öyle tembihlendi annesi tarafından. Sen nasıl olsa çocuksun diye üstünün kapatılacağını gayet iyi biliyorlar. 11 yaşındaki çocuk bu kadar detaylı plan yapamaz bence. Hele cinsel içerikli yazışmalar filan. Bence şikayet edin ve asıl kim yapmış öğrenin.
 

Ben çocuğu size vereyim siz tedavi ettirin temiz, ahlaklı bir birey yetiştirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…