- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Doktorluk durumu olup olmadığına doktor karar versin.Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten. Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
pekı ınternetı nasıl saglıyor tum gun pc basında mı nedır olayı
bu cocuk okula gıdıyor gelır gelmez pc basına mı gecıyor yoksa haftasonu mu gırıyor nete haftasonu nerde annesınde mı
Senin ki farkli ama.
Cocuk aramizda yatmak istiyor haftasonlari basimizdan gitmiyor.deseydin evt bilerek evlenmissin cekeceksin.derdim
Ama durum farkli haklisin.
Yasi ufak da olsa cocugu gormek istememen normal.
Annesine anlatin bence
Baska da yapacak ne var bilemedim
Çok doğru düşünüyorsunuz çocuk olan biri bunları düşünemez çocuk diil canavar bunlar ben olsaydın daha beterini yapardım ona.Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Ailede normal yok anlaşılan. Çocuk için üzüldüm.Annesine anlatsam alacağım tepkiyi az çok kestirebiliyorum. Aslan oğlum iyi yapmış zaten o...p tekisin beter ol
cocuk o ustune dusme dıyen bır babanın cocugundan farklı bırsey yapması beklenemez zatenOkullar açıldığından beri annesinin tacizleri nedeniyle annede kalıyor. 3 yıldır benim yanımda yaşıyordu. Bu yazışmaları taciz eden kişilerden istedim. Sağolsun hepsi gönderdi ve hep gece 23.00 ve sonrası yapılmış yazışmalar.
Vallahi aynisini bende düsündüm ya benim ya abimin elinde kalmisti o çocuk kimse kusura bakmasin.benim bütün özelimle dalga gececek he benim numarami dagitacak he valla ben cildirdim burdaben olsam o velet benim elimde kalmıştı çoktan.anında derhal boşanır sülalesini savcılığa verir şikayetçi olurum.kimse kusura bakmasın da eğer gerçekten o yaptıysa o veledi de eşşek sudan gelinceye döverim.
edit: geleceğin sapık tecavüzcüsünü yetiştirmişler tebrikler
Dayakla çözülür mü konu? Tamam bu çocuk gerçekten kötü bir şey yapmış peki neden bir kişi de çıkıp demedi ki bu çocuğu kurtarın? Geleceğin tecavüzcüsü olmaması için yapılacak bir şey kalmamış mı? Belki gerekli ilgi sevgi ve tadaviyle bu çocuk kurtulur. Neden bu kadar asma kesme meraklısıyız? Anne baba %100 suçluyken neden hep çocuğa yükleniyoruz?ben olsam o velet benim elimde kalmıştı çoktan.anında derhal boşanır sülalesini savcılığa verir şikayetçi olurum.kimse kusura bakmasın da eğer gerçekten o yaptıysa o veledi de eşşek sudan gelinceye döverim.
edit: geleceğin sapık tecavüzcüsünü yetiştirmişler tebrikler
Anne-babanın ayrı olması bile bazı çocukların olumsuz etkilenmesi için yeterli bir durumken bu çocuğun doktor desteğine ihtiyacı olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Çünkü çocuğun psikolojisinin normal olmadığı belli ve bir doktor desteğine ihtiyacı var. Aynı şeyi yetişkin birisi yapsa "manyak mı bu insan" deriz. Çocuk yaptığında "aa onun herşeye aklı çalışır doktorluk bir durum yok" demek psikolojik destek almayı akli dengesizlik olarak görmektir. Yani "Doktorluk olmak"tan kastınız nedir?Akşam konuşacağım. Doktorluk bir durumu yok gerçekten.
Zaten bir çocuk bizim aklımızın almayacağı şekilde bu durumu kullanıyorsa o çocuk normal bir psikolojide değildir.Boşanmış anne-baba çocukları bu durumu öyle güzel kullanıyorlar ki inanın aklınız almaz.
Dayakla çözülür mü konu? Tamam bu çocuk gerçekten kötü bir şey yapmış peki neden bir kişi de çıkıp demedi ki bu çocuğu kurtarın? Geleceğin tecavüzcüsü olmaması için yapılacak bir şey kalmamış mı? Belki gerekli ilgi sevgi ve tadaviyle bu çocuk kurtulur. Neden bu kadar asma kesme meraklısıyız? Anne baba %100 suçluyken neden hep çocuğa yükleniyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?