Yuhlanmaya, Fişlenmeye, Nefret söylemlerine maruz kalmaya geldim.

Durumunuza çok üzüldüm. Bende sizin gibi düşünürdüm büyük ihtimal sert tepki verirdim. Çocuktur çok üsteleme diyo eşiniz ama maşallah o çocuğun aklına bunları yapmak gelmiş. Acaba annesi mi dolduruyodu o da böyle bişey yaptı.

Cözülür.hemde öyle bi cözülür ki o korku ona bi ömür yeter.benim hayatimi mahveden bi cocugun kurtulup kurtulmamasi cokta umrumda olmazdi acikcasi..

hanımefendi bu çocuğu yaşantımıza adapte olsun ve olumsuzluk yaşamasın diye 1 sene boyunca çocuk psikoloğuna götürdüm ben. Doktor hanım artık gelmenize gerek yok zaten aile olarak sizi görüyor yaşantısıyla ilgili bir sorunu yok dediği için kestim. Ben dokor karşıtı değilim. Bu konuda art niyet var diyorum. Bir şeyleri hep kullanıyor boşanmış anne baba çocukları

Yuhlanacak hic bir tarafiniz yok sonuna kadar haklisiz bence. Eşinizle iliskiniz ne durumda bilmem ama ben olsam o coxugu mahkemeye verirdim eşim beni desteklemezde cocugun yaninda yer alirsada boşanirdim.bence coktan haketmisler bu davranisi. Size yapilan cok cirkin bir davranis evet cocuk ama oyle b8r tezgah kurmus ki buyukler ancak becerebilir bu işi boyundan büyuk işlere kalkişiyorsa pek ala ifade de verebilir mahkemeyede cikabilir hatta ciksin ki akli basina gelsin bence.cok üzüldum yaşadiklariniza gecmis olsun ben olsam asla affetmezdim boyle birevlilikte bundan sonra nasil saglikli devam eder bilemedim. Ilk evliliginizi Cocuklu boşanmis bir adamla yapmaniz en buyuk hata olmus ztn

Cözülür.hemde öyle bi cözülür ki o korku ona bi ömür yeter.benim hayatimi mahveden bi cocugun kurtulup kurtulmamasi cokta umrumda olmazdi acikcasi..
Dayakla çözmeye çalıştığımız için ülkecek birbirimizi boğazlamaya hazırız zaten. Şiddet olaylarından haber izleyemiyorum.

Peki neden eski eşten şüphelenmiyorsunuz? Kadın sizi taciz etmiş. Bunları yapabilecek biri belli ki.

Ne kadar destek alsa da psikolojik olarak sorunlu işte cocuk. Benim ergenliğimde de eski kız arkadaşının ya da yuz vermeyen kızların numarasını tuvalete yazardı erkekler 'bilmemneyim ara' diye. Hiçbir yerinden mantik akan birşey değil ama bu çocuk da eşinizin çocuğu. Yani onu yok sayamaz. Zaten psikolojisi bozuk ,üstelik mayası sağlam değil. Çok zaman geçmeden uyuşturucuya bulaşabilir. Böyle bir karaktere sahip çocuk,ileride psikopat olup sapik - tecavüzcü vs olabilir. Yani onu görmezden gelme yolunu seçerseniz yarın bir gün öyle bir olayla karşınıza gelebilir ki çook isteseniz de artik gormezden gelemeyebilirsiniz. Sonuçta günde 2 kadın cinayeti işlenen bir ülke. Bizim topraklarda nice psikopat yetişiyor... Kafayı kuma gömmek maalesef ki çözüm olmaz.
Üstelik yarın bir gün sizin çocuğunuzun abisi olacak.
Bu nedenle birşeyler yapılmasi gerekir, bir an önce.
Ama burada sorumluluk kesinlikle sizde değil, anne ve babasında.
Onlar ne düşünüyorlar? Eserleriyle gurur duyuyorlar mi? Bu büyük olaydan sonra planları nedir?

Peki neden eski eşten şüphelenmiyorsunuz? Kadın sizi taciz etmiş. Bunları yapabilecek biri belli ki.

çocuğun karakterini çok iyi biliyorum kimseyi korumaz bu kadar savcılık vs dediğimiz halde anne adı dahi geçmedi. Annesi yaptırsaydı bunu o saniye itiraf eder olaydan sıyrılırdı.

Çocuğun kendi başına yapacağı iş değil bu.
Annesi muhtemelen aklı verdi ortaya çıkarsa da benim adımı verme sen cocuksun bir sey olmaz nasılsa diye tembihledi diye düşünüyorum.

Ha eğer çocuk kendi akıl ettiyse durum daha da vahim. 11 yaşındaki bir cocuk bir yetiskin erkekle kadın kamuflajiyla cinsel içerikli nasil sohbet edebilir ?

Ben ilk ihtimalin yüksek olduğunu düşündüm ama su bir gercek ki bu evlilik bu sartlar altinda yürümez.
Eski eşin parmağı da varsa cocuk kendi kendine de yaptiysa her türlü mayası bozuk bir ilişki gelişir uzun vadede

hıc bır anne cocugunun adamlarla cınsel ıcerıklı konusmasını ıstemez
ne olursa olsun
anne ıle alakası yok mevzunun
tamamen cocugun kendı terbıyesızlıgı ılgı cekmeye calısması baska bırsey degıl
ve kesınlıkle tedavı edılmelı

yazdıklarınızın içten olduğunu hissedebiliyorum, iç çamaşırına kadar ütülemişsiniz, hastayken yanındaymışsınız kesinlikle bu yapılanı haketmiyorsunuz. çocuktur yapar diye bir şey yok çocuksa aklı şeytanlığa çalışmayacak ama ben eşinizin tavrını da çok yanlış buldum ciddi bir şekilde tavır koyması gerekiyordu.

Sana uzuldum ama bunu yapan 11 yasindaki bir cocuksa psikolojisi bozuktur net. Sen fazlaca kisisellestirme. Senin yerinde ayse fatma hayriye olsaydida aynisini yapacakti. Ayy kiyamam sana yaa nasil uzulmussun

Şikayetçi olun o zaman. Anne baba bir şey yapmıyorsa siz yapın. Bu konu tam anlamıyla çözülmedikçe sorunlarınız bitmeyecek.

Zaten en çok da o içime dert oluyor.
Özlük, üveylik olmasın diye normal bir insan çocuğuna ne yapıyorsa ben 10 katını yaptım ona.
Biz nişanlıyken ciddi bir biçimde elini kesti 15 gün sonra dikişlerin alınması gerekiyordu kadın 3 ay o dikişleri aldırmadı eşim yurtdışındaydı o dönem.. gene ben götürdüm dikişlerini aldırmaya artık derisine işlemişti. Öyle bir anne ile büyüyeceğine benimle büyüsün dedim, eşime baskıyla ısrarla velayet aldık. Yapılan onca şeye cevap bu oldu hem de bu yaşta. Canım yanıyor canım

Şikayetçi olun o zaman. Anne baba bir şey yapmıyorsa siz yapın. Bu konu tam anlamıyla çözülmedikçe sorunlarınız bitmeyecek.

Akşam eşimle konuşacağım konuyla ilgili çocuğuna bir yaptırımı olmayacaksa karakola gidip suç duyurusunda bulunacağım. Çünkü cezasız kalmaması gereken bir konu bu

Ben çocuğa kızmanızı anlıyorum yaptığı şeyin yanlışlığı tartışılmaz zaten kim olsa kızar.
Ama evlendiğinizde 1 yıl psikoloğa götürdünüz diye ömür boyunca sağlıklı bir psikolojide olacak diye birşey yok. Kendiniz söylüyorsunuz sizinle 3yıl iyi bir aile ortamındaymış sonra annesinin yanında yaşamaya başlamış. Annesinin sizin eşinizle ilgili takıntılı bir insan olduğu belli yani 2-3yıl önce gittiğiniz psikolog "artık gelmenize gerek yok zaten aile olarak sizi görüyor yaşantısıyla ilgili bir sorunu yok" dedi diye bu çocuk hiç sorun yaşamaz demek olmuyor. Belli ki annesinin etkisinde kalıyor. Hatta bence gerçekten çocuk mu yaptı bu terbiyesizliği o bile belli değil. Belki annesi yaptırdı. O yüzden doktorluk bir durum yok diye hüküm vermeniz yanlış. Biz yetişkin insanlar olarak bile bir aydan bir aya psikolojik değişim gösteriyoruz. Çocuğun bunu gerçekten yapıp yapmadığını, yaptıysa annesinin zoruyla mı yaptığını, kendi iradesiyle yaptıysa da bunun sebebini öğrenmelisiniz. Sizin için yaşaması da çözmesi de zor bir durum, çocuğun yaşından beklenmeyen hareketler varsa tekrar uzman yardımı alma zamanı gelmiş demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…