- 4 Haziran 2018
- 298
- 416
- 18
- 36
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
11 yasindaki cocuk nasil yapar aklina getirir biyke seykeri itiraf etrigine bile bakmayin bence anneninde parmagi var gibi. Zor durum. Allah yardimcin olsunMaalesef annesi ile hiç alakası yok kendisi de yaptığını itiraf etti
Durumunuza çok üzüldüm. Bende sizin gibi düşünürdüm büyük ihtimal sert tepki verirdim. Çocuktur çok üsteleme diyo eşiniz ama maşallah o çocuğun aklına bunları yapmak gelmiş. Acaba annesi mi dolduruyodu o da böyle bişey yaptı.Öncelikle söyleyeyim bu uzun bir iç dökmedir. Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
Yanlış bir evlilik yaptım. Eşten değil eşin geçmişinden. Bir tabir var ya köpekler gibi pişman olmak aynen öyle pişmanım. Dengi dengine olmayan bir evlilik bizimkisi eşim evlenip ayrılmış çocuklu ben çocuksuz ve ilk evliliğini yapan bir kadındım. Yaparım sandım ama başarılı olmak mümkün değil.
Sürekli taciz edildiğim eski eş ve evlendiğim günden beri yanımda kalan bir çocuk
Yüzüme kötüsün diye haykırın diye yazıyorum bütün bunları. Kocamın çocuğunu saydım, sevdim ama öz anne olayları öyle bir hale getirdi ki içinden çıkamadık ve çocuk onunla kalmaya başladı önceki konumda ayrıntılarıyla anlatmıştım.
20 gündür gece yarıları yabancı numaralardan arama alıyorum. İnstagram hesabından telefonunu verdin ya şimdi saf ayağına yatma, naber yavrum, o profildeki fotoğraflar neydi vs şeklinde..eski eşin günahını aldım o yapmıştır diye ama bingo çocuğu yapmış. 11 yaşını yeni bitirmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Sahte bir hesap açıp, güzel bir kadının çeşitli fotoğraflarını kullanarak yüzlerce kişiyle mesajlaşmış ve her konuştuğuna benim telefon numaramı yazmış.
Evlendiğim günden beri baktığım, iç çamaşırına kadar ütülediğim, kişisel temizliğini dahi yapmayı öğrettiğim bu çocuk yapmış. Hasta oldu başında bekledim, ayak tırnaklarına kadar kestim ve ben bunları hak etmedim. Kocamın iş arkadaşları da ekli bu sahte profilde sanırım onlara da numaramı vermiş henüz arayan olmasa da tahmin etmek çok zor değil.
Kendimi nasıl hissettiğimi tahmin dahi edemezsiniz. O çocuktan nefret ediyorum. Evet hissettiğim duygu tam olarak bu nefret içimde ona karşı ne merhamet, ne sevgi, ne şefkat kaldı. Annesinin konudan haberi yok bizzat kendisi bunu yapmış savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyleyince itiraf etmek zorunda kaldı.
Eşim çocuktur çok üstünde durma diyor oğluyla da çok sert şekilde konuştu ama ben bu olayı yutamıyorum, unutamıyorum. Çocuktur diye bir şey yok bunları akıl edip adamlarla cinsel içerikli konuşabilmeyi, telefonda devam edelim deyip benim numaramı yazmayı hesaplaya biliyorsa sonuçlarını da hesaplayabilir.
Hani her konuda evlenirken düşünseydin diyen güruh var ya gelsin beni yuhlasın, evlendiysen çekeceksin diyen tayfa gelsin beni yerin dibine soksun umurumda bile değil.
Bu saatten sonra kocamın çocuğu ne benim evime girebilir, ne benim bir kuruşumu cebine koyabilir. Yediği ekmek, içtiği su, verdiğim emek haram olsun bin beter durumlara düşsün de aman dilensin başka bir dileğim yok
Okuyanlara teşekkür ederim.
Cözülür.hemde öyle bi cözülür ki o korku ona bi ömür yeter.benim hayatimi mahveden bi cocugun kurtulup kurtulmamasi cokta umrumda olmazdi acikcasi..Dayakla çözülür mü konu? Tamam bu çocuk gerçekten kötü bir şey yapmış peki neden bir kişi de çıkıp demedi ki bu çocuğu kurtarın? Geleceğin tecavüzcüsü olmaması için yapılacak bir şey kalmamış mı? Belki gerekli ilgi sevgi ve tadaviyle bu çocuk kurtulur. Neden bu kadar asma kesme meraklısıyız? Anne baba %100 suçluyken neden hep çocuğa yükleniyoruz?
Çocuk sizin değil bana veremezsiniz. Ama keşke öyle bir imkan olsaydı.Ben çocuğu size vereyim siz tedavi ettirin temiz, ahlaklı bir birey yetiştirin.
Anne-babanın ayrı olması bile bazı çocukların olumsuz etkilenmesi için yeterli bir durumken bu çocuğun doktor desteğine ihtiyacı olmadığından nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz. Çünkü çocuğun psikolojisinin normal olmadığı belli ve bir doktor desteğine ihtiyacı var. Aynı şeyi yetişkin birisi yapsa "manyak mı bu insan" deriz. Çocuk yaptığında "aa onun herşeye aklı çalışır doktorluk bir durum yok" demek psikolojik destek almayı akli dengesizlik olarak görmektir. Yani "Doktorluk olmak"tan kastınız nedir?
Zaten bir çocuk bizim aklımızın almayacağı şekilde bu durumu kullanıyorsa o çocuk normal bir psikolojide değildir.
Dayakla çözmeye çalıştığımız için ülkecek birbirimizi boğazlamaya hazırız zaten. Şiddet olaylarından haber izleyemiyorum.Cözülür.hemde öyle bi cözülür ki o korku ona bi ömür yeter.benim hayatimi mahveden bi cocugun kurtulup kurtulmamasi cokta umrumda olmazdi acikcasi..
Peki neden eski eşten şüphelenmiyorsunuz? Kadın sizi taciz etmiş. Bunları yapabilecek biri belli ki.hanımefendi bu çocuğu yaşantımıza adapte olsun ve olumsuzluk yaşamasın diye 1 sene boyunca çocuk psikoloğuna götürdüm ben. Doktor hanım artık gelmenize gerek yok zaten aile olarak sizi görüyor yaşantısıyla ilgili bir sorunu yok dediği için kestim. Ben dokor karşıtı değilim. Bu konuda art niyet var diyorum. Bir şeyleri hep kullanıyor boşanmış anne baba çocukları
Ne kadar destek alsa da psikolojik olarak sorunlu işte cocuk. Benim ergenliğimde de eski kız arkadaşının ya da yuz vermeyen kızların numarasını tuvalete yazardı erkekler 'bilmemneyim ara' diye. Hiçbir yerinden mantik akan birşey değil ama bu çocuk da eşinizin çocuğu. Yani onu yok sayamaz. Zaten psikolojisi bozuk ,üstelik mayası sağlam değil. Çok zaman geçmeden uyuşturucuya bulaşabilir. Böyle bir karaktere sahip çocuk,ileride psikopat olup sapik - tecavüzcü vs olabilir. Yani onu görmezden gelme yolunu seçerseniz yarın bir gün öyle bir olayla karşınıza gelebilir ki çook isteseniz de artik gormezden gelemeyebilirsiniz. Sonuçta günde 2 kadın cinayeti işlenen bir ülke. Bizim topraklarda nice psikopat yetişiyor... Kafayı kuma gömmek maalesef ki çözüm olmaz.Diyelim ki anne doldurdu bunu yapmak nasıl aklına gelebilir. Bu çok uç bir nokta ve gelse bana bağırsa çağırsa nefret kussa olgunlukla karşılar kendimi anlatırım ama bu belden aşağı vurmak.
Bizimle yaşamaya başladığı süreçte 1 yıl bu durumu kafasında oturtması adına çocuk psikoloğuna götürdüm. Ailesi olarak sizi görüyor artık gelmenize gerek yok her şey yolunda diyene kadar hep destek aldık.
Peki neden eski eşten şüphelenmiyorsunuz? Kadın sizi taciz etmiş. Bunları yapabilecek biri belli ki.
yazdıklarınızın içten olduğunu hissedebiliyorum, iç çamaşırına kadar ütülemişsiniz, hastayken yanındaymışsınız kesinlikle bu yapılanı haketmiyorsunuz. çocuktur yapar diye bir şey yok çocuksa aklı şeytanlığa çalışmayacak ama ben eşinizin tavrını da çok yanlış buldum ciddi bir şekilde tavır koyması gerekiyordu.
Şikayetçi olun o zaman. Anne baba bir şey yapmıyorsa siz yapın. Bu konu tam anlamıyla çözülmedikçe sorunlarınız bitmeyecek.
Ben çocuğa kızmanızı anlıyorum yaptığı şeyin yanlışlığı tartışılmaz zaten kim olsa kızar.hanımefendi bu çocuğu yaşantımıza adapte olsun ve olumsuzluk yaşamasın diye 1 sene boyunca çocuk psikoloğuna götürdüm ben. Doktor hanım artık gelmenize gerek yok zaten aile olarak sizi görüyor yaşantısıyla ilgili bir sorunu yok dediği için kestim. Ben dokor karşıtı değilim. Bu konuda art niyet var diyorum. Bir şeyleri hep kullanıyor boşanmış anne baba çocukları
Direkt boşan . Kusa ve net. Ömründen 1 en bile harcama daha bu aileye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?