- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
He vallahi ya, mis gibi İspanya. Gelip ne yapacak burada anlamıyorum ki. Ocak ayında nasipse bir yurtdışına gidiyorum, bir koca bulup anlaşmalısından nikahı bassam mı diye düşünüyorumAl benden de o kadar, gitmisim bir kere oh mis sürünürüm dönmem
canım mühendisim ve dersler ispanyolca seni gerçekten tebrik ediyorumBaştan biraksam farklı hissederdim ama 20 ders alıp 90 ortalama yapıp tez kısmında ayrıldığım için yarım kalmasin emeklerime yazık dedim:)
Yasa takılma bence kalifiye olmak genç olmaktan önemli ise girerken..
Tabi hangi bölüm o da onemli ne katar size is hayatiniza vs
akademik kariyer düşünmüyorum canımValla tr de sartlar malum. Yukseklisansli bir dunya issiz var. Doktora yapsaniz bi nebze. Bence doktora yapip oyle donun. Zira burada hocalara yagcilik etmeden yukseklisansi bitirip doktora yapmak cok cok zor.
He vallahi ya, mis gibi İspanya. Gelip ne yapacak burada anlamıyorum ki. Ocak ayında nasipse bir yurtdışına gidiyorum, bir koca bulup anlaşmalısından nikahı bassam mı diye düşünüyorum
Özelden atarsan Cherry'ciğimValla bunu yapan hanslar gördüm internete ilan vermişler para karşılığı yabancı kadınlarla evlenilir diyeBen de yapmayı düşünüyorum ama çok para istedi namıssız sayfayı bulup atayım istersen
Yüksek lisansımı bitiririm, kendime donanımlar katarım. Orada iş ararım, ha bulamadım mı, yine orada kalırım. Eşim de oradaysa ne yapayım sırf iş bulmak için. Avrupa'da iş yoksa, TR'de hiç yoktur.
Ben de yurtdışında yüksek yaptım 29 yaşındayım ve yeni döndüm, iş de buldum 2 ay içinde. Çalışmak eninde sonunda olur hatta bumuymuş ya dersiniz ama böyle bir fırsatı bırakırsanız pişmanlığını çok yaşarsınız. Siz bu üç yılı mümkün olduğunca donanım kazanarak geçirmeye çalışın.
He vallahi ya, mis gibi İspanya. Gelip ne yapacak burada anlamıyorum ki. Ocak ayında nasipse bir yurtdışına gidiyorum, bir koca bulup anlaşmalısından nikahı bassam mı diye düşünüyorum
Valla özlüyor da uçakla 3-4 saat. Burada kadınlar aynı ülkede otobüsle arabayla 6 saatten az yol gitmiyor. Azıcık özlem iyidir. İnsan buraya dönünce anlar oradaki imkanları, yaşam standartlarını. İstemeyenlerin oluyor böyle şeyler, ben sizin yerinizde olsam, mezun olur olmaz bavulunu toplayacaksın deseler şimdiden toplarım.ailem türkiyede ve insan özlüyor arkadaşlar eşim de diöncek yani bana bıraktı insan gerçekten kararsız kalıyor
Valla benim de ilk olacak, heyecanlıyım.. İstediğiniz güzellik olsun canlarım, ben size futbol takımı kurarımOf bir ben cikamadim su ulke sinirindan zaten, 5 yasinda cikmistim bi ama sayilmaz galiba
Valla kendine oyle bir guzellik yaparsan forumdaslarini da unutma, atlar geliriz.
Kac fal parasi istemisler kizValla bunu yapan hanslar gördüm internete ilan vermişler para karşılığı yabancı kadınlarla evlenilir diyeBen de yapmayı düşünüyorum ama çok para istedi namıssız sayfayı bulup atayım istersen
Kac fal parasi istemisler kiz
OhaaTürkiyede kalmak isteyen yok mu ki iki para kazansak yalniz acaip uyanik Alamanci Turk genci havasi sezdim, kesin ilk fikir bizden birinden cikmistir
20 bin euro mu? Ya dolandırırsa? Bir de soyunda Türk falan yok değil mi, orijinal yabancı? Bir de Alamancı Türk falan çıkmasın, ya da direk yarı Türk falan işte?1 100 1000000000000000
20 000 euro istedi itvermedim tabi.
Ben inandırırım, benim yaşlı fantağzim varYok özbeöz hanstıama yaşlıydı 50 yaşındaydı gerçekten evlendiğimize memurlar inanmazdı
Ben inandırırım, benim yaşlı fantağzim varOnu bir giydirir süslerim, yanına giyinir kuşanır dikilirim Şaka bir yana, niçin olmasın, yani karizmatik bir yaşlıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?