yüksek lisans mı çalışmak mı

canım mühendisim ve dersler ispanyolca seni gerçekten tebrik ediyorum okulu bitirmeyi gerçekten çok istiyorum ama dil vs problemi işsizlik yaş evlilik maddi düşünceler kararsızlığa yol açıyor bende sen bitirmişsin çok tebrikler

Valla tr de sartlar malum. Yukseklisansli bir dunya issiz var. Doktora yapsaniz bi nebze. Bence doktora yapip oyle donun. Zira burada hocalara yagcilik etmeden yukseklisansi bitirip doktora yapmak cok cok zor.
akademik kariyer düşünmüyorum canım

He vallahi ya, mis gibi İspanya. Gelip ne yapacak burada anlamıyorum ki. Ocak ayında nasipse bir yurtdışına gidiyorum, bir koca bulup anlaşmalısından nikahı bassam mı diye düşünüyorum

Valla bunu yapan hanslar gördüm internete ilan vermişler para karşılığı yabancı kadınlarla evlenilir diye Ben de yapmayı düşünüyorum ama çok para istedi namıssız sayfayı bulup atayım istersen

Yüksek lisansımı bitiririm, kendime donanımlar katarım. Orada iş ararım, ha bulamadım mı, yine orada kalırım. Eşim de oradaysa ne yapayım sırf iş bulmak için. Avrupa'da iş yoksa, TR'de hiç yoktur.

Yüksek lisansımı bitiririm, kendime donanımlar katarım. Orada iş ararım, ha bulamadım mı, yine orada kalırım. Eşim de oradaysa ne yapayım sırf iş bulmak için. Avrupa'da iş yoksa, TR'de hiç yoktur.

ailem türkiyede ve insan özlüyor arkadaşlar eşim de diöncek yani bana bıraktı insan gerçekten kararsız kalıyor

hangi bölümde yaptınız cevabınız beni gerçekten etkiledi

He vallahi ya, mis gibi İspanya. Gelip ne yapacak burada anlamıyorum ki. Ocak ayında nasipse bir yurtdışına gidiyorum, bir koca bulup anlaşmalısından nikahı bassam mı diye düşünüyorum

Of bir ben cikamadim su ulke sinirindan zaten, 5 yasinda cikmistim bi ama sayilmaz galiba

Valla kendine oyle bir guzellik yaparsan forumdaslarini da unutma, atlar geliriz.

ailem türkiyede ve insan özlüyor arkadaşlar eşim de diöncek yani bana bıraktı insan gerçekten kararsız kalıyor
Valla özlüyor da uçakla 3-4 saat. Burada kadınlar aynı ülkede otobüsle arabayla 6 saatten az yol gitmiyor. Azıcık özlem iyidir. İnsan buraya dönünce anlar oradaki imkanları, yaşam standartlarını. İstemeyenlerin oluyor böyle şeyler, ben sizin yerinizde olsam, mezun olur olmaz bavulunu toplayacaksın deseler şimdiden toplarım.

Of bir ben cikamadim su ulke sinirindan zaten, 5 yasinda cikmistim bi ama sayilmaz galiba

Valla kendine oyle bir guzellik yaparsan forumdaslarini da unutma, atlar geliriz.
Valla benim de ilk olacak, heyecanlıyım.. İstediğiniz güzellik olsun canlarım, ben size futbol takımı kurarım

Ne mühendisisiniz bilmiyorum ama yazılımsa mesela GitHub'a üye olup sonra açık kaynaklı projelere katkıda bulunabilirsiniz. En azından Almanya'da işe alım yaparken mutlaka adayın GitHub hesabına bakıyoruz.

Yine yazılımsa mutlaka teziniz özgün ve zorlayıcı bir konu olsun. Yenilikçi bir şeylere yönelin.

Ne yaparsanız yapın alanınızda iyi olmak sanırım her işte önemli. Yabancı olarak tercih edilmek istiyorsanız bir numaranız, bir uzmanlığınız olmalı. Tez konunuz mesela uzmanlığınız. Bu konuda blog yazın, bir şeyler yayınlayın mesela.

Ohaa Türkiyede kalmak isteyen yok mu ki iki para kazansak yalniz acaip uyanik Alamanci Turk genci havasi sezdim, kesin ilk fikir bizden birinden cikmistir

Yok özbeöz hanstı ama yaşlıydı 50 yaşındaydı gerçekten evlendiğimize memurlar inanmazdı
Ben inandırırım, benim yaşlı fantağzim var Onu bir giydirir süslerim, yanına giyinir kuşanır dikilirim Şaka bir yana, niçin olmasın, yani karizmatik bir yaşlıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…