kızlar merhaba yurtdışında yüksek yapıyorum ispanyadayım ve eşim burda. yüksek biterse 30 yaşında tecrübesiz olacağım. acaba ülkeme dönüp iş hayatına mı atılmak mantıklı burda iş arıyorum ama malesef bulamıyorummm( kararsızlıklar abidesi olmaktayım
3 senem var yabancı dil hem dil öğrenip hem okula adapte olmakYüksek lisansın bitmesine ne kadar kaldı ki?
Önce onu bitirin, sonra çalışmaya başlayın.
30 yaşında tecrübesiz olarak iş bulur muyum o düşündürücüYükseğinizi bitirip dönünce iş bakarsınız, bulursunuz da. Takdığınız kadar yürümüyor iş hayatı. İçinizden ne geliyorsa, nasıl mutluysanız öyle yapın.
3 senem var yabancı dil hem dil öğrenip hem okula adapte olmak
Yüksek lisansimi tez asamasinda bırakıp is guc evlilik çocuk sonrası şimdi 32 yaşımda geri dönüp bitiriyorum haziranda inşallah.. bence bitirin sonra faydasını muhakkak görürsünüz.. dil eğitiminin de..
Al benden de o kadar, gitmisim bir kere oh mis sürünürüm dönmemValla işsizlikten sürünsem de İspanya'yı bırakıp Türkiye'ye dönmem, deli miyim ben?
Ben de yurtdışında yüksek yaptım 29 yaşındayım ve yeni döndüm, iş de buldum 2 ay içinde. Çalışmak eninde sonunda olur hatta bumuymuş ya dersiniz ama böyle bir fırsatı bırakırsanız pişmanlığını çok yaşarsınız. Siz bu üç yılı mümkün olduğunca donanım kazanarak geçirmeye çalışın.30 yaşında tecrübesiz olarak iş bulur muyum o düşündürücü
ara verdiğinize pişmansınız ki döndünüz sanırım inan kararsızım çok yaş düşündürüyo
Okul bitince ne yaptınız siz bu yaşa kadar Allah aşkına?
Yüksek bitince 30 olacağım dediğinize göre şimdi 27'siniz. Hiç mi çalışmadınız?
Yani iş hayatına başlamak için 50 yaşında da olabilir insan, bir sınırı yok tabi ama kendinize de pek güvenmiyorsunuz gibi.
Bölümünüz ve iş bulma şansınız, ilerleme olanaklarınız nasıl peki? Türkiye'ye dönerseniz yaptığınız yüksek lisansın size ne kadar faydası olacak? OOOO beni havada kaparlar mı dersiniz yoksa kim bilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?