Yumoşları toplanacaklar buraya!

doğru söylüyorsun da ne biliyim ben bu tedaviye korkarak başlamıştım, iğneler zaten biraz beni sıkıyor, inşallah sonu olumlu olacak canım, inşallah birbirimize hamileyiiiiiiiz diyeceğiz martta.. o günleri bekliyorum sabırsızlıkla..

selam kızalr az önce doktordan geldim. pazartesi yumurtalarım toplanacak en az 20 en çok 40 yumurtan var dedi. sayısı çok geldi bana. eğerki ödem oluşursa 1 ay beklemek zorunda klınıyormuş dua edin kızlar ne olur oluşmasın ya.....ona sonrasında karar vericem dedi doktorum. çok şaşkınım yarın çatlatma iğnemi yapıcam bu arada siz kendinizmi yapıcaksınız çatlatma iğnenizi. bana ovarelitte verdi kendin yap dedi.ayyy çok heyecanlıyım yaaaa....

merhaba kızlar bende bugün yumurta toplamı işlemini gerçekleştirdim dedikleri gibi sakın kormayın hiç bir şey duymuyor sunuz benimde 9 adet toplandı dr iyi dedi yarın arayacaklar nasipse p.tesi transfer için gideceğim herşey sabah belli olacak çok heyecanlıyım allahım hepimize nasipetsin inş

manolya sevndm canım nslsn ağrın oluyomu hafif benım gaz şikayetm vardı hala devam edıyor malesef yrn haberdar et bizi kaç embriyon oluşmş nezman transfer bildir ok canım kendıne iii bak..
dorukcm hayırlı olsun buarada maşallah çok yumurtan var nekadar güzel yaa embriyonda çok oluşursa transfer için 5.günü bile beklıyeblrler canım 5.gün embriyosu daha sağlıklı tutunma ihtmali çok daha yuksek diyorlar kendine çok iiibak buarada canım..

saol canım yarın haber veririm sizlere sende kendine çok iyi bak karnım ağrıyordu ama şuan okadar değil inş güzel haberler gelir

canım yumoş sayın çok güzel.umarım ödemde olmaz bir an önce kavuşursun meleklerine.yaşın kaç bu arada?

selam kızlar ben yeni üyeyim benimde pazartesi toplanacak yumurtalarım 10 taneymiş dua edin inşallah iyi çıkarlar

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu

kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu

canım bende gonal-f ve cetrodite kullandım ama bende tam aksine uykusuzluk yaptı.gece 12 de vuruyodum ben iğnemi o saate kadar çok uykum geliyodu iğneyi yapınca çivi gibi oluyodumdelikafadulden.yalnız bende hangi ilaçdan bilmem iştahsızlık oldu ve hafif içim kalkıodu. oda ilaçların yan etkisi heralde...

kızlaar bugün toplandı yumoşlarım toplam 9 tane :) bakalım yarın arayacaklar çarşamba da transfer için gideceğiz. gergindim ama hiç gerilmeye gerek yok hiç bişey hissetmedim hiç korkmayın :) sonrasında azcık ağrım oldu o kadar şimdi iyiyim çok şükür heyecanla çarşambayı bekliyorumm

bende çok korkuyorum arkadaşım bişey hissedilmiyo diğmi ağrın ne zaman başladı anestesiden uyanınca bişey hissediyormusun

slm kızlar yumurta toplama anestezi ile olduğu için hiç bişey duymuyor sunuz hiçkorkmayın benimde bugün transferim oldu 3 emb.transfer edildi uzun bekleyiş başladı

bende çok korkuyorum arkadaşım bişey hissedilmiyo diğmi ağrın ne zaman başladı anestesiden uyanınca bişey hissediyormusun

Hiç korkma arkadaım anesteziden kalktığında biraz ağrı oluyo ama dayanılmayacak bi ağrı değil sonradan ayaklarını sıcak tut gaz olursa o biraz ağrı yapıyo çünkü :)
kaydirigubbakcemile3

slm kızlar yumurta toplama anestezi ile olduğu için hiç bişey duymuyor sunuz hiçkorkmayın benimde bugün transferim oldu 3 emb.transfer edildi uzun bekleyiş başladı

canım benim hayırlı olur inşallah seninle aynı gidiyoruz.ama benim daha olmadı transferim şimdi onu merak ediyorum nasıl bişey anlatırmısın.birde senmi istedin 3 tane transfer edilmesini :sm_cool:

CANIM BENİM TRANSFERİN HAYIRLI OLSUN.BEKLEYİŞ BAŞLADI ARTIK DESENE.ALLAH BEBEİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN?
SİZ HANGİ MERKEZDE YAPTIRDINIZ ?SEN Mİ İSTEDİN 3 EMBRİYOYU DR MU?SORUNUNUZ NEYDİ?ÇOK SORDUM BİLİYORUM AMA PERŞ .GÜNÜ DE BENİM YUMUOŞLAR TOPLANACAK MEMORİALDE.BİR DE İLAÇ VERDİ Mİ TRANSFERDEN ÖNCE VEYA SONRA.ALLAHIM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN....AMİN...:Saruboceq:

kızlar merhaba,
dün yumurtalrım toplandı inanılmaz bir ağrıyla uyandım sanki biri beni uyurken çiğnedi.zaten ayılırken ağlayarak ayılmışım hemşireler bile ağlamış halime.nedenine gelince ,yumurtalrım çok kaygan olduğu için karnıma ağır baskılar uygulanmış o sebple çok ağrı çkemişim.toplam 26 tane kullanılabilir yumurtam varmış. şu an bile karnımda ağrılar var dik yürümekte ve idrar yapmakda çok zorlanıyorum. birde gaz sancısı ekleniyor offff ne kadar zor oldu ya.....kızlar bide hemşirem bana dediki hergün 1 tane konserve ton balığı ye prıtein ağırlıklı olduğu için şişkinliğini önler dedi sizede öle bişi diyen oldumu?ayy ne kadar uzun konuştum ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…