selam kızalr az önce doktordan geldim. pazartesi yumurtalarım toplanacak en az 20 en çok 40 yumurtan var dedi. sayısı çok geldi bana. eğerki ödem oluşursa 1 ay beklemek zorunda klınıyormuş dua edin kızlar ne olur oluşmasın ya.....ona sonrasında karar vericem dedi doktorum. çok şaşkınım yarın çatlatma iğnemi yapıcam bu arada siz kendinizmi yapıcaksınız çatlatma iğnenizi. bana ovarelitte verdi kendin yap dedi.ayyy çok heyecanlıyım yaaaa....
canım yumoş sayın çok güzel.umarım ödemde olmaz bir an önce kavuşursun meleklerine.yaşın kaç bu arada?
kızlar buğün tedavimin 6. günü.pregon+cetrotide yapılıyor.çok uykum geliyor.her an uyumak istiyorum.sizde de olmuş muydu
kızlaar bugün toplandı yumoşlarım toplam 9 tane :) bakalım yarın arayacaklar çarşamba da transfer için gideceğiz. gergindim ama hiç gerilmeye gerek yok hiç bişey hissetmedim hiç korkmayın :) sonrasında azcık ağrım oldu o kadar şimdi iyiyim çok şükür heyecanla çarşambayı bekliyorumm
slm kızlar yumurta toplama anestezi ile olduğu için hiç bişey duymuyor sunuz hiçkorkmayın benimde bugün transferim oldu 3 emb.transfer edildi uzun bekleyiş başladı
bende çok korkuyorum arkadaşım bişey hissedilmiyo diğmi ağrın ne zaman başladı anestesiden uyanınca bişey hissediyormusun
slm kızlar yumurta toplama anestezi ile olduğu için hiç bişey duymuyor sunuz hiçkorkmayın benimde bugün transferim oldu 3 emb.transfer edildi uzun bekleyiş başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?