Yumurta donasyonu 2024

Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin transfer sonrası dönüşte problem olmayacağını söyledi merkez aynı gün dönüş yapıcam şuan rahim kalınlığı 11 ml önümüzdeki hafta gidicem çok heyecanlıyım

Bakü de karar verdim bende bu zamana kadar her sorumu hep yanıtladılar çok ilgilendiler halen de öyle inşallah kolaylıkla geçer güzel haber alırım çifte bayram sevinci olur

Ay çok az kalmış. Herşey gönlünüzce olsun. Rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın inşallah

Hangi merke

hsngi merkezden bunlardi
Arkadaşım merhaba,
Kusura bakma lütfen işlerim den dolayı yoğundum giremedim.
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşım.

Canım arkadaşım giremedim sayfaya geçen haftadan beri işlerim yoğun iş problemleri derken anca fırsat bulabildim.
Nasılsın herşey yolundadır inşallah.

Merhaba benimde merak ettiğim bir konu hamilelik alan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız transferden sonra nelere dikkat ettiniz neler yaptınız
Teşekkür ederim arkadaşım doktorumuz normal rutin hayatınıza devam edin dedi yemeniz içmenize kötü alışkanlık (sigara,alkol) gibi varsa bırakın ve verdikleri ilaçları aksatmadan devam edin dedi çok fazlada birsey yok. Tabi herkeste farklı olabilir.

Bakü de karar verdim bende bu zamana kadar her sorumu hep yanıtladılar çok ilgilendiler halen de öyle inşallah kolaylıkla geçer güzel haber alırım çifte bayram sevinci olur
Arkadaşım tebrik ederim öncelikle inşallah hersey güzel olucak güzel haberler alıcaksın yüce rabbim nasip edecek ben inanıyorum dualarım la seninle olucak.
Bende Bakü de yaptırdım çok memnunum şuan ikiz gebelik yarın 7 haftaya giriyor kalp atışını dinlemeye gideceğim.

Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kucagina almayı nasip etsin bende bakü medikal plaza menekşe hanımla görüştüm kararımı verdim ama maddi olarak yaz sonuna kadar beklemedeyim merak ettiğim konu donasyon fiyatını biliyorum otelde kahvaltı var onuda biliyorum sadece diğer masraflara ne kadar paranız gitti yol hariç orda ki yeme içme

Tekrardan merhaba arkadaşım evet Menekşe hanım çok tatlı bir kadın sağolsun her konuda aylarca yardımcı oldu bana her konuda heleki eşim surekli saat kavramı olmadan rahatsız etti kadını:) oda sagolsun sıkılmadan her sorumuzu tek tek cevapladı.
Donosyon ve hotel sabah kahvaltı hastaneye taksi ile gidiş geliş masraflarını onlar karşılıyor yol hariç
Orda kaldığın sürece eğer Bakü yu gezmek istersen ki gezerseniz çok güzel bir yer yeme içme taksi kullanma gibi senin bütçene bağlı biz 20 bin TL harcadık ama bunun 6 bin TL si orda turlara katıldık geri kalan yeme içme hediyelik eşya. Öğle ve akşam yemeği için de lüks restoranda değil de lokal restoranlarda yemek ihtiyacagimizi gördük.
Aklına takılan bir konu varsa yardımcı olmak isterim.

Arkadaşım tek tek okudum sıkılmadan gerçekten muhteşem senin kadar bende çok heyecanlıyım dualarımız seninle olucak her daim önce yüce Rabbıme sonra doktorumuza inancımız tam bu kadar zorluğun içinde maddi manevi hersey güzel olucak karıncaya can veren Rabbım bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip edecek inşallah olumlu düşün strees yapma yemene içmene dikkat et. Tekrardan tebrik ediyorum gelişmeleri de yaz bize merak ederiz :)

Merhaba sizin ile ocak ayinda konusmustuk siz cok cabalamistiniz genetik testi falan yaptirdiginizi soylemistiniz.İnsallah hakkinizda hayirlisi olur istediginiz sizin icin hayirli olur boyle sonuc almaniza uzuldum Allah yardimciniz olsun

Yaa çok teşekkür ederim gerçekten bende Serdar hoca ile devam ediyorum sadece endişem o gün yolculuk yapcaz ama Allaha emanet diyip çıkıcaz inşallah gelince de bir kaç gün dinlenip sonra işe başlayacağım :) 24 Mayıs transfer olacak inşallah bana da dua edin 12 gün sonra güzel haber vereyim size düşününce bile çok heyecanlanıyorum

Merhaba sizin ile ocak ayinda konusmustuk siz cok cabalamistiniz genetik testi falan yaptirdiginizi soylemistiniz.İnsallah hakkinizda hayirlisi olur istediginiz sizin icin hayirli olur boyle sonuc almaniza uzuldum Allah yardimciniz olsun
Çok teşekkür ederim. Haziran gibi tekrar başlıyorum. Bakalım inşallah bu defa olur. Siz ne aşamadasınız. Ne yaptınız.

Canım çok mutlu oldum senin adına Serdar hoca ile orda tanıştım mükemmel bir doktor biz Celalettin Örnek hocamızla istedik onunla devam ettik ama hemşireleri Arzu hanım ve Menekşe hanım o kadar ilgiliydiyki çok memnun ayrıldık oradan dualarımız seninle arkadaşım yüce rabim nasip.edicek hiç merak etme çok güzel haberler alacagiz şimdiden tebrik ederim seni yakinda bebislerimiz gelecek :)

Yaa bu mesaj o kadar iyi geldi ki anlatamam bu süreci yaşayan insanlardan böyle pozitif enerji almak ne mutlu çünkü kimse bilmiyor kendimi burada buldum sizlere anlattım ve senin de orada olduğunu okuyunca yazmak istedim evet Arzu hanım çok iyi çok ilgili sağolsunlar ben sordum hani transferin olduğun gün dönüşte sıkıntı olur mu diye bir sıkıntı olmayacağını söyledi inşallah bende güzel haber alıcam inanıyorum içimi ferah tutuyorum :)

Arkadaşım herkez çok zorlu süreçlerden geçiyor bir umut bebeğimiz olsun diye çabalıyoruz bazen doğru yol bazen yanlış yolları seçebiliriyoruz ama kalbimiz sesini dinleyim Rabbimize sığınıyoruz Rabbım de bu çabalarımız boşa çıkarmıyor belki katında sınanıyoruz şükür ediyoruz isyan etmiyoruz.
Ne zaman istersen gel içini dök anlat paylaş ki bizde manevi olarak yanında destek olalım ufacık bir yorum bile bizlere umut ve mutluluk oluyor.

Hiç merak etme hiç birsey olmaz Celalettin hocamız dediği sen tepin zıpla ne yaparsan yap düşmez yüce rabbim istemediği sürece dedi örnek olarak verdi tabi Moralini çok yüksek tut strese girme ben inanıyorum çok güzel haberler alacagiz inşallah Rabbım bu çabalarımız boşa cikarmiyacak hep beraber seninle mutlu olacağız bebişlerimizi kucaklarımıza alacagiz.

Bende şuan 3 ay bitti cok sukur yakinda cinsiyet ogrenecegiz darisi tum isteyenlerin basina olsun bu yolda cok sikintilar cektik cekiyoruz kadinlar olarak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Çok teşekkür ederim. Haziran gibi tekrar başlıyorum. Bakalım inşallah bu defa olur. Siz ne aşamadasınız. Ne yaptınız.

Gerçekten öyle bu kadar zorlu şeyler yaşadık ama inanın bu sürece girince sanki hiç birini ben yaşamamışım gibi unuttum sıfırdan başlıyorum rabbime emanet tabi biz elimizden geleni yapalım inşallah aslında çok sakinim fakat bazen bir endişe oluyor gibi korku oluyor sonra düşününce seviniyorum Rabbim utandırmasın hepimizin sürecini kolaylaştırsın inşallah :) ben arzuya o kadar soru sordum ki 5.gün transferi mi 3.gün mü onu soramadım ama sanırım 5 oluyor genel de senin kaçıncı gündü arkadaşım oraya gidince gün gün bilgilendirme yapılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…