- 4 Şubat 2015
- 277
- 397
- 303
İçimde yükselen sesleri susturmaya çalışıyorum sadece. Bağırmak geliyor içimden ama inancım susturuyor beni. Hayırlısı deyip oturuyorum sadece. Kimseyle konuşmak teselli edilmekte istemiyorum. Öyle oturuyorum. Arada buraya bakıyorum. Çünkü beni anlayan insanlar burada.
Hangi merkeMerhaba arkadaşım nasıl anladın ki kusura bakma ben biraz teknoloji özürlüsü olabilirim ki geriye dönük mesajlara bile bulup cevap yazsana kadar 10 dk geçiyordur. ))) emoji bile koyamamıyorum klavyede çıkmadığı için.
Kuzum görüyorum bir kaç kişi dışında yazanda yok ama sahte profil diye düşünmemiştim hiç gercekten. Kimsenin kandırmaya duygularla oynama hakkı yok ama insan oğlu beşer şaşar üzüldüm canım. Ama sen sakin moralini bozma kuzum dedim ya aylarca konuşmadığım merkez doktor kalmadı ama en son kalbimim sesini dinledim ve kararı Bakü olarak verdim. Sende öyle yap canım kim nederse desin notunu al kalbinle kendi düşüncenle merkezi netleştir.
Yoksa burda neler neler okudum gene bu konu altındaymiydi hatırlamıyorum ama donasyonun günah olduğu kendi çocuğun olmadığı başka yerde kardesi çıkarsa gibi gibi neler okudum benimde kafamı ilk başlr çok karıştırdı ama sonrasında nettim. Şükürler olsun şuan bebişlerim 6 haftaya girdi kuzum lütfen kendini strese sokma 10 parmanin biri bir olmuyor yüce rabbim burda olmazsa sırat köprüsünde hesabını soracak sen mutlu olmaya bak canım
hsngi merkezden bunlardiAylardır kandırıldık mı yani yuhh gerçekten
İlgili kişilerin mesajlarına baktığında hangi merkez oldugu zaten anlaşılıyor, kibrisda..birde ben burdan genel bir paylaşım daha yapmak istiyorum, hangi merkez olursa olsun, bence zaten birçok merkez var burda bunu yapan, lütfen çok rica ediyorum, sahte hesaplar açıp bizleri kandırmak yerine, bu enerjinizi bizler sizlerin kapısını çaldığımızda, bizleri mutlu mesut merkezimizden uğurlamak için harcarsanız inanın daha faydalı olur, bizler de dönüp geldiğimizde, negatif olsa bile diyorum, çok memnun kaldık ellerinden geleni yaptılar diye, sizlerle ilgili güzel güzel paylaşımlar yapsak, sizler için daha faydalı olmaz mı? Neticede ne kadar profesyonelce bizleri kandırmaya çalışsanız da burada, anlaşılıyor ve ortaya çıkıyor, bunun geri dönüşü de bence ilgili merkez için hüsran oluyor, neticede kusura bakmayın da, bizler de aptal değiliz burda, her birimiz akli başında kadınlarız, o yüzden lütfen sahte hesaplarınızla bizi bir rahat bırakın....
Bakude hangi merkezle gorusuyorsunuz ne için bekletiyorlar donor icinmi aydinlatici yazarmisinizHangi merkez de ben de baku le kibris arasindayim yanliz baku deki hemsireler cok bekletiyorlar hemen dönmüyorlar
Merhaba hangi doktora gittinizFakat en büyük faydayı akupunktur sağladı birkaç ay devam ettim haftada 3 gun, donasyonu yaza doğru ertelediğim için ara verdim, donasyon öncesinde yine başlayacağım, normal akupuntur ve elektrikli akupuntur yapmıştı doktorum tüm rahim bölgesine ve rahimi uyaran kulakta ve vücudun çeşitli noktalarında...
Çok üzüldüm cnm, inş birdahakine pozitifi gorursun. Sıkma canını olur mu? Umut herzaman var.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..Tekrardan Merhaba arkadaşlar,
Bugün test günüydü. Maalesef ki negatif haberi aldım. Başarı oranı %98 olan bir kliniğin %2 lik dilimine girmek ancak bana nasip olurdu zaten. Bahtsız Bedevi misalisöyleyecek bir sözüm yok.
Arkadaşlar aranızda ventus ,clavis ve Medical plaza da tedavi olanlar var mı?
Bende bakü medikal plazaya karar verdim yaz sonu tedaviye başlayacağımArkadaşlar aranızda ventus ,clavis ve Medical plaza da tedavi olanlar var mı?
Hiçbir kliniğin ℅98 başarı oranı yok. Başta yalan söylemişler. Çok üzgünüm. En kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz inşallahPes etmek yok sıkma canını geç olması hayırlı olandır belki,dondurulmuş varsa tekrar denersingüzel haberler alalım inşallah
Transfer olduğum gün ve ertesi gün istirahat ettim. Transferin 2. Günü Türkiye ye döndük. O bayağı bir hareket oldu. Dönünce 2 gün daha pek iş yapmamaya çalıştım. Daha sonra araba kullandım, markete gittim. Çamaşır astım, topladım. Kedilerimin kumunu temizledim, besledim. Eğilmek zorunda kaldım yani. Ama dikkat ederek ve yavaş hareketlerle. Çok hareket edince hemen bir ağrı oluyor rahmimde zaten, ben de Uzanıyorum. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah. Hayırlısı olsunsürekli yattınız mı yoksa normal yaşantınıza döndünüz mü hemen bende bu sürece giriyorum umarım bende sizlere güzel haberler veririm sadece transfer sonrası için hem heyecanlı hem de endişeliyim çünkü aynı gün yolculuk yapcaz
Canım %98 derken yanlış anlaşılmasın. Bir önceki aydan sadece sadece 2 negatif sonuç aldık dediler. O sonuca ben vardım. Burda kimsenin hakkında yanlış bilgilendirme yapmak istemem.Hiçbir kliniğin ℅98 başarı oranı yok. Başta yalan söylemişler. Çok üzgünüm. En kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?