İnşallah ben henüz değilim ama olacak inanıyorum :) arkadaşım belki farklılık gösteriyor olabilir çünkü belirli testler isteyip dozunu vs ona göre ayarlıyorlar ne kadar alman gerektiğini söylüyorlar ama folik asit elenatal progestan dex estrofem fitil bunlar varMerhaba arkadaşlar donasyonla bakude hamile kalan arkadaşlara öncelikle hepsini tebrik ediyorum Allah'ım yardimcilari olsun tedavi öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullandınız cunki ilaçlar pahalı en azından tedaviye başlamadan stok yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederimArkadaşım tek tek okudum sıkılmadan gerçekten muhteşem senin kadar bende çok heyecanlıyım dualarımız seninle olucak her daim önce yüce Rabbıme sonra doktorumuza inancımız tam bu kadar zorluğun içinde maddi manevi hersey güzel olucak karıncaya can veren Rabbım bebişlerimizi kucağımıza almaya nasip edecek inşallah olumlu düşün strees yapma yemene içmene dikkat et. Tekrardan tebrik ediyorum gelişmeleri de yaz bize merak ederiz :)
Bende bakü medikal plazaya karar verdim yaz sonu tedaviye başlayacağı
Hadi pozitif sonuçlar inşBende bakü medikal plazaya karar verdim yaz sonu tedaviye başlayacağım
Hbr verirseniz çok sevinirimBen Clavise gideceğim maalesef benim de sürecini takip edeceğim kimse yok.
Yazın olacak sizi bilgilendiririm
Merhaba arkadaşım içini ferah tut hiç stres yapma hersey güzel olucak hepimizi çok zorlu yollardan geçtik geçiyoruz yüce rabbim takdiri.Gerçekten öyle bu kadar zorlu şeyler yaşadık ama inanın bu sürece girince sanki hiç birini ben yaşamamışım gibi unuttum sıfırdan başlıyorum rabbime emanet tabi biz elimizden geleni yapalım inşallah aslında çok sakinim fakat bazen bir endişe oluyor gibi korku oluyor sonra düşününce seviniyorum Rabbim utandırmasın hepimizin sürecini kolaylaştırsın inşallah :) ben arzuya o kadar soru sordum ki 5.gün transferi mi 3.gün mü onu soramadım ama sanırım 5 oluyor genel de senin kaçıncı gündü arkadaşım oraya gidince gün gün bilgilendirme yapılıyor mu
Şükürler olsun arkadaşım çok mutlu oldum adına yüce rabbim tez zamanda bebek isteyin kucagina versin ara ara haber et gelişmeleri meraklandirma bizleri. Yarın bende kalp atışını duymaya gideceğim çok mutluyum.Bende şuan 3 ay bitti cok sukur yakinda cinsiyet ogrenecegiz darisi tum isteyenlerin basina olsun bu yolda cok sikintilar cektik cekiyoruz kadinlar olarak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Arkadaşım özel den yazmıştım anlıyorum seni ilaçlar pahalı ama şuan için stok yapma her hasta için farklı ilaç kullanımı dozaj kullanmı gibi farklı prosedürleri olabilir en iyi bilgiyi doktorumuz bilir ve takibini Arzu hanım yapıyor size reçete yazarak. Benide yanlış anlama lütfen.Merhaba arkadaşlar donasyonla bakude hamile kalan arkadaşlara öncelikle hepsini tebrik ediyorum Allah'ım yardimcilari olsun tedavi öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullandınız cunki ilaçlar pahalı en azından tedaviye başlamadan stok yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler
Merak ettim nerde tedavi aldiniz?) Baku Medical plaza Babek filialinda mi?Tekrardan merhaba arkadaşım evet Menekşe hanım çok tatlı bir kadın sağolsun her konuda aylarca yardımcı oldu bana her konuda heleki eşim surekli saat kavramı olmadan rahatsız etti kadını:) oda sagolsun sıkılmadan her sorumuzu tek tek cevapladı.
Donosyon ve hotel sabah kahvaltı hastaneye taksi ile gidiş geliş masraflarını onlar karşılıyor yol hariç
Orda kaldığın sürece eğer Bakü yu gezmek istersen ki gezerseniz çok güzel bir yer yeme içme taksi kullanma gibi senin bütçene bağlı biz 20 bin TL harcadık ama bunun 6 bin TL si orda turlara katıldık geri kalan yeme içme hediyelik eşya. Öğle ve akşam yemeği için de lüks restoranda değil de lokal restoranlarda yemek ihtiyacagimizi gördük.
Aklına takılan bir konu varsa yardımcı olmak isterim.
Ohh ohh maşallah diyelim o zaman şimdiden. Çok sevindim ayy çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca yüce rabbim herkese nasip etsin kuzum zaman çok hızlı geçiyor anlamıyorsun bile yarın benimde 7 hafta kalp atışına gideceğim.Çok teşekkür ederimHerşey yolunda çok şükür. Bugün Beta hcg 560 oldu. Artık kan testleri bitti. 2 hafta sonra kalp atışı dinleme olacak
Merhaba Bakü medikal plaza Güneşli hastanesi diye geçiyor diye hatırlıyorum isterseniz Menekşe hanımın iletişim numarasını paylaşabilirim.Merak ettim nerde tedavi aldiniz?) Baku Medical plaza Babek filialinda mi?
Ne güzel böyle pozitif gebelik haberleri almak bana da umut oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizlereÇok teşekkür ederimHerşey yolunda çok şükür. Bugün Beta hcg 560 oldu. Artık kan testleri bitti. 2 hafta sonra kalp atışı dinleme olacak
Tesekkur ederim, ben kendim de Azerbaycanliyim zaten. Ve o hastanede tedavi aliyorum. Ama kendim farkli ulkede yasiyorum. (Turkiyede degil). Menekse hanimi duymadim hic orda. Her halde Turkiyeden helen hastalarla ilgileniyor ola bilirTekrardan merhaba arkadaşım evet Menekşe hanım çok tatlı bir kadın sağolsun her konuda aylarca yardımcı oldu bana her konuda heleki eşim surekli saat kavramı olmadan rahatsız etti kadını:) oda sagolsun sıkılmadan her sorumuzu tek tek cevapladı.
Donosyon ve hotel sabah kahvaltı hastaneye taksi ile gidiş geliş masraflarını onlar karşılıyor yol hariç
Orda kaldığın sürece eğer Bakü yu gezmek istersen ki gezerseniz çok güzel bir yer yeme içme taksi kullanma gibi senin bütçene bağlı biz 20 bin TL harcadık ama bunun 6 bin TL si orda turlara katıldık geri kalan yeme içme hediyelik eşya. Öğle ve akşam yemeği için de lüks restoranda değil de lokal restoranlarda yemek ihtiyacagimizi gördük.
Aklına takılan bir konu varsa yardımcı olmak isterim.
Bakü Medikal Plaza Menekşe hanım memnun bir şekilde ayrıldım arkadaşımArkadaşlar aranızda ventus ,clavis ve Medical plaza da tedavi olanlar var mı?
Dr unuz kimdi?Arkadaşım merhaba,
Kusura bakma lütfen işlerim den dolayı yoğundum giremedim.
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşım.
Amin arkadaşım yüce Rabbim tez zamanda bebek isteyenin kucagina hemencik versin.Ne güzel böyle pozitif gebelik haberleri almak bana da umut oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizlere
Arkadaşım merhaba,
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkada
Arkadaşım merhaba,
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşı
Dr unuz kimdi acaba?Arkadaşım merhaba,
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşım.
Çok güzel bana göre yaklaşımları sizin adınıza da sevindim Doktorumuz Celalettin Örnek. Evet Menekşe hanım Türkiyeden gelen hastalarla ilgileniyor sonrası Arzu hanım ilgilenmeye başlıyor.Tesekkur ederim, ben kendim de Azerbaycanliyim zaten. Ve o hastanede tedavi aliyorum. Ama kendim farkli ulkede yasiyorum. (Turkiyede degil). Menekse hanimi duymadim hic orda. Her halde Turkiyeden helen hastalarla ilgileniyor ola bilir
Aminnn Amınn arkadaşımAmin arkadaşım yüce Rabbim tez zamanda bebek isteyenin kucagina hemencik versin.
Dr Celalettin Örnek çok tatlı bir bey.Dr unuz kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?