Yumurta donasyonu 2024

Merhaba arkadaşlar donasyonla bakude hamile kalan arkadaşlara öncelikle hepsini tebrik ediyorum Allah'ım yardimcilari olsun tedavi öncesi ve sonrası hangi ilaçları kullandınız cunki ilaçlar pahalı en azından tedaviye başlamadan stok yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler

İnşallah ben henüz değilim ama olacak inanıyorum :) arkadaşım belki farklılık gösteriyor olabilir çünkü belirli testler isteyip dozunu vs ona göre ayarlıyorlar ne kadar alman gerektiğini söylüyorlar ama folik asit elenatal progestan dex estrofem fitil bunlar var

Çok teşekkür ederim Herşey yolunda çok şükür. Bugün Beta hcg 560 oldu. Artık kan testleri bitti. 2 hafta sonra kalp atışı dinleme olacak

Merhaba arkadaşım içini ferah tut hiç stres yapma hersey güzel olucak hepimizi çok zorlu yollardan geçtik geçiyoruz yüce rabbim takdiri.
Bizler elimizden gelenin fazlasını yaptığımıza inanıyorum.
Arzu ve Menekşe hanım herhalde eşimden dert çekmislerdir içlerinden demişlerdir artik eşi birsey sormuyor bebekleri duyunca diye eşim çok darladi şaka bir yana çok ilgililerdi hasta hemşire ilişkisi değil sanki aileden biri gibi davrandılar surekli.

Arkadaşım benim 6 gün empriyo transferim oldu sebebide genetik tarama testi pgt yaptırmamizdan dolayı yoksa 5 gün transferi yapıp dinlendiriyorlar sizi sonra hastaneden çıkışın yapılıyor.

Bende şuan 3 ay bitti cok sukur yakinda cinsiyet ogrenecegiz darisi tum isteyenlerin basina olsun bu yolda cok sikintilar cektik cekiyoruz kadinlar olarak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Şükürler olsun arkadaşım çok mutlu oldum adına yüce rabbim tez zamanda bebek isteyin kucagina versin ara ara haber et gelişmeleri meraklandirma bizleri. Yarın bende kalp atışını duymaya gideceğim çok mutluyum.

Arkadaşım özel den yazmıştım anlıyorum seni ilaçlar pahalı ama şuan için stok yapma her hasta için farklı ilaç kullanımı dozaj kullanmı gibi farklı prosedürleri olabilir en iyi bilgiyi doktorumuz bilir ve takibini Arzu hanım yapıyor size reçete yazarak. Benide yanlış anlama lütfen.

Merak ettim nerde tedavi aldiniz?) Baku Medical plaza Babek filialinda mi?

Çok teşekkür ederim Herşey yolunda çok şükür. Bugün Beta hcg 560 oldu. Artık kan testleri bitti. 2 hafta sonra kalp atışı dinleme olacak
Ohh ohh maşallah diyelim o zaman şimdiden. Çok sevindim ayy çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler alınca yüce rabbim herkese nasip etsin kuzum zaman çok hızlı geçiyor anlamıyorsun bile yarın benimde 7 hafta kalp atışına gideceğim.
Tek empriyo mu kaydurdun canım.

Tesekkur ederim, ben kendim de Azerbaycanliyim zaten. Ve o hastanede tedavi aliyorum. Ama kendim farkli ulkede yasiyorum. (Turkiyede degil). Menekse hanimi duymadim hic orda. Her halde Turkiyeden helen hastalarla ilgileniyor ola bilir

Dr unuz kimdi?

Dr unuz kimdi acaba?

Tesekkur ederim, ben kendim de Azerbaycanliyim zaten. Ve o hastanede tedavi aliyorum. Ama kendim farkli ulkede yasiyorum. (Turkiyede degil). Menekse hanimi duymadim hic orda. Her halde Turkiyeden helen hastalarla ilgileniyor ola bilir
Çok güzel bana göre yaklaşımları sizin adınıza da sevindim Doktorumuz Celalettin Örnek. Evet Menekşe hanım Türkiyeden gelen hastalarla ilgileniyor sonrası Arzu hanım ilgilenmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…