Eurocare Lefkoşa Dr. Yücel İnanMerhaba, siz hangi merkezde tedavi oldunuz?
Amin inşallahNe güzel böyle pozitif gebelik haberleri almak bana da umut oluyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı bizlere
Canım inşallah bugün hayırlı güzel haberler alırsın beraber seviniriz bende çok heyecanlıyım kızlar az kaldı napcam bilmiyorum yaAyy canım hiç sorma et et eşlik gözümden uyku akıyor ama uyku yok nasil bir ruh halidiranlamadım gün içinde de böyle sürekli uykulu geziyorum soğuk kanlıyımdır herkese sakın ol derken sabahlar olmuyor böyle hastane ye gideceğim gün. Konuşmazmıyım teyzes kendilerine aldığım elbiseleri anlatıyorum 2 günde bir yenidogan bebek alışverişi
Maşallah maşallah Allah'ım esirgesin o tatlı bebişleriAyy kızlar çok mutluyum kalp atışlarını duyacağız diye gittik kalp atışlarını gördük minicik canlarım benim 16 haziranda duyarız dedi doktormuz 1 fetus 6 haftalık 6 gün 2 fetus 6 haftalık 3 gün maşallah çok iyi ilerliyor dedi ablaları. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda.
Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin ara ara yaziyorum onceden gorustugum insanlar olunca. Simdi burda bu ara cok reklam konusu oldu o yuzden kimseyide etkilemek istemiyorum. Sonhash hanim benden once ayni klinige gitmisti fakat ben ona sorup ondan once transfer oldum o sebepten ona cevap yazdim onuda takip ediyordum bilgileri ondan almistim cunku tesekkur ederim tekrardan herkese sizde saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah Allah istwyen herkese nasip eylesin cabalayanlara guc kuvvet versin insallahŞükürler olsun arkadaşım çok mutlu oldum adına yüce rabbim tez zamanda bebek isteyin kucagina versin ara ara haber et gelişmeleri meraklandirma bizleri. Yarın bende kalp atışını duymaya gideceğim çok mutluyum.
Canım hiç merak etme zaten hiç birsey anlamıyorsun bile gün gelmiş bakmışsın transfer etmişler sonra hop gene bekleme heyecanlı tatlı beklemeler. Seninle birlikte bizlerde mutlu olacağız hiç strese girmeCanım inşallah bugün hayırlı güzel haberler alırsın beraber seviniriz bende çok heyecanlıyım kızlar az kaldı napcam bilmiyorum ya
Amin arkadaşım benim.Ben hiç tüp Bebek yapturmadigin için sorucam kusura bakma 1,fetüs 6haftalik 6 gün diğeri 6 haftalık 3 gün dediniz ya 3 gün olan diğerinden 3 gün sonramı rahme tutunmus
Rica ederim arkadaşım burada bizler bir arkadaş, olduk üzüntülerimizle,mutluluğumuzla birbirimize destek olmaya çalıştık ve olmaya çalışıyoruz.Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin ara ara yaziyorum onceden gorustugum insanlar olunca. Simdi burda bu ara cok reklam konusu oldu o yuzden kimseyide etkilemek istemiyorum. Sonhash hanim benden once ayni klinige gitmisti fakat ben ona sorup ondan once transfer oldum o sebepten ona cevap yazdim onuda takip ediyordum bilgileri ondan almistim cunku tesekkur ederim tekrardan herkese sizde saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah Allah istwyen herkese nasip eylesin cabalayanlara guc kuvvet versin insallah
Ayy kızlar çok mutluyum kalp atışlarını duyacağız diye gittik kalp atışlarını gördük minicik canlarım benim 16 haziranda duyarız dedi doktormuz 1 fetus 6 haftalık 6 gün 2 fetus 6 haftalık 3 gün maşallah çok iyi ilerliyor dedi ablaları. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda.
Sizin tedaviniz hangi merkezde oldu?Cok tesekkur ederim guzel dusunceleriniz icin ara ara yaziyorum onceden gorustugum insanlar olunca. Simdi burda bu ara cok reklam konusu oldu o yuzden kimseyide etkilemek istemiyorum. Sonhash hanim benden once ayni klinige gitmisti fakat ben ona sorup ondan once transfer oldum o sebepten ona cevap yazdim onuda takip ediyordum bilgileri ondan almistim cunku tesekkur ederim tekrardan herkese sizde saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah Allah istwyen herkese nasip eylesin cabalayanlara guc kuvvet versin insallah
Benimde rahmimde bir sıkıntı yok şimdilik, inş bizlerde senin gibi güzel haberler alırız cnmRica ederim arkadaşım burada bizler bir arkadaş, olduk üzüntülerimizle,mutluluğumuzla birbirimize destek olmaya çalıştık ve olmaya çalışıyoruz.
Bende aylar önce buradan öğrendim merkezleri ve her biriyle tek tek iletişime girdim kalbime yatan Bakü oldu daha önceleri yazarken reklam olmasın diye çok tedirgindim ama bugün itibari ile artik benim için reklam değil Bakü medikal Plaza ve referans olarak her daim yanlarındayım belki diyecekler sana iyi gelen bana gelmez ama şunu biliyorum yüce Rabbım takdir ettiğini sürece hersey olur doktorum da aynısı söylemişti bizler birsey yapmıyoruz diye eğer rahim de yada geçmişe dayalı problemler olmadığı sürece bebisler tutunur benim rahmin hsg de T shep olarak çıktı bunun için bile orijinalligi bozma demişti geçmişte problemim olmadığı için şükürler olsun şuan yüce rabbime ve doktorumuza.
Amin arkadaşım tez zamanda sende kucagina alacaksın ben inanıyorum kim bebek istediği varsa yüce Rabbım versin. Dualarımız sizlerle.
Ya maşallah çok sevindim senin adına çok şükür bundan sonrası geri sayım heyecanlı günler test için 12 gün bekledin mi canım sen durabildin mi inşallah rahat olmaya çalışıyorum bendeCanım hiç merak etme zaten hiç birsey anlamıyorsun bile gün gelmiş bakmışsın transfer etmişler sonra hop gene bekleme heyecanlı tatlı beklemeler. Seninle birlikte bizlerde mutlu olacağız hiç strese girme
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah evlatlarınızıAyy kızlar çok mutluyum kalp atışlarını duyacağız diye gittik kalp atışlarını gördük minicik canlarım benim 16 haziranda duyarız dedi doktormuz 1 fetus 6 haftalık 6 gün 2 fetus 6 haftalık 3 gün maşallah çok iyi ilerliyor dedi ablaları. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda.
Harika haberlerAyy kızlar çok mutluyum kalp atışlarını duyacağız diye gittik kalp atışlarını gördük minicik canlarım benim 16 haziranda duyarız dedi doktormuz 1 fetus 6 haftalık 6 gün 2 fetus 6 haftalık 3 gün maşallah çok iyi ilerliyor dedi ablaları. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda.
Merhaba sonhash hanim ile ayni ventusda olduSizin tedaviniz hangi merkezde oldu?
Merhaba cnm, ben bakuylede kibrislada görüştüğüm bütün merkezler şunu dedi. Donorleri kesinlikle gormuyormusuz. Bize donor bilgilerini veriyorlarmış( saç, göz ten rengi, eğitim durumu, kan grubu, boyu, sarışın esmer v.s) biz ona göre seciyormusuz. Ben gorustugumde üstüne basa basa siz donörü görmüyorsunuz, onlarda sizi gormuyor dedi. Yalnız burda bir arkadaş yazmisti sanırım. Türk donorler mi gorulmesine izin veriyormuş.. onun gibi birşey yazmıştı. Ama benim gorusmelerimde kesinlikle kendisini goremiyorsunuz, özelliklerine göre seciyorsunuz dedilerSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah evlatlarınızımaşallah böyle güzel haberler bizlere umut oluyor… bende araştırma safhasındayım ve siz tecrübelilerin verdiği her bilgi çok kıymetli şimdiden çok teşekkür ederim… sormak istediğim Bakü’ de donör seçimi süreci.. örneğin Ukrayna’da katalogdan donör adaylarını görüp seçebiliyorsunuz burada nasıl ilerliyor süreç? Duyduğum kadarıyla Kıbrıs’da daha çok öğrenci donörler oluyormış peki burada daha çok yerli halk mı bir duyumunuz bar mı?Herhangi bir evrak veriyorlar mı.., vaktiniz oldukça bizleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Canım gözün aydın. İnşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur. Darısı bizlere olsunAyy kızlar çok mutluyum kalp atışlarını duyacağız diye gittik kalp atışlarını gördük minicik canlarım benim 16 haziranda duyarız dedi doktormuz 1 fetus 6 haftalık 6 gün 2 fetus 6 haftalık 3 gün maşallah çok iyi ilerliyor dedi ablaları. Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda.
Çok sevindim inanın. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. Kliniğe bazen soruyorum. Kadınlar klübü aracılıkla gelen var mı diye. Onlarda söylüyorlar - evet bazı hastalarımız kadınlar klübünden duyduk diye geliyorlar diye. Hiç birinizi şahsen tanımasamda pozitifi duyunca inanın o kadar seviniyorum ki. Kendi kız kardeşlerimin haberini almış gibi oluyorum. İnşallah bende burdan pozitif haberi vereceğim birgün size diye ümit ediyorum.Bende şuan 3 ay bitti cok sukur yakinda cinsiyet ogrenecegiz darisi tum isteyenlerin basina olsun bu yolda cok sikintilar cektik cekiyoruz kadinlar olarak Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?