Yumurta donasyonu 2024

Ya maşallah çok sevindim senin adına çok şükür bundan sonrası geri sayım heyecanlı günler test için 12 gün bekledin mi canım sen durabildin mi inşallah rahat olmaya çalışıyorum bende
Çok teşekkür ederim canım bekledim bekledim de gel bana sor nasıl bekledim günler geçmedi son gün zaten uyku uyuyamadım tuttuğu,tutmadımı korkusundan şükürler olsun hersey yolunda gitti.
Evet rahat ol canım strese girme hiç ne yapıldıysa nasibimize oluyor dualarımız sizlerler

Merhaba arkadaşım çok teşekkür ederim yüce rabbim herkese nasip etsin.
Ara ara kesinlike müsait olduğumda yazacağım sizlere bizler bir aile gibi kız kardeş gibi olduk çok zorlu süreçlerden geçtik.
Bakü de 20 gün öncesinden size bir form veriyorlar yaş, göz rengi saç rengi ,ten rengi ,sigara alkol kullanımı olmaması,eğitim durumu,boyu gibi istediğiniz özellikleri siz belirliyorsunuz döner lerin yaş ortalaması hatırlayamıyorum şuan ama 22 /29 arası gibi birşey di Katolok göstermediler ama döner izin alarak resmini gösteriyorlar ben görmek istemedim donerlerin çoğu doğurganlıkları yuksek olan gençlerden alınıyor diye söylediler ben kromozom testi yaptırdım şükür 4 tanesi tertemiz sağlık geldi. Evrak olarak orda tedavi olduğunuza dair veriyorlar. Gene aklını birsey gelirse sorun lütfen seve seve cevaplarım.
Dualarım sizlerle.

Harika haberler çok mutlu oldum canım Rabbim sana bağışlasın kuzularını kucağına almayı nasip etsin, maşallah diyelim inşallah bizlere de nasip olur bu duygular
Çok teşekkür canım benim maşallah yüce rabbim herkese nasip etsin dualarım sizlerle istiyorum ki hergun güzel haberler alalım arkadaşım benim.

Yani son zamanlarda bakuye giden yada gidecek arkadaşlar, resim gösterme kısmı hala dedikleri gibi mi? Yada onlar da mı göstermiyorlar artık, tabi donör kabul etmezse ayri, kabul ederse gösteriyoruz demişlerdi....
Canım arkadaşım merhaba eger döner izin verirse resmini gösteriyorlar çoğunlukla Türkiyeden gelenlere izin veriyorlarmış biz sorduğumuzda tamam dediler ben görmek istemedim.

Kızlar merhaba konuyu az cok açıklık getireyim sanırım eski konular çok fazla okunmuyor.
Ben Baküde tedavi olan ve ikiz gebelik hamile olan biriyim. Zorlu süreçlerden geçtim herkes gibi vazgeçecek duruma kadar geldim sonrasında tamam dedim ama o dönemlerde konuşmadığım klinik kalmadı en son Bakü Medikal Plaza içime sindiği için kararımı bu merkezde verip bir kez şansımızı deneyeceğim dedim.
Bu süreç benim için çok uzun bir süreç oldu ki uzun suredi araştırma içindeydim aylarca da Menekşe hanımla irtibat kurdum sıkılmadan günün hangi saati olursa cevap verdiler en son karar kıldığımizda whatsapp üzerinden aklınızdakiler soruları notun alin yazin dediler sesli ve numaralı olarak cevap vereceğiz dedi ve oylede oldu.
Anlamadığımız yerde tekrardan yeni sorular sorduk yada sesli mesajlari dinledik fiyat bilgisi, otel bilgisi,kac gun kalınacagı ,yumurta dondurma ücreti ,döner ücreti hangi gün transfer yapılacağına kadar net bir şekilde bilgi verildi karar kalındıktan sonra tedavi başlangıcına kadar devam edildi Bükeye gittiğim vakitte ne söylenirse onlar yapıldı eksiği yok artısı benim içim fazla diyebilirim.
Döner ücreti 4000 dolar
Dondurma 250 dolar
Kromozom testi 2500 dolar
Otel de kaldığınız sürece otel ve hastane arası taksi ücretlerini merkez karşılıyor ve otelde sabah kahvaltı dahil ,öğlen ve akşam hariç.
Her hangi bir katalog göstermiyorlar ama.siz gitmeden 20 gün öncesi form dolduruyorsunuz istediğiniz özellikleri yazıyorsunuz ona yakın hangi döner mevcutsa ve doğurganlıkları fazla olan kadınları seçip yumurta alınıyor bunuda sorduğum sorular icinde vardı. Eşim sorduğunda dönerin resmini görebilirmiyiz dediğin de eğer döner izin verirse resmini sizinle paylaşırız dediler sonra ben görmekten vazgeçtim istemedim.
Anlıyorum sizleri ki aynı durumlardan geçmiş kararsız kalmış biri olarak ben Madikal plaza Menekşe hanım, Arzu hanım ve doktorumuz Celalettin Örnek hocamız da cok memnun kalarak ayrıldım tabiki Yüce rabbim nasip ettiği için olmayabilirdi de ama gene benim için merkez olumlu olduğu için altında birsey alamazdım gözümle gördüm ellerinden gelen herseyi yaptılar kızlar. Buraya yazarken bile ilk başlar cok tedirgin oldum reklam yapıyor diye düşünmesinler diye Cuma miniklerimin kalp atışlarını görünce kim nederse dedim ve bizler gibi zorluk çeken kadınlar için deneyimlerimi paylaştım isim vererek. Yüce rabbim nasip ettiği sürece her hangi bir hastalık olmadığı sürece A merkezi, B merkezi önemli değil.
Kızlar lütfen moralleriniz yüksek tutun kimseyi kafanıza takmayın karamsar düşünmeyin ben inanıyorum burda kız kardeş gibi olduk sizler mutlu olduğunuz sürece bende oluyorum ve inanıyorum Rabbım tez zamanda verecek bizlere.
Aklina takılan birsey olursa lütfen yazsin seve seve cevap veririm.

Canım arkadaşım merhaba eger döner izin verirse resmini gösteriyorlar çoğunlukla Türkiyeden gelenlere izin veriyorlarmış biz sorduğumuzda tamam dediler ben görmek istemedim.
İşin açıkçası bende görmek istemezdim. Zaten Kıbrıs'ta da göstermiyorlar. Yani görsem çocuğuma her baktığımda donörünün görüntüsü gözümün önüne gelebilir diye düşünüyorum. Yani gözü ona benzemiş, ağzı ona benzemiş diye. Ve sanıyorum bu beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum.

Paylaşımın için teşekkür ederim arkadaşım. Mahsuru yoksa yaşını öğrenmek istiyorum. Birde iki embriyoyu sen mi istedin. Bizim klinik çoğul gebeliği pek önermiyoruz demişti. Sana da böyle bilet dediler mi? Ben ikiz olsun istemiyorum. Fakat Doktor önermesinde eşimde bana kazıyor. Ya sana bişey olursa diyor. Çok şükür kronik bir hastalığım yok. Ama eşim bu süreçte kronik bir hastalığa yakalayabilirsin. Benim için önemli olan senin sağlığın diyor. Bende ne yapacağımı bilemedim. İlkinde acaba iki embriyo transferine izin verseydim belki de birinden biri tutunurdu diye düşünmeden edemiyorum.

İkiz olsun istemiyorum olmuş. Yanlış yazım olmuş. İkiz olsun istiyorum olacaktı. Çocuk hayatında yalnız kalmasın istiyorum. Klinik ise tek olsun bir sene sonra tekrar transfer yapalım diyor.

Vakit ayırıp böylesine detaylı yazdığınız için size çok teşekkür ederim… ikiz evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahkolay değil maddi manevi bu kadar zorlu süreçlerden geçiliyor insanlar büyük borçlar altına giriyorlar bu uğurda ve tabii siz de tedirgin olmakta haklısınız reklam sanılır diye.. artık buradalarda yanlış hesaplar açarak sırf merkezlerini daha zengin etmek için yalandan memnuniyet yazıları yazan sahtekarlar kol geziyor… ben onları şahsen Allah’a havale etmiyorum dileğim bizler gibi evlat hasreti ile sınansınlar!!
tecrübeleriniz bizim için çok kıymetli lütfen paylaşmaya devam edin

Canim sagol bilgi verdiğin için, bende konuyu netlestirdim ve yanlış anlamamışım, donör izin verirse ve bizde istersek gorebiliyormusuz, bir an bende tereddüte düşmüştüm, hatta hafif karamsara başlamıştım, niye farklı bir bilgi verildi acaba diye ama çok şükür öyle değilmiş, gönlüm ferah ve allah izin verirse insallah bende bu güzel duyguyu tatmak için yaz sonu yola çıkacağım...bu yolda hepimizin yolu açık olsun inşallah..

Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız burda güzel haberleri paylaşırız…
Kıbrısta gideceği merkezi söyleyenler anlatanlar olursa orayı düşünen ben gibilere de faydası olur.
İyi kötü fikir deneyim paylaşırsak herkese faydalı. Hala araştırıyorum. Telefonda konuşuyorum süper diyorum burda bi yorum okuyorum yıkılıyor her şey

Dediğiniz gibi İYİ veya KÖTÜ tecrübeler bizim gibi araştırma aşamasında olanlar için altın değerinde… lütfen sahte profillerin bizleri yemesine müsaade etmeyin mutlaka buralarda gezinen merkez tecrübesi olan başarılı veya başarısız tecrübeleri olan arkadaşlar vardır…bizimle her türlü bilgiyi paylaşın ki emeklerimiz boşa gitmesin daha fazla yıpranmayalım sizler de bir hayır duası alın

Merhaba arkadaşım haklısın ileride muhakkak aklıma gelir diye istemedim kendimi strese sokmamak adına benim bebeğim, ben karnımda taşıyacağım ben büyütüp hayatımı adayacagim o yüzden gerek duymadım.

Merhaba arkadaşım rica ederim ben teşekkür ederim okuduğunuz için aklıma gelenleri yazdım ki fazlası da var canım çok uzun tutmam istemedim soru sormak isterseniz yaşadığım deneyimlerinden yardımcı olmak isterim.
Yaşım 42 menopoza girmis bir kadınım. Normalde 2 empriyo transfer ediyoruz dedi ama size soruyorlar isterseniz 1 empriyo da transfer isteyebilirsiniz biz 2 istedik belki biri tutmaz diye maşallah ikisi birden tuttu canım ama biz genetik kromozom testi yaptırdık 4 çok iyi kalitede 3 erkek 1 kız embriyosu çıktı 1erkek 1 kız transfer edildi, transfer edilirken doktorumuz da maşallah çok hızlılar dedi.
Kalan 2 empriyodu da dondurduk arkadaşım.
Benim eşimde aynı dertten tedirgin ilk günden beri birsey olursa saba diye ama yüce Rabbim nasibimizi alnımıza ne yazıyorsa o oluyor 1 saat sonra ne olacağımız belli değil canım o yüzden ben cok önemsemiyorum gelen Rabbım den giden Rabbimden.
Kronik bir rahatsızlığım yok diyorsun birsey olacağını sanmam ki tedaviye başlamadan zate Turkiyede kendini kontrel ettiriyorsun canım.
Aklina takılan birsey olursa sor arkadaşım.

İkiz olsun istemiyorum olmuş. Yanlış yazım olmuş. İkiz olsun istiyorum olacaktı. Çocuk hayatında yalnız kalmasın istiyorum. Klinik ise tek olsun bir sene sonra tekrar transfer yapalım diyor.
Canım inan artık tekrardan o strese girmek istemiyorum maddi manevi sıkıntıya giriyorsun maddi yanını geç o stresi bir daha kaldıramam sanırım ben o yüzden 2 empriyo transfer istedik şükürler olsun yüce Rabbım nasip ederse tez zamanda kucağımı alacagim.

Merhaba arkadaşım güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim aklıma gelenleri yazdım ki fazlası var.
Amin inşallah tez zamanda yüce Rabbım nasip ederse kucağıma alacagim. Haklisin çok zor zor stresli süreçlerden geçiyoruz maddi manevi yıpranıyoruz ki artık insanlara bile laf anlatmak istemiyorum çevremde ilk gören Tüp bebek evet diyip geçiyorum ama bilselerki ne zorlu şartlar dan yollardan geçiyoruz.
Artık yanlış bile anlasalar beni reklamı yapıyor deselerde hiç önemli değil evet reklam yapıyorum der geçerim Merkez den olumlu mutlu olarak ayrıldım ve güzel haberleri aldığım günden beri benim için kıymetli bir merkez oldu arkadaşım halen arar sorarlar irtibat kurarlar aklımıza gelen soruları yazar veya ararım.
Dualarımım sizlerde tez zamanda yüce Rabbım isteyen herkesin kucagina mini mini bebisler versin.
Kesinlike sizleri ara ara yazagim 16 haziranı bekliyorum geçmiyor günler

Canım arkadaşım merhaba rica ederim ben teşekkür ederim zamanınızı ayırıp okudunuz için.
Biliyorsun canım ilk yazdığımdan günden beri seninle Bakü Medikal Plaza hakkında görüştük yaşadıklarımı aktarmaya çalıştım bazen heyecan dan unutuyorum soruldukça aklıma geliyor yazıyorum.
Hiç tereddüte düşme heleki asla karamsar olma arkadaşım hersey güzel olucak senin için ben inanıyorum yaz sonunun kesinlikle dört gözle bekliyoruz. Aklınıza ne gelirse yaz bana Bakü ile hastaneni ile hatırlarsan genetik kromozom testi yaptırdığımı söylemiştim sana bütçeni biraz daha zorlayıp genetik testi yaptır. Dualarım seninle olucak tez zamanda sende kucagina alacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…