Yumurta donasyonu 2024

Arkadaşım merhaba Kıbrıs'ta yaptırmadım Bakü de yaptırdım olumlu ve mutlu ayrıldım geriye dönük yorumlarımı okursanız az cok bilgi sahibi olmuş olursun. İsterseniz Baku Menekşe hanımla bir irtibat kur iletişim numarasını vereyim aklina birsey gelmesin lütfen.

Çok teşekkür ederim canım benim. Ne güzel yazmış ne güzel ifade etmişsin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını ve onların tahsilini, iş ve yuva kurmalarını görürsün. İnşallah burda ki herkes evlatlarımıza kavuşur, güzel günlerini görürüz. Allah nasip etsin.

Rica ederim Amin arkadaşım inşallah yüce Rabbım isteyen herkese nasip etsin

Ben uzun süredir sessiz bir takipciyim ve Almanyada yaşıyorum. Son iki yil içinde Kibris ve Bakü deki tüp bebek merkezlerini detayli şekilde araştirdik. Kibris da birçok merkezle görüşmelerimiz oldu. Sonrasında bir doktor tavsiyesi üzerine Baküdeki klinikleri incelemeye başladik ve orada karar kildik. Ben 35 yaşindayim ve 10 yildir çocuk sahibi olmayi istiyoruz. Elhamdülillah sağlikli ve büyük genc bir kizim var. Ancak genetik nedenlerden dolayi, iki kez gebeliğim 5. ayında sonlandirilmak zorunda kaldi,maalesef çok zorlu süreçlerdi. Daha önce Ankarada üç kez tüp bebek tedavisi gördüm. Şimdi ise yumurta donasyonu artik karar verdik.Donör seçimi için gerekli formları doldurduk. Evet şunu da ekliyeyim, Donör kendisi kabul ederse, ozaman resim göre biliyorsunuz yani donöre bağlidir. Ama doktorlar başdan beri söylüyorlar bize güvenin diyeBizim Donörümüz bulunduktan sonra eşim bu ay başi ön görüşme için Baküye gitti,gerekli işlemler yapildi.Şu ana kadar her şey olumlu ilerledi! Şu anda genetik sonuçların cikmasini bekliyoruz ve Donörün verdiği yumurtalar ve oluşan embriyolarla ilgili sonuçlarin ortalama bir ay içinde netleşeceğini söylediler. Bizde bu yüzden şuan bekliyoruz inşallah olumlu güzel haberler aliriz.Eğer bir aksilik olmazsa, inşallah bir sonraki adet dönemimde Baküde tedaviye başlayacağiz. Bunu da ekliyeyim bakude biz Medical Plazayi tercih ettik. Doktorları ve hemşireleri gerçekten çok samimi, sicak kanli ve ilgili insanlar. Şu ana kadar olan süreçten oldukça memnunuz.Bizim görüştüğümüz hemşireler Dinara ve Arzu hanimdi.Umarım tedavi sürecimizin sonuna kadar bu memnuniyetimiz devam eder. En büyük temennimiz, Rabbimin bu sefer yüzümüze gülmesi inşallahAynı şekilde bu yolda mücadele eden tüm adaylar için de yürekten diliyorum. İnşallah herkes gönlündeki evladina sağ salim kavuşur.
Benimda Almanyada iki arkadaşim farkli sağlik sorunları nedeniyle çocuk sahibi olamiyorlar. Pco sorunu vs...onlar da sürecimin sonucunu büyük bir merakla bekliyor. Ayni şekilde, Eskişehirde yillardir tedavi gören bir aile tanidiğimiz de bu sürecimle ilgili gelişmeleri yakindan takip ediyor.
Eğer merak ederseniz bu sürecimle ilgili deneyimlerimi sizinle de paylaşabilirim.

Evet canım bizimle iletişimde kal lütfen. Gerçekten merak ediyoruz. Bu yolda ilerleyen arkadaşlarımızın durumunu

Hadi canım gözün aydın. Sen Bakü’ ye gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Yaşadığın şehre döndün mü? Transferden sonra kaç gün kaldın. Bakü de

Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim bizleride haberdar et hergun yaz bizler burdayiz

4000 dolar mi? E bana Euro dediler ??

İkiz gebelik fiyatı ne kadar tuttu. Ben de cinsiyet seçimi yapmak istiyorum bu mümkün mü ? 3 kızım var bir erkek bebek istiyorum? Allın izniyle

Hadi canım gözün aydın. Sen Bakü’ ye gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam. Yaşadığın şehre döndün mü? Transferden sonra kaç gün kaldın. Bakü de
Sağol canım inşallah evet Baküdeydim ben orada kalmadım hiç o gün geldim oradaki doktorlar bir sorun olmayacağını söyledi onlar için en önemlisi psikoloji

Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım benim bizleride haberdar et hergun yaz bizler burdayiz
İnşalllah kızlar dua edin ya ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan içimde can var tutunmaya yaşamaya çalışan belki de elimden geldiğinde rahat olmaya çalışıyorum

İnşalllah kızlar dua edin ya ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan içimde can var tutunmaya yaşamaya çalışan belki de elimden geldiğinde rahat olmaya çalışıyorum
Bol bol yat dinlen ev temizliği falan yapma sakın 3.4 gün iyice tutunsunlar canım benim birazda moralini yüksek tut canım benim minnak bebisimize iyi bak

Bol bol yat dinlen ev temizliği falan yapma sakın 3.4 gün iyice tutunsunlar canım benim birazda moralini yüksek tut canım benim minnak bebisimize iyi bak
evde durdukça kendimi dinliyorum Rabbim nasip edecek inanıyorum size güzel haberi vericem 10.gün dediler oradakiler o zaman yapcam kan ve idrar

Merhaba arkadaşlar,
Gün boyu siteye giriyorum. Birileri birşeyler yazmış mı diye bakıyorum. Burada yazışmalar olmazsa kendimi çok yalnız hissediyorum. Sizlerin bu platformda sohbet ediyor olmanız bana iyi geliyordu. Benim gibi birileri var diyorum. B bircare arkadaşımızın ayrılışına bu sebepten de çok üzüldüm.

Bende sizinle aynı hisleri paylaşıyorum…en yakınlarımızın bile konuşarak anlayamadıklarını biz burada konuşmadan anlayabiliyoruz gibi geliyor…eskiden burası biraz daha hareketliymiş galiba nedense şu an ya sayı olarak azız ya da sessiz takipçi arkadaşlarımız çoğunlukta… kendi adıma henüz araştırma aşamasındayım ve sizin gibi aktif tedavi sürecinde olan arkadaşlarımı acaba rahatsız eder miyim bıktırır mıyım sorularımla diye çekinmiyor değilim… ancak inanın her paylaşımınız bizim için çok kıymetli… bu vesileyle size birkaç soru sormak isterim vakit ayırıp cevaplarsanız da çok sevinirim donör yumurtası ile ilgili merak ettiğim sizin merkezinizde görüşmenizde yumurtayı dondurulmuş anonim dedikleri yumurta bankasından mı yoksa taze donör yumurtası ile başlayalım şeklinde sordular mı? Ayrıca siz yumurta ve sperm döllenmesi aşamalarını ve sonucunda oluşan embriyoları yapay zeka teknolojisi dedikleri sistemde ne şekilde takip ettiniz ? Yani nasıl bir fark yarattılar?

Hayır bankadan falan temin değildi. çünkü eşimin sperm vermesi için verdikleri tarihi donörün adeti ve sonrasında yumurtlama süresine göre tayin ettiler. Yani takipteydik. Bizi bu konuda bilgilendirdiler. Döner bugün adet oldu, bugün muayene edildi vs gibi. Sperm vermeye gittiğimizde klinikte bizi bir müddet beklettiler. Dediler ki hoca şuan donörden yumurta topluyor işlem sonrası eşinizi örnek vermeye alacağız dediler. Dolayısıyla yumurta bir bankadan falan değildi. Evet bu tür çalışan Kliniklerde varmış galiba bende burdan öğrendim.
Döllenme olunca ertesi gün bizi aradılar ve kaç yumurta toplandığı kaçının döllendiği bilgisi verildi. Sonra ki 5 gün boyunca gün be gün döllenen yumurtaların gelişimi ve kalite durumlarıyla alakalı görüntü paylaştılar. her empriyoyaya bir numara vermişlerdi. şu numaralının gelişimi daha iyi çok biraz daha yavaş gibi bilgi verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…