Bugün kaçıncı günün canım 5.gunKızlar bende geldim şükür herşey çok güzel geçti doktorlar hemşireler herşey çok iyiydi transferden sonra dinlendim ve çıkış yaptık şimdi bekleme sürecindeyiz güzel haber alıcaz inşallah darısı sizin başınıza :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kaçıncı günün canım 5.gunKızlar bende geldim şükür herşey çok güzel geçti doktorlar hemşireler herşey çok iyiydi transferden sonra dinlendim ve çıkış yaptık şimdi bekleme sürecindeyiz güzel haber alıcaz inşallah darısı sizin başınıza :)
Tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp detaylı anlatmışsınızHayır bankadan falan temin değildi. çünkü eşimin sperm vermesi için verdikleri tarihi donörün adeti ve sonrasında yumurtlama süresine göre tayin ettiler. Yani takipteydik. Bizi bu konuda bilgilendirdiler. Döner bugün adet oldu, bugün muayene edildi vs gibi. Sperm vermeye gittiğimizde klinikte bizi bir müddet beklettiler. Dediler ki hoca şuan donörden yumurta topluyor işlem sonrası eşinizi örnek vermeye alacağız dediler. Dolayısıyla yumurta bir bankadan falan değildi. Evet bu tür çalışan Kliniklerde varmış galiba bende burdan öğrendim.
Döllenme olunca ertesi gün bizi aradılar ve kaç yumurta toplandığı kaçının döllendiği bilgisi verildi. Sonra ki 5 gün boyunca gün be gün döllenen yumurtaların gelişimi ve kalite durumlarıyla alakalı görüntü paylaştılar. her empriyoyaya bir numara vermişlerdi. şu numaralının gelişimi daha iyi çok biraz daha yavaş gibi bilgi verdiler.
Bizdende ona sevgiler gönderir misin arkadaşımGünaydın Arkadaşlar
@bircare arkadaşımız tekrar üyelik almayacağını, bunun kendi kişisel kararı olduğunu, cok yoruldugunu ve kendi sürecine odaklanmak istediğini belirtti, sadece vedalasamadigi icin üzgün ve hepimize kalptensevgilerini iletti...
Aynen bende sürekli girip bakıyorum ama herkeste bir sessizlik hakim. Arkadaşlar sureclerinden bahsederse çok sevinirizMerhaba arkadaşlar,
Gün boyu siteye giriyorum. Birileri birşeyler yazmış mı diye bakıyorum. Burada yazışmalar olmazsa kendimi çok yalnız hissediyorum. Sizlerin bu platformda sohbet ediyor olmanız bana iyi geliyordu. Benim gibi birileri var diyorum. @bircare arkadaşımızın ayrılışına bu sebepten de çok üzüldüm.![]()
İyi akşamlar canım tabiki söylerim eminim ki oda tedaviye başladığı an sizin gibi değerli arkadaşlarını yalnız bırakmayıp geri dönecektir sevgilerBizdende ona sevgiler gönderir misin arkadaşımbirde kendi izni olursa süreci hakkındaki gelişmelerden bilgi verirsen çok sevinirim. Çünkü biz aynı merkezde tadavi düşünüyorduk.
![]()
Hastaneye karar verdim para biriktiriyorum canım benAynen bende sürekli girip bakıyorum ama herkeste bir sessizlik hakim. Arkadaşlar sureclerinden bahsederse çok seviniriz![]()
Ventusla bende gorustugumde siz süreci görsel olarak takip ediyorsunuz dediler ve bana bazı videolar attılar örnek olarak. Peki siz bu görüntülerden birşey anladınız mı? O merkezle gorustugumuzde öyle bir anlattılar ki, sanki başarı oranı %90 gibi. Bir tafaftanda bakude pozitif gören arkadaşlar var ve oranın fiyatı bayağı uygun. Valla benim kafam çok karışık. Bende kendimi ayarlayabilirsen Ekim, Kasım gibi istiyorum ama neresi olacağı hakkında kafam oldukça karışık. Birde mesela Kıbrıs'ta hangi merkezle gorustuysem illa rahim filmi istedi ama bakü gerek yok dedi.Hayır bankadan falan temin değildi. çünkü eşimin sperm vermesi için verdikleri tarihi donörün adeti ve sonrasında yumurtlama süresine göre tayin ettiler. Yani takipteydik. Bizi bu konuda bilgilendirdiler. Döner bugün adet oldu, bugün muayene edildi vs gibi. Sperm vermeye gittiğimizde klinikte bizi bir müddet beklettiler. Dediler ki hoca şuan donörden yumurta topluyor işlem sonrası eşinizi örnek vermeye alacağız dediler. Dolayısıyla yumurta bir bankadan falan değildi. Evet bu tür çalışan Kliniklerde varmış galiba bende burdan öğrendim.
Döllenme olunca ertesi gün bizi aradılar ve kaç yumurta toplandığı kaçının döllendiği bilgisi verildi. Sonra ki 5 gün boyunca gün be gün döllenen yumurtaların gelişimi ve kalite durumlarıyla alakalı görüntü paylaştılar. her empriyoyaya bir numara vermişlerdi. şu numaralının gelişimi daha iyi çok biraz daha yavaş gibi bilgi verdiler.
Hastaneye karar verdim para biriktiriyorum canım benhayallerime az kaldı ama insallaynen bende
Aynen bende para biriktirme aşamasındayımHastaneye karar verdim para biriktiriyorum canım benhayallerime az kaldı ama insallah
Yaşadıkların zormuş cnm üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ama bu zor günler geride kalmış ve çok güzel bir hayata yeniden başlamışsın, bunada çok sevindimArkadaşlar biraz kendimden bahsetmek istiyorum nedense içimden geldi belki dertleşmek istedim
Ben 47 yaşındayım ilk eşimden 1 evladım var çok şükür 31 yaşında meme kanserine yakalandım kemoterapi radyoterapi derken 5 yıl geçti tam bitti kurtuldum dedim tekrar meme kanserine yakalandım bukez sadece radyo terapi aldım tabiki hastalık kötü eş hayatımda ki o güzel yillarimi aldı götürdü 39yasinda hayatta basaramam dediğim tek şeyi başardım eşimden boşandım 41 yaşında erken menepoz la tanistim hayatta hayatıma asla birini almam bekarlık özgürlüktür dedim ama hayatımın gerçek aşkını buldum 2023 yılından beri mutlu bir evliligim var eşim bekardi ve çocuğu yok ama asla bana senin neden olmuyor gibi bir tek cümlesini duymadım yumurta donasyonunuda ben karar verdim oda destekledi şuan bu yola girdik ben annelik duygusunu tattım ama sevdiğim adaminda baba olmasını çok istiyorum
Belki diyebilirsiniz hayatını bu kadın bize neden anlattı diye ama içimi dökmek bana iyi geldi suan rahatsizlik verdiysem şimdiden özür dilerim sevgilerimle
Ventusla bende gorustugumde siz süreci görsel olarak takip ediyorsunuz dediler ve bana bazı videolar attılar örnek olarak. Peki siz bu görüntülerden birşey anladınız mı? O merkezle gorustugumuzde öyle bir anlattılar ki, sanki başarı oranı %90 gibi. Bir tafaftanda bakude pozitif gören arkadaşlar var ve oranın fiyatı bayağı uygun. Valla benim kafam çok karışık. Bende kendimi ayarlayabilirsen Ekim, Kasım gibi istiyorum ama neresi olacağı hakkında kafam oldukça karışık. Birde mesela Kıbrıs'ta hangi merkezle gorustuysem illa rahim filmi istedi ama bakü gerek yok de
Aynen bende para biriktirme aşamasındayımsen hangi merkeze karar verdin cnm
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım tüm evlat sabihi olmak isteyenlere nasip etsin inşallahYaşadıkların zormuş cnm üzüldüm, çok geçmiş olsun. Ama bu zor günler geride kalmış ve çok güzel bir hayata yeniden başlamışsın, bunada çok sevindimneyse ki 1 evladın varmış Allah bağışlasın
(Allah bize de nasip etsin inş ) umarım senin için herşey çok güzel olur
![]()
Amin cnmİyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah'ım tüm evlat sabihi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah![]()
Canım benim, senin derdini dinlemek. Bu yolda bu sıkıntılarda bizim gibi birilerinin olduğunu bilmek emin ol bize de iyi geliyor. Aynı şeyler olmasa da benzer sebepler bizi burada birleştirdi. İnşallah dertlerimizden sonra mutluklarımızı da burdan paylaşacağız. Tüm sevgimle yürekten öpüyorum seniArkadaşlar biraz kendimden bahsetmek istiyorum nedense içimden geldi belki dertleşmek istedim
Ben 47 yaşındayım ilk eşimden 1 evladım var çok şükür 31 yaşında meme kanserine yakalandım kemoterapi radyoterapi derken 5 yıl geçti tam bitti kurtuldum dedim tekrar meme kanserine yakalandım bukez sadece radyo terapi aldım tabiki hastalık kötü eş hayatımda ki o güzel yillarimi aldı götürdü 39yasinda hayatta basaramam dediğim tek şeyi başardım eşimden boşandım 41 yaşında erken menepoz la tanistim hayatta hayatıma asla birini almam bekarlık özgürlüktür dedim ama hayatımın gerçek aşkını buldum 2023 yılından beri mutlu bir evliligim var eşim bekardi ve çocuğu yok ama asla bana senin neden olmuyor gibi bir tek cümlesini duymadım yumurta donasyonunuda ben karar verdim oda destekledi şuan bu yola girdik ben annelik duygusunu tattım ama sevdiğim adaminda baba olmasını çok istiyorum
Belki diyebilirsiniz hayatını bu kadın bize neden anlattı diye ama içimi dökmek bana iyi geldi suan rahatsizlik verdiysem şimdiden özür dilerim sevgilerimle
Canım benim, senin derdini dinlemek. Bu yolda bu sıkıntılarda bizim gibi birilerinin olduğunu bilmek emin ol bize de iyi geliyor. Aynı şeyler olmasa da benzer sebepler bizi burada birleştirdi. İnşallah dertlerimizden sonra mutluklarımızı da burdan paylaşacağız. Tüm sevgimle yürekten öpüyorum seni![]()
Evet anlayabiliyorsunuz. Şöyle ki döllenen yumurta içerisinde küçük küçük baloncuklar oluşuyor. Bu yumurtanın hücrelere bölündüğünü ve geliştiğini gösteriyor. Mesela önce 2-3 baloncuk varsa bu ilerki günlerde 5 şer onlar oluyor. Yada gelişmesi durmuşsa 2-3 tanede kalıyor. Bu şekilde anlıyorsunuz. Zaten gelişen yumurtaları yeşille işaretliyorlar, gelişimi duranları kırmızıyla. Rahim filmi konusuna gelince, film istemeleri iyi bir şey rahminizde herhangi bir yapışıklık yada sıvı birikmesi gibi olumsuz bir şey varsa transferden önce bilginiz oluyor. Kaldı ki bazı durumlarda rahim filmi çekerken enjekte ettikleri sıvı bile bu olumsuzlukları tedavi etmiş oluyor. Kafanızı bu kadar karıştırmayın, Bakü olsun Kıbrıs olsun hepsinin yaptığı tedavi aynı aslında kimi kulağını tersten gösteriyor kimi direk kulağını tutuyor. Siz içinize ve kesenize neresi uyuyorsa karar verin ve bismillah deyin. Fazla irdelemeyin derim benVentusla bende gorustugumde siz süreci görsel olarak takip ediyorsunuz dediler ve bana bazı videolar attılar örnek olarak. Peki siz bu görüntülerden birşey anladınız mı? O merkezle gorustugumuzde öyle bir anlattılar ki, sanki başarı oranı %90 gibi. Bir tafaftanda bakude pozitif gören arkadaşlar var ve oranın fiyatı bayağı uygun. Valla benim kafam çok karışık. Bende kendimi ayarlayabilirsen Ekim, Kasım gibi istiyorum ama neresi olacağı hakkında kafam oldukça karışık. Birde mesela Kıbrıs'ta hangi merkezle gorustuysem illa rahim filmi istedi ama bakü gerek yok dedi.
Aynen cnm, çok irdeleyince zaten karar verilemiyorEvet anlayabiliyorsunuz. Şöyle ki döllenen yumurta içerisinde küçük küçük baloncuklar oluşuyor. Bu yumurtanın hücrelere bölündüğünü ve geliştiğini gösteriyor. Mesela önce 2-3 baloncuk varsa bu ilerki günlerde 5 şer onlar oluyor. Yada gelişmesi durmuşsa 2-3 tanede kalıyor. Bu şekilde anlıyorsunuz. Zaten gelişen yumurtaları yeşille işaretliyorlar, gelişimi duranları kırmızıyla. Rahim filmi konusuna gelince, film istemeleri iyi bir şey rahminizde herhangi bir yapışıklık yada sıvı birikmesi gibi olumsuz bir şey varsa transferden önce bilginiz oluyor. Kaldı ki bazı durumlarda rahim filmi çekerken enjekte ettikleri sıvı bile bu olumsuzlukları tedavi etmiş oluyor. Kafanızı bu kadar karıştırmayın, Bakü olsun Kıbrıs olsun hepsinin yaptığı tedavi aynı aslında kimi kulağını tersten gösteriyor kimi direk kulağını tutuyor. Siz içinize ve kesenize neresi uyuyorsa karar verin ve bismillah deyin. Fazla irdelemeyin derim benÇünkü tedbir bizden takdir Allah’tan
Evet 6.günüm bugün yani bana göre belirti vs yok ama bilmiyorum bugün yapsam birşey çıkar mı ki :)Bugün kaçıncı günün canım 5.gunsabırsızlıkla bekliyoruz o güzel günü
İçini bize açtığın zorlu yaşanmışlıklarını paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz… bundan sonra hayatında sağlıklı,mutlu,huzur dolu yılların olsunArkadaşlar biraz kendimden bahsetmek istiyorum nedense içimden geldi belki dertleşmek istedim