Bence yapma şimdi 2 gün daha bekle idrarda tam cikarEvet 6.günüm bugün yani bana göre belirti vs yok ama bilmiyorum bugün yapsam birşey çıkar mı ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yapma şimdi 2 gün daha bekle idrarda tam cikarEvet 6.günüm bugün yani bana göre belirti vs yok ama bilmiyorum bugün yapsam birşey çıkar mı ki :)
Canım benim, senin derdini dinlemek. Bu yolda bu sıkıntılarda bizim gibi birilerinin olduğunu bilmek emin ol bize de iyi geliyor. Aynı şeyler olmasa da benzer sebepler bizi burada birleştirdi. İnşallah dertlerimizden sonra mutluklarımızı da burdan paylaşacağız. Tüm sevgimle yürekten öpüyorum seni![]()
İçini bize açtığın zorlu yaşanmışlıklarını paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz… bundan sonra hayatında sağlıklı,mutlu,huzur dolu yılların olsun![]()
Bari yapıyorsun sabah yapsaydin canım idrarin şimdiye kadar temizlendi sabah daha etkili oluyor ve aslında erken daha atarmisin resminiKızlar ya ne dicem ben dayanamadım gittim test aldım yaptım ama çıkmadı![]()
Attım ki ya ne bileyim 6.günde pozitif gördük felan diyince bende dedim yapayım ama yok çıkmadı bende attım gitsinBari yapıyorsun sabah yapsaydin canım idrarin şimdiye kadar temizlendi sabah daha etkili oluyor ve aslında erken daha atarmisin resmini
Yok kuzum daha erken 8 gün falan olsa çıkarda şuan erken birde sabah hiç idrara çıkmadan o test daha etkili aklında bulunsunAttım ki ya ne bileyim 6.günde pozitif gördük felan diyince bende dedim yapayım ama yok çıkmadı bende attım gitsin
Aynı hatayı bende yaptım. Burdan 6. Gün yaptım pozitif çıktı falan denilince bende yapmıştım. Ama yapmamalıymış şimdi ki aklım olsaydı yapmazdım.Attım ki ya ne bileyim 6.günde pozitif gördük felan diyince bende dedim yapayım ama yok çıkmadı bende attım gitsin
Sonra çok silik çizgi vardı ama beklicem tekrar yapmıcam artık erken diyorlar 10.gün felan yaparımAynı hatayı bende yaptım. Burdan 6. Gün yaptım pozitif çıktı falan denilince bende yapmıştım. Ama yapmamalıymış şimdi ki aklım olsaydı yapmazdım.
Evet rahim film ultrasyon kadin doktorunda yapip bende cektirdim ve tüp bebek merkeze yolladim. Daha iyi en azindan doktor görüp yorumlaya bilir gitmeden. Garanti elde etmek icin bunu yapmak önemlidir benceEvet anlayabiliyorsunuz. Şöyle ki döllenen yumurta içerisinde küçük küçük baloncuklar oluşuyor. Bu yumurtanın hücrelere bölündüğünü ve geliştiğini gösteriyor. Mesela önce 2-3 baloncuk varsa bu ilerki günlerde 5 şer onlar oluyor. Yada gelişmesi durmuşsa 2-3 tanede kalıyor. Bu şekilde anlıyorsunuz. Zaten gelişen yumurtaları yeşille işaretliyorlar, gelişimi duranları kırmızıyla. Rahim filmi konusuna gelince, film istemeleri iyi bir şey rahminizde herhangi bir yapışıklık yada sıvı birikmesi gibi olumsuz bir şey varsa transferden önce bilginiz oluyor. Kaldı ki bazı durumlarda rahim filmi çekerken enjekte ettikleri sıvı bile bu olumsuzlukları tedavi etmiş oluyor. Kafanızı bu kadar karıştırmayın, Bakü olsun Kıbrıs olsun hepsinin yaptığı tedavi aynı aslında kimi kulağını tersten gösteriyor kimi direk kulağını tutuyor. Siz içinize ve kesenize neresi uyuyorsa karar verin ve bismillah deyin. Fazla irdelemeyin derim benÇünkü tedbir bizden takdir Allah’tan
Ulrason mu rahim flimmi hsg mi cektirdinizEvet rahim film ultrasyon kadin doktorunda yapip bende cektirdim ve tüp bebek merkeze yolladim. Daha iyi en azindan doktor görüp yorumlaya bilir gitmeden. Garanti elde etmek icin bunu yapmak önemlidir benceşuan aranizda tedavi olana da rabbim yardimciniz olsun diyorum.
Benim türkcem biraz kırık affiniza siğiniyorum![]()
Tiryaki olmamakla birlikte ara sıra içen biriyim. Transfer hazırlığında ve transfer sonrasında hiç içmedim. Ama erken idrar testi yapıp moralim bozulunca ağlayarak hemşireyi aradım ve ben sigara içmek istiyorum dedim. Oda, şu yaşadığın stres sigaradan daha zararlı inan dedi. Neden erken yaptın testi dedi. Sonrada, aramızda kalsın yak bir sigara dedi. şimdi de biraz cozuttum galiba, içiyorum. Bayramdan sonra tekrar bırakacağım.Kızlar bir de merak ediyorum zararlı ama sigara kullanıyor musunuz kullandınız mı bu süreçte
Bunu hiç demeyeydinTiryaki olmamakla birlikte ara sıra içen biriyim. Transfer hazırlığında ve transfer sonrasında hiç içmedim. Ama erken idrar testi yapıp moralim bozulunca ağlayarak hemşireyi aradım ve ben sigara içmek istiyorum dedim. Oda, şu yaşadığın stres sigaradan daha zararlı inan dedi. Neden erken yaptın testi dedi. Sonrada, aramızda kalsın yak bir sigara dedi. şimdi de biraz cozuttum galiba, içiyorum. Bayramdan sonra tekrar bırakacağım.
yok yok böyle birşeye bahane olmak istemem :)Bunu hiç demeyeydiniçmek için bahane arıyorum bende
![]()
Burda da bizim kısmetsizliğimiz diye düşünüyorum. Gündüz kuşaklarında görmüyor musunuz.Kadının her türlü köyü alışkanlığı var. İçki, sigara hatta uyuşturucu yaşları bile geçkin olanlar bakıyorsun vırt vırt doğurmuşlar babaları bile belli değil.Senelerce tüp bebek tedavileri sürecinde minimuma düşürmüştüm hatta 2 sene kadar bırakmıştım sigarayı .. Kadının biri hamileliğinin başından doğuma kadar ve hatta halabebeği ile evimin önünden geçerken posur posur sigara içiyor
neler neler yedik yaaaBurda da bizim kısmetsizliğimiz diye düşünüyorum. Gündüz kuşaklarında görmüyor musunuz.Kadının her türlü köyü alışkanlığı var. İçki, sigara hatta uyuşturucu yaşları bile geçkin olanlar bakıyorsun vırt vırt doğurmuşlar babaları bile belli değil.
Biz ne yapıyoruz aman sağlıklı beslenelim, aman spor yapalım, şu takviye gıdaları alalım, şu şifacının ilaçlarını içelim. Nar suyu iç havuç suyu iç yok incir ye. Bir ara taze yumurta bulayım diye ne dolaştım. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Donasyon bile olmadı ne diyeyim ki. Neyse şu mübarek günlerde isyan olmasın. Rabbimin vardır bir bildiği![]()
Ben kullanıyorum. Donasyon hiç denemedim ama normal tüp bebek tedavimde kullanmistim. O zamanki doktorum bırakmamı istemişti. Bende bırakamayacağımi soylemistim, bırakma düşüncesi bile beni çok strese sokuyor demiştim. Oda o zaman günde 5 tane iç, stres olmaz demişti.Kızlar bir de merak ediyorum zararlı ama sigara kullanıyor musunuz kullandınız mı bu süreçte