• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

5.gün transferi oldum bazen kasıklarımda batma gibi bir his oluyor ama bir de bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ama onu da progestan iğneden de olabilir diye düşünüyorum of beklemek ayrı zormuş allahım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Senin test günün ne zaman cnm? Çok heyecanlandım 😍

Senelerce tüp bebek tedavileri sürecinde minimuma düşürmüştüm hatta 2 sene kadar bırakmıştım sigarayı .. Kadının biri hamileliğinin başından doğuma kadar ve hatta hala 😂 bebeği ile evimin önünden geçerken posur posur sigara içiyor
Aynen katılıyorum. İllaki zararı vardır ama tamamen nasip kısmet bence. Benim arkadaşımda günde 1 paket içerken hamile kaldı, hamileliği boyuncada aynı şekilde içti ve ordan atladı, buradan hopladi maşallah canavar gibi doğurdu😁 başka çocuk istemiyordu, hala aynı hızla içiyordu ve senesine yine hamile kaldı, o hamileliğindede içti, onuda doğurdu maşallah 😁 nasipten öte köy Yok. Ama stres yapmamak önemli bence

Burda da bizim kısmetsizliğimiz diye düşünüyorum. Gündüz kuşaklarında görmüyor musunuz.Kadının her türlü köyü alışkanlığı var. İçki, sigara hatta uyuşturucu yaşları bile geçkin olanlar bakıyorsun vırt vırt doğurmuşlar babaları bile belli değil.
Biz ne yapıyoruz aman sağlıklı beslenelim, aman spor yapalım, şu takviye gıdaları alalım, şu şifacının ilaçlarını içelim. Nar suyu iç havuç suyu iç yok incir ye. Bir ara taze yumurta bulayım diye ne dolaştım. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Donasyon bile olmadı ne diyeyim ki. Neyse şu mübarek günlerde isyan olmasın. Rabbimin vardır bir bildiği 😔🥺
İşte onlar çocukla sinaniyorlar, bizde cocuksuzlukla sinaniyoruz bence. Benim şahsi düşüncem sakınan göze çöp batıyor. Tedaviyi olalım sonrasında normal hayatımıza devam edelim bence. Öteki türlü ister istemez stres oluyor.

neler neler yedik yaaa☹️vallahi taş ye olur deseler onu da yapacaktık!! Sanki olympiyatlara hazırlanıyormuş gibi ne sporlar hayatımda yapmadığım ne varsa…bir ara evde kefir yapmaya kalkışmalar 😩 çok mu üstüne düştük diye bazen düşünmüyor değilim çünkü bu süreçte birçok arkadaş ile tanıştım ilk denemesinde pozitifi gören 3. Gün embriyosu ile evladını kucağına alan… neler neler… çok da isyan etmişliğim var ama dediğin gibi ya geç olup güzel olacak ya da hayırlısı değilmiş diyeceğiz 🥺
Bence de kızlar bu sigara vs ile alakalı asla değil kimler neler yapıyor tabi abartmamak lazım ama çokta kasmamak lazım nasip kısmet biraz rahat olmak önemli ama bizler de o kadar çok mücadele edip uğraşınca insan acaba mı diyor Rabbim hepimizi sevindirsin bence hakeden herkese nasip olsun bizim bebeklerimiz çok kıymetli olacak inşallah bizde bu yolda beraberiz inşallah hep beraber sevincez geçti gitti dicez :)

Ya bir heyecan yaptım işte aşırı silik çıktı
Siz galiba cumartesi 24 ünde transfer oldunuz ben pazartesi 26 sında.cıft konulmustu,hhep sılıktı kac gundur dun aksam kan verdım transferın 6.günü 86 cıktı.6 hazıran da bır daha ver dedı doktor..Sizinde olumlu olur ınsallah

Back
X