Yumurta donasyonu 2024

Doktora göre kaliteli de olsa rahimin içi yaşamaya elverişli değil. Florası bozuluyormuş. Valla ne derlerse tamam dedik. Allah nasip ettikten sonra olur. Rabbim verecekse verecek yani. Vermeyecekse de buna da şükür diyeceğim. Allah'ın bir bildiği vardır elbet.
Sizin yaş kaçtı yumurta donasyon değil mi

Yaşım 46.grçen sene kendi yumurtam ile kimyasal gebelik yaşadım. Sonra doktor değiştirdim. O bana donasyon deneyin kendi yumurtanızla şansınız ℅5 demişti. O yüzden donasyon denedik. Tüm embriyolara pgt, donasyon, transfer ve yıllık dondurma ücreti toplam 7500 eur

Ne kadara maal de
Yaşım 46.grçen sene kendi yumurtam ile kimyasal gebelik yaşadım. Sonra doktor değiştirdim. O bana donasyon deneyin kendi yumurtanızla şansınız ℅5 demişti. O yüzden donasyon denedik. Tüm embriyolara pgt, donasyon, transfer ve yıllık dondurma ücreti toplam 7500 eur
donasyonla sonuç ne oldu

Merhaba arkadaşlar, ben de 4 tüp Bebek denemesi yaptım, pozitif sonuç alamadım. Çikolata kisti ameliyatı geçirmiştim. Amh değerim de 0.01 ve yaşım da 38 bu yüzden artık donasyon düşünüyorum. Tavsiye var mı? Hit ya da cyprus ivf ya da Dünya ivf?

Ben aya hite başladım doğum kontrol hapı kullanıyorum sürecimi anlatırım sonucuna göre istersen beni bekle yada birlikte başlayalım ☺️

Kızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
Şimdi chatgbt ye sordum Türkiye’den aradıklarında yurtdışını arıyorsunuz farklı ücretlendirilecektir diye sesli anons verir diyo. Vermemesi için Uçak moduna alın interneti kullanın diyo. Yani bi nevi telefonunuz kapalı olsun diyo. Bunun başka yolu yokmuş. Otomatik olarak anons verirmiş. Ve bu kötü bi şey. İyice kafam karıştı bu olayda. Anlaşılmasın istiyorum.
Lütfen gidenler net bi bilgi verebilir mi?
Kurban Bayramında bir arkadaş gurubumuzla Kıbrısa gitmiştik. Biz uçak modunda internet üzerinden haberleşirken onlar Turkcelden bir paket almışlar sadece 350 tl ödediler ve 5 gün kullandılar yurtiçinde kullanıyor gibi kullandılar. Arayanlara da bildirim falan gitmedi.

Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 15 Ağustos gibi regl olurum ve o zaman asıl tedavi başlayacak donör yumurta toplama transfer falan tahmini transfer 27 Ağustos falan gibi demişti gülsen hanım tabi zaman ne gösterir nasipse inşallah

Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 15 Ağustos gibi regl olurum ve o zaman asıl tedavi başlayacak donör yumurta toplama transfer falan tahmini transfer 27 Ağustos falan gibi demişti gülsen hanım tabi zaman ne gösterir nasipse inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ben hit ile bugün görüşmek istedim fakat 28 inden sonra görüşme ayarlayabilecekelrini söylediler, hoca yurt dışında olacakmış sanırım. O yüzden karar vermek çok zor. Bu süreçte hassas ve özverili çalışan bir yer arayisindayim, Zorlu süreçler

Arkadaslar eurocare isimli kliniği hiç duymamistim, bir arastirayim dedim çok güzel seyler yazmışlar, yarın orayida bir arayacağım inş. Burada hiç tedavi gören oldu mu?
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben gördüm7. Haftada düşük yaşadım ama yine de herşeyden memnunum

Back
X