Sağ ol canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallahAllah'ım çok şükür olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim çok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım çok teşekkür ederim darısı başına inşallahAllah'ım çok şükür olsun hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim çok sevindim
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah darısı size olsunAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..gözün aydın hayırlı uğurlu olsun
darısı başımıza
![]()
Vallahi inşallah öyledir iyi dediler ama iki hafta sonra inşallah kalp atışını ve keseyi görürüzAy Maşalllah çok sevindim. Ne güzel bir haber bu :)) Değerde çok iyi ama değil mi 500. Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah sağlıkla.
SüperKızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız![]()
Merhaba canım sen naptın verdin mi tekrar yazmayınca merak ettim :)SüperBende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde
Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır
![]()
Yaa verdim ama henuz sonuc cıkmadı,baska testlerde verdim yanında yarın cıkar dediler bekliyorum bugun cıkar muhtemelen,ama kaset testler hergün koyulasarak devam ediyor,bakalım :) iyi bayramlarBu arada bayramınız kutlu olsun kızlar seneye inşallah hepimiz bebeklerimizle olalım onlarla bayram gezmelerine gidelim![]()
Cok sevindim canim. Hayirlisi ile kucaginada alirsin ikizlerini umarim. Darisi tum isteyenlerin basina.Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız![]()
10.gün degeri 528Merhaba canım sen naptın verdin mi tekrar yazmayınca merak ettim :)
Canım çok sevindimKızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız![]()
Selam,benımkıde hatırlardan 26 maystı ,bugun dayanamarım gittim keseleri gördümKızlar 6.hafta kese ve kalp atışı görülür mü sizce
Evet canim görülür ama kalp atişi genelde 7 hafta da duyulur.Kızlar 6.hafta kese ve kalp atışı görülür mü sizce
Hafi gözün aydınKızlar selam benim de ikizler olacak size müjdemi vereyim darısı isteyen herkesin olsun![]()
Öncelikle rahatsız ettiğim için gerçekten özür dilerim çooook uzun zamandır kadınlar kulübü ne girer yorumları okurumTabi ki veririm. Bugün ventus kliniğe evet dedim. Pazartesi istedikleri tahlilleri yaptırmaya başlayacağım![]()
41 yaşındayım geç evlendim geçen sene olumsuz tüp bebek denemem oldu Ekim ayında doğal yolla hamile kaldım gelişimi durdu bu ay denedim genetik teste gönderecektim olmadı bilgi verir misiniz acaba merkezin adı ne fiyat özelden de konuşabiliriz çok zor durumdayım eşimi ikna etmeye çalışıyorum Kıbrıs’ta da var mı şubesi Kıbrıs mı Bakü mü daha iyi acabaArkadaşım merhaba,
Kusura bakma lütfen işlerim den dolayı yoğundum giremedim.
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşım.
Görüştünüz mü acaba nasıl fiyatlarÖncelikle rahatsız ettiğim için gerçekten özür dilerim çooook uzun zamandır kadınlar kulübü ne girer yorumları okurum
İlk defa sizin için size birşey sorabilmek için buraya kaydoldum.
Kibris Ventus düşünüyorsunuz ne yaptınız hangi aşamadasınız
Ben de kibris Ventus düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum süreciniz nasıl ilerliyor
İnşallah bu mesajımı görebilirsiniz
Nerede tedavi oldunuz acaba5.gün transferi oldum bazen kasıklarımda batma gibi bir his oluyor ama bir de bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ama onu da progestan iğneden de olabilir diye düşünüyorum of beklemek ayrı zormuş allahım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin