Yumurta donasyonu 2024

Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız 🐣
Süper 😍😍Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde ☺️Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır 🙏🙏

Süper 😍😍Bende bugün 2.kez değer verecegim :) İnsallah yeni yıla bebişlerle gireriz,tamamına erdirsin insallah rabbimde ☺️Değer cok güzel,ünsallah ikiside hayırlıysa sizin içinde tutunmuslardır 🙏🙏
Merhaba canım sen naptın verdin mi tekrar yazmayınca merak ettim :)

Bu arada bayramınız kutlu olsun kızlar seneye inşallah hepimiz bebeklerimizle olalım onlarla bayram gezmelerine gidelim 🙏
Yaa verdim ama henuz sonuc cıkmadı,baska testlerde verdim yanında yarın cıkar dediler bekliyorum bugun cıkar muhtemelen,ama kaset testler hergün koyulasarak devam ediyor,bakalım :) iyi bayramlar

Kızlar merhaba :) çok şükür 500 çıktı sonucum 2 hafta sonra kese kalp atışı için gidicez çok mutluyum ikisi de tuttu mu biri mi tuttu bilmiyorum ama inşallan sağlıklı hayırlı olsun başka birşey istemiyorum inşallah sizde güzel haber alırsınız 🐣
Cok sevindim canim. Hayirlisi ile kucaginada alirsin ikizlerini umarim. Darisi tum isteyenlerin basina.

Canım çok sevindim🩵 sağlıkla kucağına alırsın inş, darısı başımıza 😊 sen bakü demi tedavi olmuştum cnm?

Tabi ki veririm. Bugün ventus kliniğe evet dedim. Pazartesi istedikleri tahlilleri yaptırmaya başlayacağım ☺️
Öncelikle rahatsız ettiğim için gerçekten özür dilerim çooook uzun zamandır kadınlar kulübü ne girer yorumları okurum
İlk defa sizin için size birşey sorabilmek için buraya kaydoldum.
Kibris Ventus düşünüyorsunuz ne yaptınız hangi aşamadasınız
Ben de kibris Ventus düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum süreciniz nasıl ilerliyor
İnşallah bu mesajımı görebilirsiniz

Arkadaşım merhaba,
Kusura bakma lütfen işlerim den dolayı yoğundum giremedim.
Ben Bakü Medikal Plaza Menekşe hanim donosyan yaptırdım 2 empriyo konuldu şükürler olsun ki ikiside tuttu yarın 7 haftalık olucak keseler göründü yarın kalp atışı duymaya gideceğiz merkez den çok memnun kaldık isterseniz Menekşe hanimin iletişim numarasını paylaşabilirim arkadaşım.
41 yaşındayım geç evlendim geçen sene olumsuz tüp bebek denemem oldu Ekim ayında doğal yolla hamile kaldım gelişimi durdu bu ay denedim genetik teste gönderecektim olmadı bilgi verir misiniz acaba merkezin adı ne fiyat özelden de konuşabiliriz çok zor durumdayım eşimi ikna etmeye çalışıyorum Kıbrıs’ta da var mı şubesi Kıbrıs mı Bakü mü daha iyi acaba

Öncelikle rahatsız ettiğim için gerçekten özür dilerim çooook uzun zamandır kadınlar kulübü ne girer yorumları okurum
İlk defa sizin için size birşey sorabilmek için buraya kaydoldum.
Kibris Ventus düşünüyorsunuz ne yaptınız hangi aşamadasınız
Ben de kibris Ventus düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum süreciniz nasıl ilerliyor
İnşallah bu mesajımı görebilirsiniz
Görüştünüz mü acaba nasıl fiyatlar

5.gün transferi oldum bazen kasıklarımda batma gibi bir his oluyor ama bir de bel ağrısı göğüslerde hassasiyet ama onu da progestan iğneden de olabilir diye düşünüyorum of beklemek ayrı zormuş allahım hepimize gönlümüzdekini nasip etsin
Nerede tedavi oldunuz acaba

Back
X