- 4 Şubat 2015
- 317
- 462
- 303
AminEvet Ventusta tedavi oluyorum. Yarın test günüm o kadar korkuyorum ki. Evde bir tane kaset test var ama korkumdan yapmıyorum. Moralim bozulursa diye. Hafif halsizlik ve böyle hafif baş dönmesi dışında bir belirti de yaşamadım. Allahım çok korkuyorum.Ne olur olmuş olsun bu defa ptg, lpg, likit serum, motor bakim ne varsa yaptırdık yan tedavi olarak.
Çok şükürKızzzzzzlaaaaarrrr ben geldim. Şükürler olsun Rabbimee…cumalar yüzüsuyu hürmetine hepimizin yüzü güldürsün. Kucağını doldursun. Pozitif sonucu aldım çok şükür
Çok teşekkür ederim. Burada çok güzel dualar aldım biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziÇok şükürallahım sağlıkla tamamına erdirsin çok sevindim çok
Amin inşallahÇok teşekkür ederim. Burada çok güzel dualar aldım biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
tabi ki.. mümkün oldukça takipte olacağım.Amin inşallahsağlıkla ilerlesin…bizleri unutma buralarda lütfen arada yaz buraya Umut olmaya devam et
Kızzzzzzlaaaaarrrr ben geldim. Şükürler olsun Rabbimee…cumalar yüzüsuyu hürmetine hepimizin yüzü güldürsün. Kucağını doldursun. Pozitif sonucu aldım çok şükür
Amin canım benim çok teşekkür ederimHayirli olsun arkadasim cok sevindim senin adina saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bekleyen tum arkadaslarimiza olsun saglicakla kucagimiza alalim insallah
Yaaaa çok sevindim cnmKızzzzzzlaaaaarrrr ben geldim. Şükürler olsun Rabbimee…cumalar yüzüsuyu hürmetine hepimizin yüzü güldürsün. Kucağını doldursun. Pozitif sonucu aldım çok şükür
Cnm bu söylediklerin ne için yapılıyor? Hiç duymadım. Bunlarla birlikte ne kadar tuttu tedavi?Evet Ventusta tedavi oluyorum. Yarın test günüm o kadar korkuyorum ki. Evde bir tane kaset test var ama korkumdan yapmıyorum. Moralim bozulursa diye. Hafif halsizlik ve böyle hafif baş dönmesi dışında bir belirti de yaşamadım. Allahım çok korkuyorum.Ne olur olmuş olsun bu defa ptg, lpg, likit serum, motor bakim ne varsa yaptırdık yan tedavi olarak.
AminÇok teşekkür ederim. Burada çok güzel dualar aldım biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Dualarım sizinle.. Rabbim isteyen, dileyen, bu uğurda türlü mücadele veren herkesin sağlıkla kucağını doldursun.Aminhadi şimdi sen bize bol bol Dualar et, hamilelerin duaları kabul olurmuş
canım ilk denemede negatif sonuç alınınca bazı yan tedaviler yapıldı. Bunlardan biri prp. sizin iki tüp kanınız alınıyor ayrıştırılıyor ve rahminize enjekte ediliyor. Bir diğeride likit serum. Bu serum yoğun bakım hastalarına ve organ nakli yapılan hastalara verilen bir serummuş, bağışıklık sisteminizi baskılıyor. Vücud empriyoyu kabul etsin diye. diğer yazdıklarımda laf olsun diye yazdığım şeylerCnm bu söylediklerin ne için yapılıyor? Hiç duymadım. Bunlarla birlikte ne kadar tuttu tedavi?
Git gide fatura kabarıyorcanım ilk denemede negatif sonuç alınınca bazı yan tedaviler yapıldı. Bunlardan biri prp. sizin iki tüp kanınız alınıyor ayrıştırılıyor ve rahminize enjekte ediliyor. Bir diğeride likit serum. Bu serum yoğun bakım hastalarına ve organ nakli yapılan hastalara verilen bir serummuş, bağışıklık sisteminizi baskılıyor. Vücud empriyoyu kabul etsin diye. diğer yazdıklarımda laf olsun diye yazdığım şeyler
PRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildiGit gide fatura kabarıyorprp ne kadar canım bir de bu kez çift embriyo düşünüyordun.. seni galiba teke ikna ettiler
evet ikna ettiler tek empriyoya :)Git gide fatura kabarıyorprp ne kadar canım bir de bu kez çift embriyo düşünüyordun.. seni galiba teke ikna ettiler
PRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildi
Bilgilendirme için çok teşekkürlerPRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildi
Sağlıkla ilerlesin inşallahevet ikna ettiler tek empriyoya :)
Keşke en başta yapsalarmis ya bu testleri. Peki 2. Tedavi ne kadar tuttu cnm, aynı para mı?canım ilk denemede negatif sonuç alınınca bazı yan tedaviler yapıldı. Bunlardan biri prp. sizin iki tüp kanınız alınıyor ayrıştırılıyor ve rahminize enjekte ediliyor. Bir diğeride likit serum. Bu serum yoğun bakım hastalarına ve organ nakli yapılan hastalara verilen bir serummuş, bağışıklık sisteminizi baskılıyor. Vücud empriyoyu kabul etsin diye. diğer yazdıklarımda laf olsun diye yazdığım şeyler
3500 ne? TL mi Euro mu?PRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?