Yumurta donasyonu 2024

Amin emekleriniz boşa gitmesin Allahım bu kadar içten isteyen kullarını görsün hayırlısını nasip etsin dualarımız ve kalbimiz seninle…yarın müjdeli haberlerle buluşmak dileğiyle

Hayirli olsun arkadasim cok sevindim senin adina saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bekleyen tum arkadaslarimiza olsun saglicakla kucagimiza alalim insallah
Kızzzzzzlaaaaarrrr ben geldim. Şükürler olsun Rabbimee…cumalar yüzüsuyu hürmetine hepimizin yüzü güldürsün. Kucağını doldursun. Pozitif sonucu aldım çok şükür

Kızzzzzzlaaaaarrrr ben geldim. Şükürler olsun Rabbimee…cumalar yüzüsuyu hürmetine hepimizin yüzü güldürsün. Kucağını doldursun. Pozitif sonucu aldım çok şükür
Yaaaa çok sevindim cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sende diğer hamile kalanlar gibi gitme olur mu, bizi bilgilendir süreç hakkında

Cnm bu söylediklerin ne için yapılıyor? Hiç duymadım. Bunlarla birlikte ne kadar tuttu tedavi?

Cnm bu söylediklerin ne için yapılıyor? Hiç duymadım. Bunlarla birlikte ne kadar tuttu tedavi?
canım ilk denemede negatif sonuç alınınca bazı yan tedaviler yapıldı. Bunlardan biri prp. sizin iki tüp kanınız alınıyor ayrıştırılıyor ve rahminize enjekte ediliyor. Bir diğeride likit serum. Bu serum yoğun bakım hastalarına ve organ nakli yapılan hastalara verilen bir serummuş, bağışıklık sisteminizi baskılıyor. Vücud empriyoyu kabul etsin diye. diğer yazdıklarımda laf olsun diye yazdığım şeyler

Git gide fatura kabarıyor prp ne kadar canım bir de bu kez çift embriyo düşünüyordun.. seni galiba teke ikna ettiler

PRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildi

PRP için klinik yaklaşık 500 Euro istedi. Ama ben kendi doktoruma yaptırdım. Doktorum 5000 TL'ye yaptı. likit serumun da tanesi 3500 civarı denildi
Bilgilendirme için çok teşekkürler

Keşke en başta yapsalarmis ya bu testleri. Peki 2. Tedavi ne kadar tuttu cnm, aynı para mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…