Yumurta donasyonu 2024

Merhabalar, siz tedavinize devam ediyor musunuz?
Benim de 5. Tedavim olumsuz sonuçlandı.ne yapmaliyim, neyi eksik yapıyorum diye dusunuyorum. Okuyunca yazmak istedim

Ben de baku de ayni merkezde tedavi oldum malesef negatif sonuclandi.Ayni merkezde bidaha yapmayi düşünüyorum.lütfen bana dua edin.Bu tedavide Donörden 22 yumurta toplandi 18 döllendi 2 embryo beş günlüğüye gitti bitane transfer ettim ve malesef tutmadi cok ağladim maddi manevi cok yiprandık inanin şuan arabayi satmayi düşünüyoruz veya kredi cekeceğiz bidaha ayni merkezde yapmak icin.İlk transferimdi be kendime soruyorum neden olmadi bişeymi dikkat etmedim sürekli sebep aradim şimdi kismet nasip diyip kendimi avutuyorum yani anlayacağiniz iyi değilim hala

Adenomyozis endometriozis ve pcosum vardı ercan baştuda tedavi oldum lucrin 3 ay sonra bi daha 3 ay , sükür simdi bebegim kucagımda merak etmeyin dogru tedaviyle hersey mumkun

Arkadaşlar bu donasyon işine nasıl içiniz siniyor benim eşimde 0 sperm var düşünüyorum ama ya bize donör olan kişi ya Türkiye de başka birine de donör olduysa çocuklarımız iler de aşık olurlarsa kardes olmayacaklar mi bu durum nasıl yasal olarak yapılabiliyor başka ülkelerde aklım mantığım almıyor

Adenomyozis endometriozis ve pcosum vardı ercan baştuda tedavi oldum lucrin 3 ay sonra bi daha 3 ay , sükür simdi bebegim kucagımda merak etmeyin dogru tedaviyle hersey mumkun
Transfer öncesinde endometrium kalınlığıniz neydi acaba?

Bana 6.56 dediler yapamayız dediler ısrarla yaptırdım transeferi şuan T+7. Gün ve pozitif haberi aldım
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerledim inşallah. Benim dun 9 mm dediler, 5 mm ve altı olması istemiyormuş sanırım. Yapamayız dediler.. nasıl bir yol izlemek gerekir? Bilgisi olan var mi

Merhaba bende Bakü düşünüyorum araştırma yaptıysanız özelden yazarmisiniz

Merhaba bende Kıbrıs’ta yumurta donasyonu düşünüyorum merkezler hakkında iyi veya kötü deneyimleri olan yazabilir mi

Merhaba, Azerbaycan da yumurta fonasyonu yapan ya da görüşen varsa lütfen üşenmeden yazabilir mi

Merhaba , adenomyozis teşhisini nasıl koydular acaba ? Belirtileriniz var mıydı ?

Belirtim yoktu, endometriozis öyküm vardı.. rahim filminde teşhis komşu. Endometriozis zaten adenomyozis se sebep olabiliyormuş
Ben şok içersindeyim o kadar doktora gittim 7 senedir bir tüp bebeğim negatif oldu suan baska bir doktor bunu fark etti tüp bebek doktorum da değil. Sonra nasıl bir süreç izlediniz ? Laporoskopi oldunuz mu ?

Hangi doktor fark etti ki? Açıkçası 3 ay lucrin Depot kullandırdı doktor. Hormonları baskıladı. Sonrasinda transfer sürecim oldu. 28 Ekim'de oldum transfer.. bugün 10. Gün ve beta 133 geldi.. pazartesi tekrar vereceğim kan.. korkuyorum aslında kimyasal ya da dış gebelik ihtimalinden.. inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Ben şok içersindeyim o kadar doktora gittim 7 senedir bir tüp bebeğim negatif oldu suan baska bir doktor bunu fark etti tüp bebek doktorum da değil. Sonra nasıl bir süreç izlediniz ? Laporoskopi oldunuz mu ?

Ben izmirdeyim tüp bebek doktorum hiç böyle bişiyden bahsetmedi 29 ekim kan günümdü sonucum negatif geldi . İki tane 3. gün embriyosu verildi. Sonra ben bişiylerin böyle çok üzeirnde durulmadığını fark ettim ve alanında uzman bir profa gittim. Fatih Şendağ. direk dedi ki adenomyozisin var . Birsürü ultrason kağıtları verdi elime. Ve sonraki süreç için 3 ay menapoz önerdi.

Bu arada hayırlı olsun bence gayet iyi değeriniz 10. gün 100 üzeri bizim için ideal demişti doktorum. Çok sevindim . İnşallah sağlıkla katlanarak artsın

Bende de 3 ay menepoz sağlandı lucrin depotla... Ameliyat öneren doktorlar varmış, onermeyenler de var.. rahmin çok ellenmemiş olması daha sağlıklı geliyor sanki.. bence Fatih hocayi dinleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…