Kızlar merhaba konuyu az cok açıklık getireyim sanırım eski konular çok fazla okunmuyor.
Ben Baküde tedavi olan ve ikiz gebelik hamile olan biriyim. Zorlu süreçlerden geçtim herkes gibi vazgeçecek duruma kadar geldim sonrasında tamam dedim ama o dönemlerde konuşmadığım klinik kalmadı en son Bakü Medikal Plaza içime sindiği için kararımı bu merkezde verip bir kez şansımızı deneyeceğim dedim.
Bu süreç benim için çok uzun bir süreç oldu ki uzun suredi araştırma içindeydim aylarca da Menekşe hanımla irtibat kurdum sıkılmadan günün hangi saati olursa cevap verdiler en son karar kıldığımizda whatsapp üzerinden aklınızdakiler soruları notun alin yazin dediler sesli ve numaralı olarak cevap vereceğiz dedi ve oylede oldu.
Anlamadığımız yerde tekrardan yeni sorular sorduk yada sesli mesajlari dinledik fiyat bilgisi, otel bilgisi,kac gun kalınacagı ,yumurta dondurma ücreti ,döner ücreti hangi gün transfer yapılacağına kadar net bir şekilde bilgi verildi karar kalındıktan sonra tedavi başlangıcına kadar devam edildi Bükeye gittiğim vakitte ne söylenirse onlar yapıldı eksiği yok artısı benim içim fazla diyebilirim.
Döner ücreti 4000 dolar
Dondurma 250 dolar
Kromozom testi 2500 dolar
Otel de kaldığınız sürece otel ve hastane arası taksi ücretlerini merkez karşılıyor ve otelde sabah kahvaltı dahil ,öğlen ve akşam hariç.
Her hangi bir katalog göstermiyorlar ama.siz gitmeden 20 gün öncesi form dolduruyorsunuz istediğiniz özellikleri yazıyorsunuz ona yakın hangi döner mevcutsa ve doğurganlıkları fazla olan kadınları seçip yumurta alınıyor bunuda sorduğum sorular icinde vardı. Eşim sorduğunda dönerin resmini görebilirmiyiz dediğin de eğer döner izin verirse resmini sizinle paylaşırız dediler sonra ben görmekten vazgeçtim istemedim.
Anlıyorum sizleri ki aynı durumlardan geçmiş kararsız kalmış biri olarak ben Madikal plaza Menekşe hanım, Arzu hanım ve doktorumuz Celalettin Örnek hocamız da cok memnun kalarak ayrıldım tabiki Yüce rabbim nasip ettiği için olmayabilirdi de ama gene benim için merkez olumlu olduğu için altında birsey alamazdım gözümle gördüm ellerinden gelen herseyi yaptılar kızlar. Buraya yazarken bile ilk başlar cok tedirgin oldum reklam yapıyor diye düşünmesinler diye Cuma miniklerimin kalp atışlarını görünce kim nederse dedim ve bizler gibi zorluk çeken kadınlar için deneyimlerimi paylaştım isim vererek. Yüce rabbim nasip ettiği sürece her hangi bir hastalık olmadığı sürece A merkezi, B merkezi önemli değil.
Kızlar lütfen moralleriniz yüksek tutun kimseyi kafanıza takmayın karamsar düşünmeyin ben inanıyorum burda kız kardeş gibi olduk sizler mutlu olduğunuz sürece bende oluyorum ve inanıyorum Rabbım tez zamanda verecek bizlere.
Aklina takılan birsey olursa lütfen yazsin seve seve cevap veririm.