• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu 2024

Ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 15 Ağustos gibi regl olurum ve o zaman asıl tedavi başlayacak donör yumurta toplama transfer falan tahmini transfer 27 Ağustos falan gibi demişti gülsen hanım tabi zaman ne gösterir nasipse inşallah
Merhaba, sizi merak ettim. Tedaviye başladınız mı? Ne durumdasınız?

Üzüldüm, inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız, neden tutmadığı ile ilgili bir aciklama yaptı mi Dr. Nasıl bir süreç planladiniz acaba. Konuşabilir miyiz?
Nedensiz tutmaya bilir ama kalan embriyolarınızda yüzde 80 şansını var dedi doktorla konuşmadım hemşire ile konuştuk

Cok haklısın, hepimiz aynı mucadeledeyiz. Ama pes etmeyip çabamiza devam etmekten başka bir seçeneğimiz yok. Bizi bekleyen bir müjde vardır belkide gelecekte
İnşallah 🤲🏻 donmus tazeden iyi diyorlar ama inşallah bu sefer ki tutar git gel Kıbrıs’a tedavi varımızı yogumuzu döktük 😢

Evet taze 2 embriyo 4aa kalite
Embriyo kalitesi iyiymiş aslında.Sizdeki öykü ne peki? Rahimle alakalı sorun mu vardı? Bende son rahim filminde adenomyozis çıktı. O da embriyo tutunmasını etkiliyormus sanırım. Lucrin iğne verdiler 3 ay kullanmam için. Son ignem bu ayın 23 ünde. Önümüzdeki ay sanırım transfer planlaması yapılacak. Bende çok korkuyorum aslında, maddi manevî çok emek veriyoruz.

Evet var içimi biraz karamsarlık sardı nasip tabi ama bilmiyorum çok üzüldüm yıkıldım heveslenmiştim
Taze transfer olmuşsunuz ama bende dondurulmuşun daha iyi olduğunu duydum..çok ıvf tedavisi gördüm o zamanlar da taze transfer tercih etmek istemiyordum… son bir gayret çok zor biliyorum ama istek de çok büyük… inşallah bu kez sağlıkla evladınıza kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻

Taze transfer olmuşsunuz ama bende dondurulmuşun daha iyi olduğunu duydum..çok ıvf tedavisi gördüm o zamanlar da taze transfer tercih etmek istemiyordum… son bir gayret çok zor biliyorum ama istek de çok büyük… inşallah bu kez sağlıkla evladınıza kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻
İnşallah dondurulmuş var kasım ayı gibi düşünüyoruz Allah büyük 🤲🏻

Embriyo kalitesi iyiymiş aslında.Sizdeki öykü ne peki? Rahimle alakalı sorun mu vardı? Bende son rahim filminde adenomyozis çıktı. O da embriyo tutunmasını etkiliyormus sanırım. Lucrin iğne verdiler 3 ay kullanmam için. Son ignem bu ayın 23 ünde. Önümüzdeki ay sanırım transfer planlaması yapılacak. Bende çok korkuyorum aslında, maddi manevî çok emek veriyoruz.
İnş hayırlı sonuçlar alırsınız🤲🏻 siz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz? Böyle herkese soruyorum kusura bakmayın🙏🏻 tedavi olamadım ben daha parayı toparlamaya çalışıyorum. O arada araştırmaya calisiyorum

Back
X