Kaçıncı gün embriyosu? 3. Gün ise çok erken test için. 4. Günde 5. Gün embriyosun da da pozitif çıkmaz. 4 embriyo mu transfer ettiler?Merhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Bir de bölünme ihtimalini hesaba katarsak 8'e kadar yolu var.Ne yaptınız kız dördü de tutarsa Allah yardımcınız olsun, iyi cesaret. Neden dört tane istediniz?
3 cü gün embriyosu. Evet canım 4 embriyo transferi oldu hepsi 8/1 kalite dediler iyi kaliteymiş dediler. Ben a b c olarak bildiğim içon anlamadım. 4 embriyom ise donduruldu onlar da orta kaliteymişKaçıncı gün embriyosu? 3. Gün ise çok erken test için. 4. Günde 5. Gün embriyosun da da pozitif çıkmaz. 4 embriyo mu transfer ettiler?
Aslında 4 tanesini yapcaklarını bilmiyodum bu ilk denemem doktor diğer hastalara 2-3 transfer etdi ama bana 4 :) tutma ihtimalı ne kadardır acaba illaki bir tanesi tutar dimi?Ne yaptınız kız dördü de tutarsa Allah yardımcınız olsun, iyi cesaret. Neden dört tane istediniz?
Ama mesela az önce de kasıkda iğne gibi batmam oluyo. Bide bu gece normal de hep üşüyen biriyim ama çok sıcaktı sıcaklıktan yatamadım kocam hayr normal dedi oda ısısı ama ben yok sıcakııkdan boğuluyorum dedim pencereyi felan açtımKaçıncı gün embriyosu? 3. Gün ise çok erken test için. 4. Günde 5. Gün embriyosun da da pozitif çıkmaz. 4 embriyo mu transfer ettiler?
Merhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Merhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
hangi doktorta gitmistinMerhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Ben Azerbaycanda yaptrdım zaten burda yaşıyorum. Celaletdin Örnek doktorumun ismi.sizin parayla toplam 54.800 tl tutduhangi klinik nekadar para gitti tam kalma ucak falan
cok iyi tutmus kıbrısta 100 bini tutuyor yol konaklaöa hariç kactane emrio konuldu kacı tuttuBen Azerbaycanda yaptrdım zaten burda yaşıyorum. Celaletdin Örnek doktorumun ismi.sizin parayla toplam 54.800 tl tutdu
Daha belli değil canım 4 embrio konuldu 8/1 kalitedecok iyi tutmus kıbrısta 100 bini tutuyor yol konaklaöa hariç kactane emrio konuldu kacı tuttu
Donordan 15 yumurta toplandı 12si döllendicok iyi tutmus kıbrısta 100 bini tutuyor yol konaklaöa hariç kactane emrio konuldu kacı tuttu
Daha belli değil canım 4 embrio konuldu 8/1 kalitede
Donordan 15 yumurta toplandı 12si döllendi
4 cok riskli değilmiDaha belli değil canım 4 embrio konuldu 8/1 kalitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?