Canım tansiyon aletin varsa Bi ölçün evde bünyen zayıf olabilir dinlen uyu boşver sağlıklı olsunda minikler gerisi boşKızlar iyi akşamlar bende inanılmaz halsizlik dengesiz bir ruh halim var ifade edemiyorum ama sürekli yatmak istiyorum yattigim halde yeterli gelmiyor öyle diyeyim. Bayramdan sonra gideceğim nasipse hastaneye kese bebek görünmesi icin çok korkuyorum yaşadıklarım psikolojik mi yoksa yasayaniniz var mı idiaksi birşey olacak diye çok tedirginim
Ah bir gorebilseydik minigimi dayanırım zaten de tedirginlikde mahvediyor beniCanım tansiyon aletin varsa Bi ölçün evde bünyen zayıf olabilir dinlen uyu boşver sağlıklı olsunda minikler gerisi boş
Sonucunuz nasıl oldu ..Münür şago
doktorum münür neydi, münür şago
3 embriyo üçü de tutundu, hatta şu an dört kalp atışı gördük.Sonucunuz nasıl oldu ..
Merkez ismi nedir ..maşallah rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin3 embriyo üçü de tutundu, hatta şu an dört kalp atışı gördük.
Daha önce yazmıştım size, münür şago diye.Merkez ismi nedir ..maşallah rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gynolife de mi görev yapiyorDaha önce yazmıştım size, münür şago diye.
Merhaba sizin dueumunuz ne oldu acaba?Selam arkadaşlar benim durumum da belli oldu bende pozitif oldum ama bu akşam aşırı kanamam oldu Dr u aradım hemen Bi iğne daha yaptırmamı söyledi yaptırdım baya bi kanama oldu yatçan dedi ama ağrı kanama çok oldu halada oluyor ağrım ve kanamam bende donosyon yaptırmıştı biliyorsunuz 6 haftalıktım bu hafta içi kese için gidecektim sanırım düşük yaptım adetim de bile böle kanama yaşamadım ben ki adet kanamam azdır benim çok üzgünüm şuan eşimde çok üzüldü Dr um sabah gelin Bi bakalım usg ile dedi ama hiç umudum yok çok güzel gidiyordu ara ara ağrılarım oluyordu ama zaten hep uzanıyorum hergün kalçadan progestan iğnem olmasına rağmen bunu yasadım nasipte yokmuş ne diyelim Rabbim sizlerinkini sağ salim kucağınıza aldırsınben artık yaptırmam evlat edinmeye başvurduk ordan beklicem evladımı bu benim 10. Tül bebek deneyiyimdi..
O zaman yaşadığım düşükmüş malesef şuan hamile değilimMerhaba sizin dueumunuz ne oldu acaba?
Çok geçmiş olsunO zaman yaşadığım düşükmüş malesef şuan hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?