İğneler bende de var ama bilmiyorum canım yani hiç belirtisi hatta hala bile bi belirti yok ki hamilelikle ilgili)Bende iğneler var onların ağrısı mı batma mı bilmiyorum çünkü çok ağrıtan bir batma yok kramp gbide değilKorkuyorm ya tutmazlarsa
Hayırlısı inşallah Emeğinizin boşa gitmesin inşallah. Bel ağrısı normal mi bilgin var mıİğneler bende de var ama bilmiyorum canım yani hiç belirtisi hatta hala bile bi belirti yok ki hamilelikle ilgili)
Normal canım .bize transferden sora kağıt verdiler orda bel kasık karın ağrılarının olması normal yazmışdıHayırlısı inşallah Emeğinizin boşa gitmesin inşallah. Bel ağrısı normal mi bilgin var mı
Benim felaket bacaklarıma vuruyor o derce mi oluyor bilmiyorum kiNormal canım .bize transferden sora kağıt verdiler orda bel kasık karın ağrılarının olması normal yazmışdı
Bende ağrımadı canımBenim felaket bacaklarıma vuruyor o derce mi oluyor bilmiyorum ki
Hayırlısı olsun inşallah herkesin vücut yapısı direnci farklı Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallahBende ağrımadı canım
Amin canımHayırlısı olsun inşallah herkesin vücut yapısı direnci farklı Rabbim emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah
Merhaba donasyon yapmayı düşünüyoruz. Genellikle Kıbrısa gidiyor herkez. Azerbaycan nasıl. Hangi merkezde ysptınız? Embriyo donasyon fiyatı ne kadar? Laboratuvar ve embriyologlar iyi mi bilgi verebilirsen sevinirim. Teşekkürler.Amin canım
Ben ilk kez yaptrdım ilkinde tutdu zaten A kalite 4 embiro transfer edildiMerhaba donasyon yapmayı düşünüyoruz. Genellikle Kıbrısa gidiyor herkez. Azerbaycan nasıl. Hangi merkezde ysptınız? Embriyo donasyon fiyatı ne kadar? Laboratuvar ve embriyologlar iyi mi bilgi verebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
@Merhaba donasyon yapmayı düşünüyoruz. Genellikle Kıbrısa gidiyor herkez. Azerbaycan nasıl. Hangi merkezde ysptınız? Embriyo donasyon fiyatı ne kadar? Laboratuvar ve embriyologlar iyi mi bilgi verebilirsen sevinirim. Teşekkürler.
merhaba hamilelik nasıl geçiyor:) benim transfer sonrası 8. Günüm hafif kasık ağrıları var lekelenme olmadı test yapayım mı senceMerhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Merhaba daha bi şey hissetmiyorum ki@
merhaba hamilelik nasıl geçiyor:) benim transfer sonrası 8. Günüm hafif kasık ağrıları var lekelenme olmadı test yapayım mı sence
inşallahMerhaba daha bi şey hissetmiyorum kilekelenme bende de olmadı canım burda bi arkadaş olmaması iyi demişdi . Bence çıka da bilir çıkmaya da bilir canım testde. Menim 7ci gün testimde çok çok silik çıkmışdı mesela. İstersen yap ama çıkmazsa bile üzülme çıkmaması normal zaten
Amin canım inşallahinşallahyarın gideceğim bende Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Selam. bakü medikal plaza ve Pıetra global aynı hastanemi.Bakü medikal plazada kaçtane tüp bebek merkezi var anlamadımMerhaba biz Azerbaycanda yaşadığımız için burda yaptrdk Baku Medical Plaza hastanesinde. Toplam 61.425 tl yaptı .ama siz yinede instagramda dr.celalettinornek yazıp fiyat ala bilirsiniz
Pietra globalı bilmiyorumSelam. bakü medikal plaza ve Pıetra global aynı hastanemi.Bakü medikal plazada kaçtane tüp bebek merkezi var anlamadım
Merhaba hayırlı olsun sonucunuz ne oldu acaba benimde cumartesi günü transferim var bir aksilik çıkmaz ise Kıbrıs ta..Merhaba ne yaptınız sonucunuz nedir bende inşallah bugün kıbrısta transfer olacağım bol duaya ihtiyacım var
Merhaba siz açmıştınız değilmi bu konuyu sonucunuz olumlu olmuş sanırım kaçıncı gün test yaptınız birde neler yediniz transfer sonrası hayırlı olsunMerhaba daha bi şey hissetmiyorum kilekelenme bende de olmadı canım burda bi arkadaş olmaması iyi demişdi . Bence çıka da bilir çıkmaya da bilir canım testde. Menim 7ci gün testimde çok çok silik çıkmışdı mesela. İstersen yap ama çıkmazsa bile üzülme çıkmaması normal zaten
Sonucun ne oldu arkadaşım umarım olumlu olmuştur kıbrısta mı yaptırmıştın donosyonu..?inşallahyarın gideceğim bende Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
MERHABA EVER DÜN AKŞAM YAPTIM TESTİ :) OLUMLUYUZ İNŞALLAH DİLERİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :) . 10 GÜN FULL DİNLENDİM İLAÇLARA ÇOK DİKKAT ETTİM. YUMURTA MEKMEZ CEVİZ SAĞLIKLI BESLENMEYE DİKKAT ETTM CNM. KİMDE YAPTIRACAKSNSonucun ne oldu arkadaşım umarım olumlu olmuştur kıbrısta mı yaptırmıştın donosyonu..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?