Maşallah hayırlı olsun 4 emriyo mu transfer edildi canım nelere dikkat ettin ne yedin içtin yaz bizede benimde cumartesi günü nasip olursa kıbrısta transferimPozitif
2si tutmuş canım ikizlerAa cok sevindim. 4ü de tuttumu
Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Yumurta donasyon fiyatı 4000 euro dediler bize. Siz 61 tl. vermişsiniz. 4000 euro 90.000 tl. yapıyor. Bize neden çok fiyat verdiler.2si tutmuş canım ikizler
Yurtdışı olduğunuz için ola bilirTebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Yumurta donasyon fiyatı 4000 euro dediler bize. Siz 61 tl. vermişsiniz. 4000 euro 90.000 tl. yapıyor. Bize neden çok fiyat verdiler.
Baüi medikal plazada, kaç tane tüp bebek merkezi var. Siz donasyon yaptırdığınız merkezin telefon numarasını verirmisinizYurtdışı olduğunuz için ola bilir
Bizimki de 5.500 euro bizimki sizden de çok malesef orası oyleymiş sonu hayırlı olsun..Tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Yumurta donasyon fiyatı 4000 euro dediler bize. Siz 61 tl. vermişsiniz. 4000 euro 90.000 tl. yapıyor. Bize neden çok fiyat verdiler.
Sana dört tane çok demiştim bugün 3 tane bana transfer ettiler, şimdi ben de heyecanla hayırlı haberlerimi bekliyorum.Merhaba.18 mayısda yumurta donasyonu yaptırdım. Transfer gününü sayarsak bu gün 5ci günüm. İlk gün transferden sora 1 saat sora iğne gibi sol tarafıma sancı giriyodu. Başqa belirti olacak bi durum yok. 4 embrion transfer etdiler.8/1 kalitesinde. Bu gün dayanamayıp idrar testi yaptım ama negatif. Araştırmalarımdaysa 70-80 % tutma ihtamili çok yazıyor yumurta donasyonunda. 26 yaşındayım.
Kıbrıs'ta bize embriyo donasyonu 6000 euro fiyat verildi. Fakat bi seçenek daha sundular, hazır donmuş embriyo varmış. Size uyan özelliklere göre varsa o embriyoları kullanırsak 4500 euro olur dediler. Bizde kararsısız. Bu hazır embriyolar kaliteli olurmuSana dört tane çok demiştim bugün 3 tane bana transfer ettiler, şimdi ben de heyecanla hayırlı haberlerimi bekliyorum.
Kıbrıs'ta bize embriyo donasyonu 6000 euro fiyat verildi. Fakat bi seçenek daha sundular, hazır donmuş embriyo varmış. Size uyan özelliklere göre varsa o embriyoları kullanırsak 4500 euro olur dediler. Bizde kararsısız. Bu hazır embriyolar kaliteli olurmuBizimki de 5.500 euro bizimki sizden de çok malesef orası oyleymiş sonu hayırlı olsun..
İnşallah güzel haberler alırsın canımSana dört tane çok demiştim bugün 3 tane bana transfer ettiler, şimdi ben de heyecanla hayırlı haberlerimi bekliyorum.
Tabiki ben instagramdan ulaştım onlara sayfasını vereyim sizeBaüi medikal plazada, kaç tane tüp bebek merkezi var. Siz donasyon yaptırdığınız merkezin telefon numarasını verirmisiniz
Merhaba sonucunuz nedir acabaBen Azerbaycanda yaptrdım zaten burda yaşıyorum. Celaletdin Örnek doktorumun ismi.sizin parayla toplam 54.800 tl tutdu
Pozitif canımMerhaba sonucunuz nedir acaba
GÖZÜN AYDIN CNM DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA :) . BETAN KAÇ ÇIK İLK VE SONRASINDA ?2si tutmuş canım ikizler
BİLMİYORUM CNM İNAN KİBizde yumurta donasyonu yaptırıyoruz ilk gün 8 3. Gün 2 embriyo kaldı dediler açıkçası kalitesiz olacağını düşünüyorum belki sizin de bilginiz vardır sizcede öyle değil mi
İlk 274 diğerinde 714 çıktı canımGÖZÜN AYDIN CNM DARISI İSTEYEN HERKESİN BAŞINA :) . BETAN KAÇ ÇIK İLK VE SONRASINDA ?
Transfer oldum döndüm canımBİLMİYORUM CNM İNAN Kİ
hangi klinikSana dört tane çok demiştim bugün 3 tane bana transfer ettiler, şimdi ben de heyecanla hayırlı haberlerimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?