Yumurta donasyonu

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza bende hafta sonu cumartesi dendi bakalım bugun neupogen ve progestan iğneleri yaptım progestan kalçadan hergün siz neler kullandınız ilaç olarak ama bana çok yan etki yaptı bugun çok fenayım vucudum resmen yanıyor ve vucut ağrısı halsizlik baş ağrısı tansiyonum yükseliyor burdaki drum boş su iç yat dedi.. Sizde bişey oldumu bu iğnelerden acaba
Merhaba neupogen iğneyi rahim içinemi enjekte ediliyor banada yapılcak hastanede vurulcam ağrılı bir işlemmi ?

Hayır göbekten kendiniz yapıyorsunuz aynı kan sulandırıcı iğne gibi hazır enjektörde hiç korkmayın hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim bana hemşire hastanede yapılcak dedi ondan biraz korktum nasıl bir işlem olduğnu bilmediğim için
Sizin sonuç ne oldu?

Teşekkür ederim bana hemşire hastanede yapılcak dedi ondan biraz korktum nasıl bir işlem olduğnu bilmediğim için
Sizin sonuç ne oldu?
Hastanede neden yapıyorlar anlamadım bana transferden önce gün verdi Dr ozaman yapmıştım tek seferlik zaten.. Daha sonucum belli değil test günüme var daha hangi merkezde yaptırcaksınız siz..

Hastanede neden yapıyorlar anlamadım bana transferden önce gün verdi Dr ozaman yapmıştım tek seferlik zaten.. Daha sonucum belli değil test günüme var daha hangi merkezde yaptırcaksınız siz..
Iğne rahimden yapıldı bugün transferimin 3. Günü A life hastanesindeyim Ankara

Iğne rahimden yapıldı bugün transferimin 3. Günü A life hastanesindeyim Ankara
Anladım canım demekki rahim içine de uygulanan bir iğne bana göbekten yap dendi bide makrofaj aşısı da deniliyor ona hayırlısıyla sonuç almanı nasip etsin Rabbim.. 🤲

Kızlar iyi akşamlar bende inanılmaz halsizlik dengesiz bir ruh halim var ifade edemiyorum ama sürekli yatmak istiyorum yattigim halde yeterli gelmiyor öyle diyeyim. Bayramdan sonra gideceğim nasipse hastaneye kese bebek görünmesi icin çok korkuyorum yaşadıklarım psikolojik mi yoksa yasayaniniz var mı idi 😔aksi birşey olacak diye çok tedirginim😔

Back
X