- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
Merhaba! hangi klinik kactane transfer edildiTransfer oldum döndüm canımbakalım beklemedeyiz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba! hangi klinik kactane transfer edildiTransfer oldum döndüm canımbakalım beklemedeyiz
![]()
2 tane transfer edildi dünya ivf de oldum Kıbrıs'ta canım bugün ikinci günümMerhaba! hangi klinik kactane transfer edildi
Doktor münür Şago.hangi klinik
RABBİM KUCAĞINA NASİP ETSİN CANIM. GEÇMİŞ OLSUN BU ZOR GÜNLER İNŞ.. :)Transfer oldum döndüm canımbakalım beklemedeyiz
![]()
CANIM PEKİ KAÇINCI GÜN DEĞERLERİ BUNLAR. BİDE ŞİMDİ AKINTIN OLUYOR MU VAJİNAL FİTİL KULLANIYORMUSUN.İlk 274 diğerinde 714 çıktı canım
Amin canım Allah razı olsunRABBİM KUCAĞINA NASİP ETSİN CANIM. GEÇMİŞ OLSUN BU ZOR GÜNLER İNŞ.. :)
9-11ci gün değerleri canım. Fitil kullanıyorum. Dün lekelenmem oldu onun için artık gün içinde iki kez kullanıyorumCANIM PEKİ KAÇINCI GÜN DEĞERLERİ BUNLAR. BİDE ŞİMDİ AKINTIN OLUYOR MU VAJİNAL FİTİL KULLANIYORMUSUN.
Bende iki kere kullanıyırm benimde değerlerim yüksek çıktı kesen göründü mü ? Kaçıncı gün görünüyor bilgin var mı9-11ci gün değerleri canım. Fitil kullanıyorum. Dün lekelenmem oldu onun için artık gün içinde iki kez kullanıyorum
Merhaba neupogen iğneyi rahim içinemi enjekte ediliyor banada yapılcak hastanede vurulcam ağrılı bir işlemmi ?Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza bende hafta sonu cumartesi dendi bakalım bugun neupogen ve progestan iğneleri yaptım progestan kalçadan hergün siz neler kullandınız ilaç olarak ama bana çok yan etki yaptı bugun çok fenayım vucudum resmen yanıyor ve vucut ağrısı halsizlik baş ağrısı tansiyonum yükseliyor burdaki drum boş su iç yat dedi.. Sizde bişey oldumu bu iğnelerden acaba
Hayır göbekten kendiniz yapıyorsunuz aynı kan sulandırıcı iğne gibi hazır enjektörde hiç korkmayın hayırlısı olsun.Merhaba neupogen iğneyi rahim içinemi enjekte ediliyor banada yapılcak hastanede vurulcam ağrılı bir işlemmi ?
Teşekkür ederim bana hemşire hastanede yapılcak dedi ondan biraz korktum nasıl bir işlem olduğnu bilmediğim içinHayır göbekten kendiniz yapıyorsunuz aynı kan sulandırıcı iğne gibi hazır enjektörde hiç korkmayın hayırlısı olsun.
Hastanede neden yapıyorlar anlamadım bana transferden önce gün verdi Dr ozaman yapmıştım tek seferlik zaten.. Daha sonucum belli değil test günüme var daha hangi merkezde yaptırcaksınız siz..Teşekkür ederim bana hemşire hastanede yapılcak dedi ondan biraz korktum nasıl bir işlem olduğnu bilmediğim için
Sizin sonuç ne oldu?
Hangi merkez 4000 Euro dedi sizeTebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin. Yumurta donasyon fiyatı 4000 euro dediler bize. Siz 61 tl. vermişsiniz. 4000 euro 90.000 tl. yapıyor. Bize neden çok fiyat verdiler.
Hangi mezkezle görüştünüzSana dört tane çok demiştim bugün 3 tane bana transfer ettiler, şimdi ben de heyecanla hayırlı haberlerimi bekliyorum.
doktorum münür neydi, münür şagoHangi mezkezle görüştünüz
Iğne rahimden yapıldı bugün transferimin 3. Günü A life hastanesindeyim AnkaraHastanede neden yapıyorlar anlamadım bana transferden önce gün verdi Dr ozaman yapmıştım tek seferlik zaten.. Daha sonucum belli değil test günüme var daha hangi merkezde yaptırcaksınız siz..
Anladım canım demekki rahim içine de uygulanan bir iğne bana göbekten yap dendi bide makrofaj aşısı da deniliyor ona hayırlısıyla sonuç almanı nasip etsin Rabbim..Iğne rahimden yapıldı bugün transferimin 3. Günü A life hastanesindeyim Ankara
Amin insallah rabbim isteyen herkese versin kimsenin emeğini boşa cìkarmasınAnladım canım demekki rahim içine de uygulanan bir iğne bana göbekten yap dendi bide makrofaj aşısı da deniliyor ona hayırlısıyla sonuç almanı nasip etsin Rabbim..![]()