- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi SchonerDuft
Evet kullandım ama normal bir folik asit ilacı benceSiz kullandınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kullandım ama normal bir folik asit ilacı benceSiz kullandınız mı?
Kaç ay kullandınız, faydasını gördünüz mü?Evet kullandım ama normal bir folik asit ilacı bence
Hepsini birden kullanmak ağır gelmez mi bir birleriyle etkileşimleri vs?Merhaba canim bende kuenzimq10 balikyagi ve dhea..bunun yani sira..devit damla olanindan d vitamini..ve saf arisutu egricayirin..birde inofolic kombi toz olanindan kullaniyorum..bu bahsettigin vitamini duydum..hic denemedeim..ama benim kullandigim seylerden mi oldu bilmiyorum..bu kullandiklarimi 3. Tedavimde kullandim..hem yumurta sayim artti..hemde embiyo kalitem..suan 4. Tedaviye hazirlaniyorum..yine aynilarini kullaniyorum..
Canim daha once kullandim..hic agir gelmedi.gayet saglikli bi sekilde 3 ay kullandim..hatta 4 ay..yumurta sayim 1.2 iken ..4.5 e cikti..toplanirkende hep bir yumurtam toplnmisti..ve 3. Gun transferi olmustum o bir yumurta embriyo ile..3. Tedavimde..3 yumurtam toplandi..3ude dollendi..4. Gune 2 si gitti..5. Gune 1 tanesi kalmisti..kimyasal oldu oda..umraim bu sefer..kucagima almayida nasip eder ...rabbim..Hepsini birden kullanmak ağır gelmez mi bir birleriyle etkileşimleri vs?
Inş canım hayırlısıyla kucağına almak nasıl olur.Canim daha once kullandim..hic agir gelmedi.gayet saglikli bi sekilde 3 ay kullandim..hatta 4 ay..yumurta sayim 1.2 iken ..4.5 e cikti..toplanirkende hep bir yumurtam toplnmisti..ve 3. Gun transferi olmustum o bir yumurta embriyo ile..3. Tedavimde..3 yumurtam toplandi..3ude dollendi..4. Gune 2 si gitti..5. Gune 1 tanesi kalmisti..kimyasal oldu oda..umraim bu sefer..kucagima almayida nasip eder ...rabbim..
Canim sadece kuenzimq10 balikyagi ve dhea doktorumun 3 aylik verdigi tesavi oncesi takviyelerdi..ben ot cope cok inanmiyorumm...arisutunu ve inofolik combi toz olanini kendim kullandim..d vitaminini hemsireme sormustumm kullanabilirsin demisti..d vitamini onemli..benim d vitamini degerim..cok dusuk olmasada biraz dusuktu..Inş canım hayırlısıyla kucağına almak nasıl olur.
Peki sen bunları öneri ile mi aldım?
Ben prowomen kullanıyorum sadece onu bilir misin?
Sıkıntı neymiş dr tüpü söyledi?Canim sadece kuenzimq10 balikyagi ve dhea doktorumun 3 aylik verdigi tesavi oncesi takviyelerdi..ben ot cope cok inanmiyorumm...arisutunu ve inofolik combi toz olanini kendim kullandim..d vitaminini hemsireme sormustumm kullanabilirsin demisti..d vitamini onemli..benim d vitamini degerim..cok dusuk olmasada biraz dusuktu..
Prowomeni duydumm..ama hic kullanmadim..canim..doktorumun bana verdigi tedaviyi uyguladim..prowomeni kullanmama sebebim..zaten kuenzim q10 felan kullaniyodum..asiri vitamin zararli olabilir diye dusundugum icin kullanmadim..insallah canim..rabbim cumlemizin..emeklerini bosa cikartmasin..Inş canım hayırlısıyla kucağına almak nasıl olur.
Peki sen bunları öneri ile mi aldım?
Ben prowomen kullanıyorum sadece onu bilir misin?
Canim benim ileri yas ve rezerv azligi durumum var..esimde problem yok..ama onada..aklima geldikce keciboynuzu pekmezi iciriyorum..hatta proxeed diye bi vitamin var erkekler icin..onuda alicaz onumuzdeki gunlerde..Sıkıntı neymiş dr tüpü söyledi?
Sizdeki peki sikinti ney canim..Sıkıntı neymiş dr tüpü söyledi?
Benim yaş aralığım canım 44, ara vermiştik kardeş için uzun süre, dr lar bu yaşlar için zor der derler hamile kalmaya.Sizdeki peki sikinti ney canim..
Bende ileri yaş, senin yaş kaç? Hormonlara baktıktan sonra tüpe yöneldi sanırım dr?Canim benim ileri yas ve rezerv azligi durumum var..esimde problem yok..ama onada..aklima geldikce keciboynuzu pekmezi iciriyorum..hatta proxeed diye bi vitamin var erkekler icin..onuda alicaz onumuzdeki gunlerde..
Amin canım inş.Prowomeni duydumm..ama hic kullanmadim..canim..doktorumun bana verdigi tedaviyi uyguladim..prowomeni kullanmama sebebim..zaten kuenzim q10 felan kullaniyodum..asiri vitamin zararli olabilir diye dusundugum icin kullanmadim..insallah canim..rabbim cumlemizin..emeklerini bosa cikartmasin..
Canimmm..hakkaten zor..ama hala..adet oluyosan..cokta zor degil...en azindan mucadele etmek icin..zaman var demektir..bende 40 ima aylarim kaldi..allahim..melegini esirgesin..hersey 1 sperm 1 yumurtadan ibaret..peki dusunuyomushn tup bebekBenim yaş aralığım canım 44, ara vermiştik kardeş için uzun süre, dr lar bu yaşlar için zor der derler hamile kalmaya.
Tedaviye geçmedim, inş olur, nasip bundan sonrası ne diyeyim.
Hayir tatlim..ama bazen enteresan..1 tane zeytinyaginda bekletilmis incir tuketiyorum..ot cope inanmiyorum..ama daha onceden kalma bunlar..o mesela inanilmaz sanci yaomisti..incir...Amin canım inş.
Bu ek takviyeler yumurtlama zamanında şancı yapıyor mu yumurtalıklarında?
Canim benim amh cok dusuktu..fsh ta cok yuksekti..37 yasimda evlendim..38 imdede tup bebek tedavilerine giridim..son 1 senede 1 asilama 3 tup tesavisi oldum..ama en bilincli oldugum 3. Denememdi..daha onceki 2 tesavimi mesela 1 ay arayla yapmistim..takviye almadan..suanda da cok bilincli oldugumu dusunuyorum...Bende ileri yaş, senin yaş kaç? Hormonlara baktıktan sonra tüpe yöneldi sanırım dr?
Benim 40 ima 2 ay var...tabi ..ileri yas olunca..1 sene once basladim tedavilerimee..1 senelik evliydim ozman direk beni tu tedavisine aldilar..ilk tedavimde yumurtam erken catladigi icin..asilamaya cevirdiler...Bende ileri yaş, senin yaş kaç? Hormonlara baktıktan sonra tüpe yöneldi sanırım dr?
Rabb'im çok bekletmeden versin inş.Benim 40 ima 2 ay var...tabi ..ileri yas olunca..1 sene once basladim tedavilerimee..1 senelik evliydim ozman direk beni tu tedavisine aldilar..ilk tedavimde yumurtam erken catladigi icin..asilamaya cevirdiler...
Fsh kaçtı, kaç olması gerekiyormuş kalabilmek için?Canim benim amh cok dusuktu..fsh ta cok yuksekti..37 yasimda evlendim..38 imdede tup bebek tedavilerine giridim..son 1 senede 1 asilama 3 tup tesavisi oldum..ama en bilincli oldugum 3. Denememdi..daha onceki 2 tesavimi mesela 1 ay arayla yapmistim..takviye almadan..suanda da cok bilincli oldugumu dusunuyorum...