- 25 Mayıs 2022
- 1.720
- 503
- 73
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Merhaba bende aynı durumdayım yaşım 33 amh 0,43 4 yumurta toplandı sadece 1 tanesi olgun geldi maalesef konuyu takipdeyim bende beslenme va olarak öneriler olursa uygulayalım inşallah bana yumurta,havuç,çiğ badem,çiğ fındık,avokado,çiğ kabak çekirdeği,kefir vs önerildi ama ona rağmen sonucum bu şekilde geldiÖncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Bugün devlet hastanesinde normal kadın doğum doktoruna gittim. Amh düşük tüp bebek denedik vs dedim. Takviye vs siz yazar mısınız diye sordum. İlaçla, takviye ile olacak bir şey değil, iyi bir inferlite uzmanına gidin, dedi. Bunun dışında ben de 3 tedavi 3 opu geçirdim. Hep kaltiesiz yumurta
Şu an kendim arı sütü polen’i sabahları bir kaşık yiyorum. Care Up KDN Plus sirke hayıt otu vs var içinde. Onu içiyorum.
Bende arı sütü polen propolis bal karışımına başladım 10 gündür. 3 ay tüketmeyi düşünüyorum. Çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Kuru incir falan yemeyi düşünüyorum. Ya bide bir tane jel var biliyomusunuz kızlar ilişki öncesi vajene sıkılıyor çok güzel yorumlar var tabi ovulasyon testi ile birlikte kullanılıyor. Bu süreçte denenebilir. Zaten bugün yiyip içtikleri 3 ay sonraki yumurtayı etkiliyomus. Havuç suyu kürü incir veya inciri kaynatıp içmek, pekmez limon su karisimi d vit OMEGA 3 falan etkili avakado ve somon da önemli. O hayıt otu kdn pls onu Trendyol da gördüm de prolaktin i çok düşürmüyor mu yaMerhaba bende aynı durumdayım yaşım 33 amh 0,43 4 yumurta toplandı sadece 1 tanesi olgun geldi maalesef konuyu takipdeyim bende beslenme va olarak öneriler olursa uygulayalım inşallah bana yumurta,havuç,çiğ badem,çiğ fındık,avokado,çiğ kabak çekirdeği,kefir vs önerildi ama ona rağmen sonucum bu şekilde geldi
Memnun kaldınız mı canım rezerv mi düşüktüGünde bir tane eşli kullanmıştık. Doktor bir de Redostim vermişti.
Bir bakayım ona canimCanım senin sorunun için Kevser kurnaz var tüp bebek beslenmesi vs bunlara bakıyor bi onunla iletişime geçsene verdiği listelerle çoğu insanın yumurta kalitesi düzeliyor amh yükseliyor doğal gebelik oluşabiliyor yada kaliteşi yumurta toplanıyor.
Ben onu insgtamdan takip ediyorum tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum kendimce bi bak istersen
Arı sütünü falan da çok duydum onuda mı trendyol dan aldınız ben hiç kullanmadım o jeli hiç bilmiyorum ben valla ya birde her ay birbirini de tutmuyor bir önceki ay 7 yumurta vardı tedaviye başlayamadık bir tanesi diğerlerinden büyük diye mesela gerçi sayı değilde mesele kalite biz kaliteye yönlenmemiz gerekiyorBende arı sütü polen propolis bal karışımına başladım 10 gündür. 3 ay tüketmeyi düşünüyorum. Çiğ kabak çekirdeği tüketiyorum. Kuru incir falan yemeyi düşünüyorum. Ya bide bir tane jel var biliyomusunuz kızlar ilişki öncesi vajene sıkılıyor çok güzel yorumlar var tabi ovulasyon testi ile birlikte kullanılıyor. Bu süreçte denenebilir. Zaten bugün yiyip içtikleri 3 ay sonraki yumurtayı etkiliyomus. Havuç suyu kürü incir veya inciri kaynatıp içmek, pekmez limon su karisimi d vit OMEGA 3 falan etkili avakado ve somon da önemli. O hayıt otu kdn pls onu Trendyol da gördüm de prolaktin i çok düşürmüyor mu ya
Evet canım Trendyol dan aldım en güvenilir galiba oydu arastirdim baya eğriçayır markasını aldım. Küçük yani bı ay anca yetiyor. O jel e bı bak canim gynoseed fertilite jel. Trendyol da yorumları görünce bir umutt alsammı diyorum ben. Kimde tedavi görüyorsunuz sizArı sütünü falan da çok duydum onuda mı trendyol dan aldınız ben hiç kullanmadım o jeli hiç bilmiyorum ben valla ya birde her ay birbirini de tutmuyor bir önceki ay 7 yumurta vardı tedaviye başlayamadık bir tanesi diğerlerinden büyük diye mesela gerçi sayı değilde mesele kalite biz kaliteye yönlenmemiz gerekiyor
İzmirde irenbede görüyorum ben tüp bebek de zaten normal yoldan gebelik yasak olduğu için şuan o jeli almamım da mantığı olmaz sanırım siz nerde görüyorsunuz tedaviEvet canım Trendyol dan aldım en güvenilir galiba oydu arastirdim baya eğriçayır markasını aldım. Küçük yani bı ay anca yetiyor. O jel e bı bak canim gynoseed fertilite jel. Trendyol da yorumları görünce bir umutt alsammı diyorum ben. Kimde tedavi görüyorsunuz siz
Evet, çok memnun kaldık doktorumuz önermişti işe yaradı.Memnun kaldınız mı canım rezerv mi düşüktü
Ben argifertil,D vitamini ve folik asit kullanıyorum. Faydası var mı bilmiyorum ama vicdan rahatlatma adına kullanıyorumÖncelikle amh düşüklüğü sorunu yaşayıp takviyeleri deneyimlemiş olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum lütfen polikistik overler yazmasın çünkü durumumuz tamamen zıt size iyi gelen bana iyi gelmeyebilir başkasına iyi gelen size gelmeyebilir. Benim rezervim yaşım genç olmasına rağmen çok düşük. Yumurta toplamada bir boş ve olgun olmayan yumurta toplandı. O yüzden yumurta kalitesini güçlendirmek için bir şeyler arayorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba bu takviye kadın erkek aynısi mi kullanılıyor yoksa erkek versiyonu da mı varGünde bir tane eşli kullanmıştık. Doktor bir de Redostim vermişti.
Aynı takviyeyi kullandık. Günde bir kere suya karıştırıp içtik 3 ay.Merhaba bu takviye kadın erkek aynısi mi kullanılıyor yoksa erkek versiyonu da mı var
Canm yurtdışında değilim ama artık internet üzerinden birçok markaya ulaşılıyor. Önerirseniz sevinirimUblinoqol formda q10 Ublinoqol olmasi şart iyi kalite bir markanin 200 mg takviyesi
Omega 3 yine iyi bir marka
Uçuk problemin yoksa L arginin
D vitamin seviyesi onemli
Bunlari cok derin arastirmalar sonucu edindim ben kendimin fayda gordugune eminim cok sukur bana sifa oldu.
Mutlaka alicaksiniz bir butce ayirip en iyi kalite olan markalari arastirarak alin yurtdisindaysaniz burada ki en iyileri onerebilirim. 3 ay kullanimdan sonra Tup bebege basladiginizda etkisi gorulecektir .
Bende baktım da fiyatı çok yüksekmiş ya:/Aynı takviyeyi kullandık. Günde bir kere suya karıştırıp içtik 3 ay.
Evet, fiyatı yüksekti ama doktorumuz işe yarayacağını söyledi. Siz de doktorunuza danışın. Aynı içerikte farklı bir şey de önerebilir belki.Bende baktım da fiyatı çok yüksekmiş ya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?