Yumurta rezerv düşüklüğünde ve yumurta kalitesi arttırmak için en iyi takviye edici gıda hangisi 🫶

Amin cümlemize inşallah herkese etki de etmeyebiliyor benim maalesef opuda 4 yumurtadan sadece 1 tanesi olgun çıktı mesela beslenmeyede dikkat ettim ama çoğu kişi en az üç ay önceden başlamak gerek diyor hergün mutlaka iyi pişmiş yumurta,yarım avokado,hergün mutlaka çiğ kabak çekirdeği,çiğ badem,çiğ fındık,çiğ badem,havuç,çiğ kaju,kuru kayısı,

Beslenmenin de illa ki etkisi var ama ben yumurta sevmediğim için yemiyorum. Vejeteryan besleniyorum et, tavuk da yemiyorum. 0.15 AMH ile 5 yumurta toplandı. İlk seferde 2, ikinci seferde 3 embriyo oluştu. Meyve, sebzeye dikkat ettim bu süreçte ama bence en önemli şey biraz rahat olmak ve stres. Bu işlemler olduğunda 33 yaşımdaydım ve 0.15 AMH'a göre gene 5 embriyo oluşması bana göre çok iyi. Her gün mutlaka dediğiniz hiçbirini her gün yemedim ama spor yaptım ve hiç germedim kendimi.

teşekkür ederim güzel haberler alırsınız umarım.. özel bir ilaç ya da vitamin verdiler mi? bana folik asit ve d vitamini hariç bişey vermediler.

Çoğu doktor yukselmez diyor. İbrahim sarcglu hoca yukselir diyor, buradaki bazı arkadaşlar vitamin ve sağlıklı beslenme ile yükseldiğini söylüyor hangisini baz alacağımızı şaşırdık, umarım neticede hepimiz için güzel şeyler olur

Maşallah bencede değerinize göre falan çok güzel bende 33 yaşındayım evet meyve sebzede çok önemli tabiki ben yazmayı unutmuşum özellikle de kırmızı meyveleri çok öneriyorlar işte ben bu süre zarfında çok hareketsiz kaldım bunun etkisi oldu mu doktoruma da soracaktım unuttum

teşekkür ederim güzel haberler alırsınız umarım.. özel bir ilaç ya da vitamin verdiler mi? bana folik asit ve d vitamini hariç bişey vermediler.
İlk başta tedaviye başlayamadığımız için evet impryl hap verdiler eşli kullandık,bana femin alfa toz spero alfa toz da eşime verdiler bunlarında içinde hep vitamin falan var zaten ama tabi doktor tavsiyesi olmadan da kullanmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…